pumka1990 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Fantusiu dzisiaj taki ładny dzionek... a Ty jak się czujesz? :) Quote
madzia828 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 zapisuje watek obiecuje cos wpłacic na sunie Quote
kakadu Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) a moze nie czekajmy na bazarek, fanta potrzebuje wsparcia - oferuje ksiazke "zwierz w łóżku" doroty suminskiej; czy ktos chce kupic? twarda oprawa, w bardzo dobrym stanie, nie czytana, jakos nie mam na nia ochoty; za duze litery - zle sie czuje z takimi lekturami ;) na pierwszej stronie dedykacja, wytne te strone; to bedzie jedyna usterka; ksiazka kosztowala prawie 40 zlotych; do lykniecia za 30 plus koszty wysylki (nie jestem pazerna, po prostu potrzeby fanty sa duze) mozliwy odbior osobisty Edited March 8, 2012 by kakadu Quote
black_dorian Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Witajcie :) jestem na zaproszenie Pumki i chciałabym dołożyć się do leczenia Fanty. Poproszę o nr konta. Pozdrawiam :) Quote
pumka1990 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nie mam dobrych wiadomości... Oto info od Marleny.... "Witajcie! Dzisiaj niestety Fanta ma ten jeden z gorszych dni... Zjadła ładnie, ale jest przeraźliwie smutna. Z dnia na dzień w jej oczach coraz trudniej dostrzec te wesołe iskierki widoczne na pierwszych zdjęciach wykonanych kilka miesięcy temu w schronisku, brakuje tego uśmiechu.. Sunia chodzi z opuszczoną głową, podkulonym ogonkiem i nie znosi spacerów. Na początku myślałam, że to syndrom psa schroniskowego, ale tak naprawdę ona chyba po prostu nie czuje się na siłach. Z legowiska podnosi się z trudem, coraz częściej przy tym potyka (wczoraj właśnie w takiej sytuacji upadła, po czym przez jakiś czas kulała... ) Ciągle łudzę się, że to nie nowotwór, że z tego wyjdzie!! Ale wierzcie, że czasem jest ciężko... Mam nadzieję, że najbliższe badania wyjdą dobrze!" :( Quote
pumka1990 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 madzia828 napisał(a):zapisuje watek obiecuje cos wpłacic na sunie wysłałam numer konta na priv ;) dziękuję! :) Quote
pumka1990 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='kakadu']a moze nie czekajmy na bazarek, fanta potrzebuje wsparcia - oferuje ksiazke "zwierz w łóżku" doroty suminskiej; czy ktos chce kupic? twarda oprawa, w bardzo dobrym stanie, nie czytana, jakos nie mam na nia ochoty; za duze litery - zle sie czuje z takimi lekturami ;) na pierwszej stronie dedykacja, wytne te strone; to bedzie jedyna usterka; ksiazka kosztowala prawie 40 zlotych; do lykniecia za 30 plus koszty wysylki (nie jestem pazerna, po prostu potrzeby fanty sa duze) mozliwy odbior osobisty Myślałam o jakimś bazarku.. NIestety u mnie z czasem teraz strasznie krucho... Jeśli ktoś zdecyduje się poprowadzić, to mogę dać kilka fantów ;) Quote
pumka1990 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 black_dorian napisał(a):Witajcie :) jestem na zaproszenie Pumki i chciałabym dołożyć się do leczenia Fanty. Poproszę o nr konta. Pozdrawiam :) Wysyłam numer konta na priv. Dziękuję w imieniu Fantusi! :) Quote
pumka1990 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Gonia13 napisał(a):Jestem na zaproszenie.... jutro poczytam... Dziękujemy!! Quote
Maria1957 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 pumka1990 napisał(a):Nie mam dobrych wiadomości... Oto info od Marleny.... "Witajcie! Dzisiaj niestety Fanta ma ten jeden z gorszych dni... Zjadła ładnie, ale jest przeraźliwie smutna. Z dnia na dzień w jej oczach coraz trudniej dostrzec te wesołe iskierki widoczne na pierwszych zdjęciach wykonanych kilka miesięcy temu w schronisku, brakuje tego uśmiechu.. Sunia chodzi z opuszczoną głową, podkulonym ogonkiem i nie znosi spacerów. Na początku myślałam, że to syndrom psa schroniskowego, ale tak naprawdę ona chyba po prostu nie czuje się na siłach. Z legowiska podnosi się z trudem, coraz częściej przy tym potyka (wczoraj właśnie w takiej sytuacji upadła, po czym przez jakiś czas kulała... ) Ciągle łudzę się, że to nie nowotwór, że z tego wyjdzie!! Ale wierzcie, że czasem jest ciężko... Mam nadzieję, że najbliższe badania wyjdą dobrze!" :( ....miejmy nadzieję, że to tylko takie ... chwilowe.... Quote
piescofajnyjest Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 ja caly czas mam nadzieje Fantusiu.... Quote
black_dorian Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Wysłałam jednorazowo 30 zł i mocno trzymam kciuki za sunię. Wracaj do zdrówka! Quote
kakadu Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 pumka1990 napisał(a):Myślałam o jakimś bazarku.. NIestety u mnie z czasem teraz strasznie krucho... Jeśli ktoś zdecyduje się poprowadzić, to mogę dać kilka fantów ;) kurcze... ja sie zbieram do nastepnego bazarku na kanisa, a dwoch na dwa rozne psy nie ogarne, przepraszam; uczciwie mowie, ze jestem za cienka w uszach i mam za duzo na glowie... :( ale ksiazka jet do lykniecia; jak ktos chcial ja kupic w normalnym trybie, to tu jest i czeka na zakup z korzyscia dla fantusi; Quote
Lolalola Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 przerazily mnie te wiadomosci...:( a ja myslalam,ze bedzie lepiej.....caly czas sie ludze,ze to tylko gorszy dzien......jeju Fantunia Ty musisz jeszcze pobyc z nami!! Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Fantulka...mam nadzieje,ze dzis cos o tobie przeczytam...dobrego,,, Quote
pumka1990 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jesteśmy już po wizycie u weterynarze.. Niestety sunia ma wodobrzusze.. Na razie na szczęście wody nie jest dużo , więc nie trzeba jej ściągać.. Jutro kolejna wizyta u weterynarze, tym razem prowadzącego.. Musimy powtórzyć badanie krwi i zobaczyć czy wyniki chociaż trochę się poprawiły.. Rokowania sa ostrożne... Quote
Lolalola Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 pumka1990 napisał(a):Jesteśmy już po wizycie u weterynarze.. Niestety sunia ma wodobrzusze.. Na razie na szczęście wody nie jest dużo , więc nie trzeba jej ściągać.. Jutro kolejna wizyta u weterynarze, tym razem prowadzącego.. Musimy powtórzyć badanie krwi i zobaczyć czy wyniki chociaż trochę się poprawiły.. Rokowania sa ostrożne... Boze.....czy ta psina musi miec wszystko co zle na tym swiecie....................strasznie sie ciesze tylko z tego,ze ma dobrych ludzi kolo siebie,teraz gdy jest taka chora:( Quote
Recommended Posts