Wiola&Miłosz Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Jola+Rani+Sari']Masz absolutne prawo być dumna z Tobiego! Kilka miesięcy w dobrej rodzinie i psiak wyszedł na prostą :D[/QUOTE] Dziekujemy to dla nas duzy komplement;) Nie bylo latwo ale dajemy rade i co raz bardziej sie rozumiemy. Milo wrecz slyszec od sasiadow "sasiadko jaki Tobi jest grzeczny" No i ta akcja z kotka;) Quote
Jola i Czterołapy Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 O rany! Dopiero teraz zobaczyłam, że jesteś z Zamościa :) ... to pewnie spotykasz na spacerkach mojego byłego tymczasowicza Lorika? Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Zamość to taka mala wioska;) Ciekawe gdzie laza na spacerki;) Quote
_Goldenek2 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Chłonę wieści o Tobim i tak się cieszę, że trafił do Ciebie :) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Dziekujemy;) On sie chyba tez cieszy. Przynajmniej mam taka nadzieje. Jak zgram wszystkie zdjecia na kompa to was zaleje takimi fotami ze popadacie;) Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='_Goldenek2']Chłonę wieści o Tobim i tak się cieszę, że trafił do Ciebie :)[/QUOTE] nie chce sie powtarzac, ale pies mial nieprawdopodobnego farta, ze trafil do takiego domu...to co On nawyprawiał a nie bylo tu opisywane, to naprawde tylko podziwiac, ze Alta sie nie poddała - wielki szacun!! Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Najbardziej mnie rozsmieszja te galy ktore robi jak narozrabia;) A tak powaznie nie mialam sumienia sie poddac. No te oczyska... Quote
Jola i Czterołapy Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Lorik spaceruje koło fosy przy fortach. Jego mama to "Żunia" :) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No to Lazi tam gdzie my. Wczesniej chodzilismy nad zalew ale jak mi tobi tam uciekl i wytarzal sie w jakiej smole to omijamy to miejsce. Obiecuje sie przyjzec wszystkim goldenom jakie spotykam;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 czasem mi znaczniki wyskakuja czasem nie:evil_lol: sie wkurze niebawem chyba czas przeinstalowac kompa. Dwa zdjecia ze spotkania z dziewczyna z golden team. http://www.garnek.pl/altac/23296823 http://www.garnek.pl/altac/23296819 dodam tez ze pierwszy raz puscilam Tobiego ze smyczy. Biegal kolo Mnie raz tylko sie troszke pogubil ale wrocil;) Dodam tez ze pogoda w zamosciu nie bardzo dopisywala. Lalo jak nie wiem co ale wypad na planty udany Quote
Jola i Czterołapy Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Fajnie, że psiaki poznały się, bo będą mogły razem biegać :) Może Tobi nauczy się czegoś od Lorika? Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Wydaje mi sie ze oni sa siebie warci;) Lorik ewidentnie probowal dominowac nad tobim Ela go uspokajala:loveu: Quote
Jola i Czterołapy Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Jola+Rani+Sari napisał(a): Może Tobi nauczy się czegoś od Lorika? Miałam na myśli pływanie :D Quote
Wiola&Miłosz Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 A to akurat tak chyba ze strachu przed lorikiem wrabal sie do sadzawki po same uszy;) Wiec jakby nie patrzac plus 10 dla nas do fantastycznosci;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 ten spacer niedzielny na zdrowie nam nie wyszedl tobi kicha prycha ja to samo. Obydwoje przeziebieni. Mowilam ze panicz w zyciu dupki nie zmoczyl;) Quote
Jola i Czterołapy Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Mam doskonały przepis na napój przeciwko przeziębieniu, ale niestety... ani Ty, ani Tobi nie możecie go pić, bo zawiera 30% alkoholu. Pozostaje mi życzyć Wam szybkiego powrotu do zdrowia! ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 no wlasnie te przeciwskazania.... wrrrr... jakos sie pokurujemy ale przepis poprosze jolu;) Quote
Jola i Czterołapy Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 1/3 szklanki naparu z lipy 1/3 szklanki soku malinowego 1/3 szklanki spirytusu mieszaninę wypić w łóżku pod kołdrą i zasnąć :D Quote
Wiola&Miłosz Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 To ja tak mysle ze to mocny wywar;) Niczym sok z gumijagod:D Quote
MałgorzataKuc Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 I jestem zgodnie z zaleceniami. Witajcie Nazywam sie Małgorzata Kuc- Borzęcka i szkoliłam Tobiego by, nigdy więcej nie pokazywał swojej Pani zębów. Jestem na zaproszenie bo, aż wstyd się przyznać ale, nie znałam pieskowego forum. Jestem pełna podziwu że, tak Tobi wypiękniał i zmadrzał. Przeczytałam cały wątek i tak samo chylę czoła Alcie za to jaką pracę wykonała z tym psem. Tobi do dziś jest rozpieszczonym psem ale, już znającym granicę. Co wolno a co nie. Doskonale zna wszystkie komendy. Doskonale zna granicę I wie gdzie ta granica sie kończy. Ogromna praca popłaca. Moge śmiało powiedzieć że, cudowny pies odnalazl cudownego właściciela. M-K-B Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Małgosiu, zapraszam zatem również na nasze forum, gdzie Tobi ma swój wątek http://www.zlotypies.org/forum/viewtopic.php?t=1047 Dużo dobrego słyszelismy o Tobie jako szkoleniowcu. Może u nas też zechciałabyś się wypowiadać na temat problemów właścicieli z psami .... a może często odwrotnie ;). Quote
Wiola&Miłosz Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Pani Małgosiu- Ja serdecznie chcialam pani podziekowac. Gdyby nie wsparcie dobra rada i cierpliwosc pewnie bysmy polegli nie raz. I ciesze sie ze pani do nas dolaczyla;) :multi::multi::multi: Quote
Marinka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Kochani, przeczytałam ten wątek 4 razy, bo zauroczyła mnie miłość którą ten wątek ocieka :) Tak miłość Alty do Tobiego powaliła mnie na kolana :) Zawsze w chwilach zwątpienia będę odbudowywała swe siły właśnie na tym wątku :) Quote
Recommended Posts