Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dzieki Gosiu za zdjecia;) opis do zdjec nastepujacy: 1) Pan je mc donalda i tak go kocham ze sepie 2) Jego ulubiona pozycja do lezenia 3) To wlasnie jest Hugo co odnalaz go pan 4)A to kotek Gabrysia jego ulubienica. Pewnie ktoras zapyta co mu sie stalo:D na zdjeciu 3;) Po obcieciu byl i siersciucha krzywo odrastala teraz juz ma normalna;) Quote
Jola i Czterołapy Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Masz absolutne prawo być dumna z Tobiego! Kilka miesięcy w dobrej rodzinie i psiak wyszedł na prostą :D Quote
Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Jola+Rani+Sari']Masz absolutne prawo być dumna z Tobiego! Kilka miesięcy w dobrej rodzinie i psiak wyszedł na prostą :D[/QUOTE] Dziekujemy to dla nas duzy komplement;) Nie bylo latwo ale dajemy rade i co raz bardziej sie rozumiemy. Milo wrecz slyszec od sasiadow "sasiadko jaki Tobi jest grzeczny" No i ta akcja z kotka;) Quote
Jola i Czterołapy Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 O rany! Dopiero teraz zobaczyłam, że jesteś z Zamościa :) ... to pewnie spotykasz na spacerkach mojego byłego tymczasowicza Lorika? Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Zamość to taka mala wioska;) Ciekawe gdzie laza na spacerki;) Quote
_Goldenek2 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Chłonę wieści o Tobim i tak się cieszę, że trafił do Ciebie :) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Dziekujemy;) On sie chyba tez cieszy. Przynajmniej mam taka nadzieje. Jak zgram wszystkie zdjecia na kompa to was zaleje takimi fotami ze popadacie;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='_Goldenek2']Chłonę wieści o Tobim i tak się cieszę, że trafił do Ciebie :)[/QUOTE] nie chce sie powtarzac, ale pies mial nieprawdopodobnego farta, ze trafil do takiego domu...to co On nawyprawiał a nie bylo tu opisywane, to naprawde tylko podziwiac, ze Alta sie nie poddała - wielki szacun!! Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Najbardziej mnie rozsmieszja te galy ktore robi jak narozrabia;) A tak powaznie nie mialam sumienia sie poddac. No te oczyska... Quote
Jola i Czterołapy Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Lorik spaceruje koło fosy przy fortach. Jego mama to "Żunia" :) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No to Lazi tam gdzie my. Wczesniej chodzilismy nad zalew ale jak mi tobi tam uciekl i wytarzal sie w jakiej smole to omijamy to miejsce. Obiecuje sie przyjzec wszystkim goldenom jakie spotykam;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [IMG]http://www.garnek.pl/altac/23296823[/IMG] Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 czasem mi znaczniki wyskakuja czasem nie:evil_lol: sie wkurze niebawem chyba czas przeinstalowac kompa. Dwa zdjecia ze spotkania z dziewczyna z golden team. [URL]http://www.garnek.pl/altac/23296823[/URL] [URL]http://www.garnek.pl/altac/23296819[/URL] dodam tez ze pierwszy raz puscilam Tobiego ze smyczy. Biegal kolo Mnie raz tylko sie troszke pogubil ale wrocil;) Dodam tez ze pogoda w zamosciu nie bardzo dopisywala. Lalo jak nie wiem co ale wypad na planty udany Quote
Jola i Czterołapy Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Fajnie, że psiaki poznały się, bo będą mogły razem biegać :) Może Tobi nauczy się czegoś od Lorika? Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Wydaje mi sie ze oni sa siebie warci;) Lorik ewidentnie probowal dominowac nad tobim Ela go uspokajala:loveu: Quote
Jola i Czterołapy Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Jola+Rani+Sari'] Może Tobi nauczy się czegoś od Lorika?[/QUOTE] Miałam na myśli pływanie :D Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 A to akurat tak chyba ze strachu przed lorikiem wrabal sie do sadzawki po same uszy;) Wiec jakby nie patrzac plus 10 dla nas do fantastycznosci;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 ten spacer niedzielny na zdrowie nam nie wyszedl tobi kicha prycha ja to samo. Obydwoje przeziebieni. Mowilam ze panicz w zyciu dupki nie zmoczyl;) Quote
Jola i Czterołapy Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Mam doskonały przepis na napój przeciwko przeziębieniu, ale niestety... ani Ty, ani Tobi nie możecie go pić, bo zawiera 30% alkoholu. Pozostaje mi życzyć Wam szybkiego powrotu do zdrowia! ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 no wlasnie te przeciwskazania.... wrrrr... jakos sie pokurujemy ale przepis poprosze jolu;) Quote
Jola i Czterołapy Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 1/3 szklanki naparu z lipy 1/3 szklanki soku malinowego 1/3 szklanki spirytusu mieszaninę wypić w łóżku pod kołdrą i zasnąć :D Quote
Wiola&Miłosz Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 To ja tak mysle ze to mocny wywar;) Niczym sok z gumijagod:D Quote
MałgorzataKuc Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 I jestem zgodnie z zaleceniami. Witajcie Nazywam sie Małgorzata Kuc- Borzęcka i szkoliłam Tobiego by, nigdy więcej nie pokazywał swojej Pani zębów. Jestem na zaproszenie bo, aż wstyd się przyznać ale, nie znałam pieskowego forum. Jestem pełna podziwu że, tak Tobi wypiękniał i zmadrzał. Przeczytałam cały wątek i tak samo chylę czoła Alcie za to jaką pracę wykonała z tym psem. Tobi do dziś jest rozpieszczonym psem ale, już znającym granicę. Co wolno a co nie. Doskonale zna wszystkie komendy. Doskonale zna granicę I wie gdzie ta granica sie kończy. Ogromna praca popłaca. Moge śmiało powiedzieć że, cudowny pies odnalazl cudownego właściciela. M-K-B Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Małgosiu, zapraszam zatem również na nasze forum, gdzie Tobi ma swój wątek [URL]http://www.zlotypies.org/forum/viewtopic.php?t=1047[/URL] Dużo dobrego słyszelismy o Tobie jako szkoleniowcu. Może u nas też zechciałabyś się wypowiadać na temat problemów właścicieli z psami .... a może często odwrotnie ;). Quote
Recommended Posts