barb Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='missieek']dzięki ja ją wrzuciłam na moją stronę, tablicę i na gumtree moje imię Angelika :) ale może być też misiek, mało kto patrzy na imię[/QUOTE] Wlaśnie to oglosznie na tablicy było robione przez Andzelike.:lol: Jak ktoś do Ciebie zadzwoni i spyta o miśka to będziesz wiedzieć o co chodzi;)a ja to jutro postaram się zmienić. Quote
Ikusia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='krakowianka.fr'] - dobre wiesci ze ludzie go juz kochaja - to podekscytowanie moze pochodzic z faktu, ze on jeszcze do konca nie wierzy, ze to jest jego, staly dom, za to nie mozna tego za dlugo tolerowac...(= nie nagradzac podniecenia) - za kotem moze biegac wlasnie z powodu tego, ze za kazda chec glaskania, glaski te dostaje, tj tak jak napisalas jest za bardzo pobudzany i jesli sie go teraz nie uspokoi to ta zabawa polegajaca na nie daniu spokoju kota (ktory automatycznie bedzie sie chowal), moze troche portwac warto byloby wziac kota na kolana albo na stol i kazac psiakowi sie polozyc i nie ruszac blisko stolu ale nie pod nim (stolem), tak aby kot sie poczul bezpiecznie, wtedy kot tez zacznie wychodzic sam, bo zrozumie, te pies nie jest ZAWSZE podekscytowany i czasem mozna przy nim pobyc pies za dobre zachowanie ma dostac oczywiscie smakolyk, zaczac trzeba od kilka sek i stopniowo czas zwiekszac powodzenia![/QUOTE] Fiordzik od samego początku był "niezłym bzikiem", zwłaszcza przy Iwoniam:cool3:. Wtedy myślałyśmy, że to ciąża jest powodem, bo przy nas już nie było takich zachowań, ale wczoraj podekscytowanie okazał Kejsi...kto wie, może będę babcią:evil_lol::mad:. Nie jest nagradzany głaskami, przynajmniej wiedzą, że tak ma być. Przy nas Się stosują do zaleceń. Z kotką dałyśmy na razie podobne rady, poza kolanami, ale to dobry sposób i przekażemy Izuli propozycję, chyba, że sama podczytuje. Dziękuję Krakowianko! Iwoniam dalej się męczy!!! Bidulka. Oby do szybkiego rozwiązania. [B]Wojtuś[/B], pisałam parę postów wcześniej o fantach na bazarek. Nie odezwałeś się:shake: do mnie. Quote
mmd Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 [quote name='Alojzyna']Czy mogę prosić na pw o zdjęcia Guciaczka? - chciałabym go przedstwić pewnej rodzince... za Iwoniam też trzymam kciuki... nie ma co się niecierpliwić - widocznie dzidzia ma jeszcze czas :cool3: mój pierworodny raczył przyjść na świat 20 dni po wyznaczonym terminie...:evil_lol:[/QUOTE] Tego mojego Guciaczka? Ojej, to by było... :) Wysłać na PW czy na mail? - mailem wygodniej, tylko mi podaj na PW :) Iwoniam napisała, że może dopiero nad ranem Maleństwo się zdecyduje. To jakiś koszmar jest wg mnie - dawno powinni to inaczej załatwić... Guciowy w doskonałej formie, "wczasy" na pewno nie namieszały mu w główce, on się fantastycznie przystosowuje :) Dziś bawili się trochę z moim Kelbim, aż grubasek się zasapał ;) I - uwaga - zaczął się interesować zabawkami :) Bez szału, ale piłeczkę sobie podrzucił i potrzymał kelbiowego pluszaka w ząbkach. Nieźle! Quote
Malgoska Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Jesli chodzi o bazarek to dostałam jedynie zdjęcia od barb, więc na razie jest tego zbyt mało żeby robić cokolwiek. Wojtuś jak tam twoja zbiórka i przygotowywanie fantów? Bo czas leci a pieski czekają. Iwonka biedactwo, pogoń ten szpital.... Quote
Maciek6778 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Właśnie wracam ze szpitala. Wszyscy mogą odetchnąć;) Już po:) Maleństwo przyszło na świat o 4:15 i wszystko jest dobrze:) Skonsultuję z Iwonią, czy mogę zdradzić już dalsze szczegóły i napiszę pewnie wieczorkiem heh:) Dziękuję wszystkim za kciuki! Quote
barb Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Maciek6778']Właśnie wracam ze szpitala. Wszyscy mogą odetchnąć;) Już po:) Maleństwo przyszło na świat o 4:15 i wszystko jest dobrze:) Skonsultuję z Iwonią, czy mogę zdradzić już dalsze szczegóły i napiszę pewnie wieczorkiem heh:) Dziękuję wszystkim za kciuki![/QUOTE] :multi::multi::multi: Gratulacje dla rodziców :Rose::Rose::Rose: Quote
Ellig Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Cudownie, serdeczne gratulacje i buziaki dla Rodzinki:) [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/398387_348782571818886_100000614371038_1121550_1581163987_n.jpg[/img] Edited June 4, 2012 by Ellig Quote
Ikusia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No, nareszcie! Niech teraz cała rodzinka odpoczywa. GRATULACJE!!! Życzenia z domu napiszę. Quote
Malgoska Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Maciek6778']Właśnie wracam ze szpitala. Wszyscy mogą odetchnąć;) Już po:) Maleństwo przyszło na świat o 4:15 i wszystko jest dobrze:) Skonsultuję z Iwonią, czy mogę zdradzić już dalsze szczegóły i napiszę pewnie wieczorkiem heh:) Dziękuję wszystkim za kciuki![/QUOTE] wreszcie! gratulujemy i czekamy na wieści :) Quote
