Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogromnie dziekuje dziewczyny za ogloszenia!!

byl juz wczoraj jakis odzew ludzie mieli przyjechac i zobaczyc chlopaka na zywo - niewiem czy doszlo do spotkania, ale jak Lilu nie dala znac to chyba nici z tego

Posted

Chyba się jednak wystraszyli. Niestety ale w takiej sytuacji muszę informować chętnych o jego zachowaniu. A ludzie traktują goldeny jak bezobsługowe przytulanki. Szkoda bo wyglądali na rozumnych.

Posted

Wszystkim chętnym wysyłam nasza Zasady Adopcji, w którym czarno na białym jest napisane, że nie wyadoptujemy psa rodzinom z dziećmi poniżej 6 lat :angryy:.
Kilka zapytań już było w sprawie Tobiego. Wszystkim podaję Twój mail i telefon.

Posted

dzieki Goldenku:)
mam nadzieje, ze w koncu znajdzie sie Ktos dla Tobiego
a tymczasem nie mamy ani złotówki i trzeba zaplacic za JEgo pobyt 360zl
POMOCy!!!!:modla::modla::modla:

Posted

Mieliśmy zapytanie o Tobiego:

Od: [email protected]
Dobry wieczór. Piszę z zapytaniem, jakie warunki trzeba spełnić aby adoptować Tobiego ? Dodam, iż mam dużą ogrodzoną działkę pod Wrocławiem.
Krzysztof

Odpisałam Krzysztofowi:

Witam,
Psiak jest pod opieką TOZ Lubliniec. Więcej o psiaku i jego charakterystykę można przeczytać tu http://zlotypies.com.pl/viewtopic.php?t=1047
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Psiak w hoteliku, w którym przebywa, bardzo ładnie się zaklimatyzował. Wspaniale dogaduje się z innymi psiakami, a na koty nie reaguje zupełnie. Tobi wymaga jednak doświadczonego opiekuna opiekuna, który będzie stanowczy i określi obowiązujące w domu zasady.
W sprawie adopcji proszę kontaktować się bezpośrednio z właścicielką hoteliku, która o Tobim wie wszystko. Podaję tel. 601 73 00 13, mail: [email protected]
Pozdrawiam.
--
*Forum Pomocy Retrieverom - Złoty Pies*

Lu_Gosiak, przyślij mi smsem swój nr tel. (mój 609 567 354) bo w razie czego łatwiej mi będzie się z Tobą skontaktować.

• 2 weeks later...