Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa musimy wierzyć, że ktoś w końcu zainteresuje się Polą, wreszcie się zmobilizuję, żeby coś znaleźć na bazarek, bo pewnie z kasą krucho. Po 10 października zrobię przelew na Polcię

Posted

Długo to trwało, oj bardzo długo ale wreszcie udało mi się wyprodukować obiecany dawno mały bazarek na Polusię. Zapraszam do licytacji i podnoszenia:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233295-D%C5%82ugopis-Parker-wiede%C5%84ska-fili%C5%BCanka-obro%C5%BCa-na-Pol%C4%99?p=19778742#post19778742[/url]

Posted

Lidan, a czy ja mogłbym parę rzeczy dorzucić do bazarku dla Poli? - wysłałabym Ci zdjęcia na telefon lub e-maila (bo ja kompletnie nie kumam jeśli chodzi o bazarki) na razie mam pod ręką kilka rzeczy, a jak coś znajdę więcej to zrobi się nowy bazarek.

Posted

[quote name='pucka69']a ja kupiłam ogłoszenia dla Poli. Dacie jakiś tekst i zdjęcia?[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :) Za wpłatę deklaracji również.
Tekst do ogłoszeń jest na 1 stronie. Tam też znajdziesz nr stron ze zdjęciami. Wybierz, które Ci się najbardziej podobają.

Posted

Lidan to może pozbieram ciut więcej rzeczy i jeśli będziesz mogła zrobic bazarek to będę bardzo wdzięczna, to tu juz nie dorzucajmy żeby nie namieszać, może jutro lub pojutrze wyślę Ci na e-maila jakieś rzeczy

Posted

W razie czego ja też się przypomnę:mad:

A tak ogólnie to jakieś fatum wisi nad moją Mamą.:placz: Straciła właśnie swoją Daisy. Nerki przestały pracować.:-(

Zaczynam podejrzewać, że ktoś u nich podtruwa psy. To już ich drugi, a i na osiedlu jakoś dziwnie dużo psiaków z problemami nerkowymi się pojawia.

Posted

[quote name='kaja8888']Kara to straszne :( współczuję
to rzeczywiście wygląda bardzo podejrzanie[/QUOTE]

Trzeba pilnować psy, żeby nic nie zjadały poza domem. Nawet żeby to miało znaczyć założenie kagańca na czas spaceru.

Posted

[quote name='kaja8888']Lidan to może pozbieram ciut więcej rzeczy i jeśli będziesz mogła zrobic bazarek to będę bardzo wdzięczna, to tu juz nie dorzucajmy żeby nie namieszać, może jutro lub pojutrze wyślę Ci na e-maila jakieś rzeczy[/QUOTE]
No to czekam na zdjęcia :-)

Posted

[quote name='Kara.']
A tak ogólnie to jakieś fatum wisi nad moją Mamą.:placz: Straciła właśnie swoją Daisy. Nerki przestały pracować.:-(
Zaczynam podejrzewać, że ktoś u nich podtruwa psy. To już ich drugi, a i na osiedlu jakoś dziwnie dużo psiaków z problemami nerkowymi się pojawia.[/QUOTE]

Dawno temu u mojej Mamy na warszawskim Żoliborzu ktoś truł psy, koty, gołębie.... Bardzo długo to trwało! :(
Byłam już młodą mężatką, ale pamiętam, że wtedy umarł mój ukochany osiedlowy przyjaciel, Delfin... Taki włóczykij, po prostu. Wiedziałam gdzie mieszka i wiedziałam czyj był. Ot, nie chciało się im wychodzić na spacer to go wypuszczali luzem! Jak byłam dzieciakiem latał za mną po drzewach a w zimie zjeżdżał na sankach z górki.
No i "nasza" Tina...
Bardzo chora sunieczka mojej Mamy, którą nasz wet halinowski postawił na łapki! Wszyscy warszawscy weterynarze postawili na niej przysłowiowy "krzyżyk" a on wraz z nami walczył o nią przez trzy miesiące.
Pies wyleczony i zdrowy wrócił do Mamy po czym po trzech dniach pobytu w Warszawie wrócił do Halinowa.... Z objawami masakrycznego zatrucia pokarmowego! Wet który ją leczył przez trzy miesiące musiał ją po prostu uśpić! Nic już nie można było zrobić....! Oboje strasznie to przeżyliśmy! :(

Posted

Kiedy właśnie Daisy nie miała ciągot do zbierania śmieci. To był najbardziej wybredny pies na świecie. Z głodu by zdechła a byle czego nie ruszyła. Więc jeśli faktycznie się skusiła to musiało to być coś bardzo pociągającego.

Jak bym dorwała tego kogoś to :angryy: Za moją Mamę i za moją córkę, która strasznie przeżywa odejście każdego rodzinnego psa.

Posted

Lidan dzisiaj wieczorem postaram się podesłać zdjęcia wczoraj zrobiłam ale juz nie zgrałam - muszę szukać kabelka. Bedzie tego niewiele bo nie bardzo mialam czas szukać, ale zawsze to coś ;)