wojtuś Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Malgoska']Jesli chodzi o bazarek to dostałam jedynie zdjęcia od barb, więc na razie jest tego zbyt mało żeby robić cokolwiek. Wojtuś jak tam twoja zbiórka i przygotowywanie fantów? Bo czas leci a pieski czekają. [/QUOTE] Tak, nie chciałem przed urodzeniem się małego dogomaniaka/dogomaniaczki, rozpisywać się o bazarku, ale teraz już tak:) wyślę PW [quote name='Maciek6778']Właśnie wracam ze szpitala. Wszyscy mogą odetchnąć;) Już po:) Maleństwo przyszło na świat o 4:15 i wszystko jest dobrze:) Skonsultuję z Iwonią, czy mogę zdradzić już dalsze szczegóły i napiszę pewnie wieczorkiem heh:) Dziękuję wszystkim za kciuki![/QUOTE] Super, super cieszę się :multi::multi::multi: Gratulacje Maćku dla Iwonii i dla Ciebie :multi: [quote name='Ikusia'] [B]Wojtuś[/B], pisałam parę postów wcześniej o fantach na bazarek. Nie odezwałeś się:shake: do mnie.[/QUOTE] Już napiszę i będę prosił o fanty, i do majowej i do Nutusi (czy może przesłać zdjęcia do Małgosi) Quote
ewakrakow Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Iwoniam pisała do mnie kilka dni temu o fanty, te stare już dawno wydałam, ale nazbierałam już trochę nowych. Jeśli jesteście zainteresowani to ktoś by musiał do mnie podjechać w krakowie po nie (kurdwanów). Więcej informacji na PW. Quote
Malgoska Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='ewakrakow']Iwoniam pisała do mnie kilka dni temu o fanty, te stare już dawno wydałam, ale nazbierałam już trochę nowych. Jeśli jesteście zainteresowani to ktoś by musiał do mnie podjechać w krakowie po nie (kurdwanów). Więcej informacji na PW.[/QUOTE] Wojtuś ma robić zbiórkę od wszystkich, którzy chcą coś dać a potem je wystawimy. Quote
mmd Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ale fajnie, że robicie bazarek - ja jeszcze się trochę pourlopuję, ok? :) Iwonka wreszcie wolna :multi: Pewnie odsypia. A Ty Maleństwo witaj na świecie :) Quote
Alojzyna Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 jakiego typu fanty zbieracie? może coś bym znalazła... gratulacje dla RODZICÓW :) Quote
ewakrakow Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 to niech Wojtus sie skontaktuje i podjedzie, bedzie objazdówka:) Quote
barb Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Alojzyna']jakiego typu fanty zbieracie? może coś bym znalazła... gratulacje dla RODZICÓW :)[/QUOTE] Fanty chyba moga być rożne - co kto ma. Ale ostateczne zdanie należy do Malgoski, ktora go bedzie robić. :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Gratulacje dla szczesliwych rodzicow:) [quote name='krakowianka.fr'].. [I][U]A ode mnie:[/U][/I] czy mozemy prosic o zdj [B]labka[/B] (nazwalabym go Tores - podajcie czy ok???) - jesli [I]ClaudiaAnna[/I] chce pomoc, to pomozmy jej z tekstem i ze zdjeciami. zdjecia mozecie przeslac do mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i ja je wrzuce potem tutaj a [I]ClaudiaAnna [/I]bedzie mogla skorzystac do zrobienia zaoferowanych ogloszen ,[/QUOTE] Tores jest ok..sama nie mialam weny jak Go nazwac i dla mnie byl standardowo Miskiem;):evil_lol: Jest młodzitki - biale ząbki praktycznie bez kamienia - moze nie miec nawet 2 lat - mozna podac w ogloszeniach wiek ok 1,5 roku Bardzo przyjacielski, kochany jak to labek garnacy sie do kazdego - niestety ma to duzy minus - tak bardzo chce tego kontaktu, ze zadna przeszkoda ani boks nie jest dla Niego nie do pokonania...niewiem jak w ciagu 5 minut za mna wyszedl z obrozy i z boksu!! pilnie dom poszukiwany lub domowe DT oprócz tego zero wad - nie jest nadpobudliwy, jak to niektore labki maja, spokojny, na smyczy bardzo ładnie chodzi kontakt w w ogloszeniach 793147805 mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] baardzo dziekuje za pomoc w ogloszeniach - trzeba szybko Mu cos znalesc [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/DSC_0386.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/DSC_0387.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/DSC_0378.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/DSC_0397.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/DSC_0401.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/DSC_0409.jpg[/IMG] [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/psiaki/DSC_0394.jpg[/IMG] Edited June 4, 2012 by Lu_Gosiak Quote
Figunia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Wrocław też odetchnął z ulgą... Przyłączam się do serdecznych zyczeń i gratulacji dla Rodziców. Wszystkiego Naj, Naj, Naj zwłaszcza dla Mamy i Malucha!!!! Quote
masza44 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Serdeczne gratulacje dla rodziców!! Ja mam fanty Wojtuś, jak byś miał jak to od środy będę je miała w pracy do odebrania przy Nowym Kleparzu to mógłbyś wpaść. Quote
Nutusia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ja jutro wyślę zdjęcia. Tylko poproszę na PW adres mailowy do osoby, która będzie wystawiać bazarek. Quote
Malgoska Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='barb']Fanty chyba moga być rożne - co kto ma. Ale ostateczne zdanie należy do Malgoski, ktora go bedzie robić. :lol:[/QUOTE] ja robię z tego co jest, więc można wykorzystać wszystkie fanty. Quote
Recommended Posts