EVA2406 Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 Rozmawiałam z Anią i mam świeze wiadomoścvi od Polci. Właściwie te wiadomości są, na szczęście bez zmian, czyli Polcia mimo że jest już starszą pania, to żyje sobie spokojnie. Dużo poleguje, apetyt ma średni ( jak zwykle), chodzi na spacerki i nadal kocha zabawę pluszakami, które najchętniej wszystkie zgromadziłaby w swoim spanku. A oto ostatnie foty Polci:) Quote
terra Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Odwiedzam Polę i cieszę się, że u niej wszystko po staremu. Mizianki dla sunieczki. Quote
Kejciu Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 I ja ciągle o Polci myślę - odświeżam non stop ogłoszenia na olx....ehh Quote
EVA2406 Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 Dziękuję, że pamiętacie o Polci, choć jej życie jest spokojne i bez szczególnych atrakcji, a na Dogo największym wzięciem cieszą się wątki, które mają nagle zwroty akcji, jak w dobrym kryminale. Kasiu, ja też odnawiam Polci ogłoszenia, choć bez większych złudzeń. Na szczęście Pola nie choruje i jakoś przyzwyczaiła się traktować hotelik jak własny dom, a Ania i jej mąż traktują Polę też inaczej jak psy hotelowe. W hotelu jest duża rotacja psów. W ub tygodniu cztery psy poszły do adopcji, a Pola jest tam już tak długo, że wszyscy traktują ją jako rezydentkę. W opłatach Pola też ma specjalne stawki. Quote
kaja8888 Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Zaglądam do Poli :) dobrze ze u niej w porządku Ja tez już nie mam złudzeń po tylu latach ze Pola znajdzie domek :( Quote
Kejciu Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Najważniejsze że jest bezpieczna :-) i szczęśliwa :) Quote
EVA2406 Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 6 godzin temu, Kejciu napisał: Najważniejsze że jest bezpieczna :-) i szczęśliwa :) Też tak myślę. Często wspominam jak się cała historia zaczęła i skóra mi cierpnie na myśl, że mogła zakończyć życie samotnie na wiejskiej drodze. Wiem, że ona nie dałaby rady przeżyć zimy na dworze. Kocha ciepełko i stabilizację, co zapewniał jej pan do swojej śmierci. Na szczęście wiadomość o Polci dotarła do Kaji8888 i ona nie pozostała głucha na dramat suni. Dzięki temu Pola żyje i ma się zupełnie dobrze. 1 Quote
Gusiaczek Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa - to takie ważne. Serdeczności dla Poli :) Ewuniu, uzupełnij proszę wpłaty - moje (omyłkowo wysłane) 13 i powinna już dawno wpłynąć dopłata 17 od Olgi, to jak pisałyśmy, byłaby stała za IX,X XI. Sprawdź, czy O. przelew dotarł, bo może i ona się pomyliła? Quote
EVA2406 Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 54 minut temu, Gusiaczek napisał: Stabilizacja, poczucie bezpieczeństwa - to takie ważne. Serdeczności dla Poli :) Ewuniu, uzupełnij proszę wpłaty - moje (omyłkowo wysłane) 13 i powinna już dawno wpłynąć dopłata 17 od Olgi, to jak pisałyśmy, byłaby stała za IX,X XI. Sprawdź, czy O. przelew dotarł, bo może i ona się pomyliła? Gusiaczku, jest wyrównawczy przelew od Olgi. Chyba już Ci gdzieś to pisałam, tylko tu jeszcze nie uzupełniłam wpłat z tego miesiąca. Brak czasu i dużo różnych problemów.......przepraszam. Zrobię to do końca tygodnia. Quote
Gusiaczek Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 1 minutę temu, EVA2406 napisał: Gusiaczku, jest wyrównawczy przelew od Olgi. Chyba już Ci gdzieś to pisałam, tylko tu jeszcze nie uzupełniłam wpłat z tego miesiąca. Brak czasu i dużo różnych problemów.......przepraszam. Zrobię to do końca tygodnia. Najważniejsze, że pieniądze są u Poluchny, wiesz że ja ma bzika jesli chodzi o solidność w deklaracjach dla Ogonków ;) Ewuniu, nie przepraszaj Kochana. Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie :) 1 Quote
EVA2406 Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Terro, bardzo Ci dziękuję za pamięć o Polci. Zaraz pobiegnę na bazarek :) Tymczasem, tak jak obiecałam uzupełniam wpłaty za wrzesień: - Teresaa118 - 40 zł - omi - 10 zł - Olga - 17 zł zapłacone za IX,X,XI - werenn - 10 zł - Ajula - 15 zł - renatka_s - 30 żł - Kaja8888 - 70 zł - bianka0 - 150 zł - za IX,X,XI Bardzo pięknie dziękuję :) Quote
terra Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Ależ Polcia uzbierała tych futrzaków :) Quote
EVA2406 Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 5 minut temu, terra napisał: Ależ Polcia uzbierała tych futrzaków :) Bo Polcia zabiera wszystkie zabawki i chowa w swoim posłanku. Nie zaglądałam do Polci przez kilka dni, bo najpierw dogo nie działało a potem mnie jakaś infekcja z wysoką temperaturą dopadła. Jeszcze z niej nie wyszłam, ale już tak wysokiej temperatury nie mam. A Dogo też działa jakoś dziwnie. Jak chcę napisać nowy post, to wkleja się cytat z poprzedniego. Jakaś porażka. Jest nowa wpłata: - Pucka69 - 20 zł za IX i X Dziękuję:) Quote
EVA2406 Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Dzisiaj był taki piękny dzień, że wróciły letnie wspomnienia....... Quote
EVA2406 Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 3 godziny temu, Gusiaczek napisał: Polcia - Pluszakowa Mama ;) Tak wygląda. I jak obserwuje, żeby nikt jej ani jednej sztuki nie porwał ;) 1 Quote
terra Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Bazarek z kwiatkami zakończony. Polcia dostanie 50 zł. z utargu na tym bazarku. Ewo, proszę o przypomnienie numeru konta. Quote
EVA2406 Posted October 4, 2016 Author Posted October 4, 2016 6 godzin temu, terra napisał: Bazarek z kwiatkami zakończony. Polcia dostanie 50 zł. z utargu na tym bazarku. Ewo, proszę o przypomnienie numeru konta. Dziękuję Terro :) Zaraz wyślę pw. Są kolejne wpłaty na październik: - renatka_s - 30 zł - werenn - 10 zł Dziękuję bardzo :) Quote
terra Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Przelew w drodze. Jak dojdzie proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym: Nawet udało mi się wstawić linka, sukces. Ewo, pamiętam o Polci i będę ją wspierać na miarę swoich możliwości. 1 Quote
RudyKas Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 To znowu ja i znów z poślizgiem,ale zaraz przeleję deklarację od września do grudnia. Nie wiem jeszcze jak będzie od stycznia ze mną biorąc pod uwagę fakt, że już teraz prawie w ogóle tu nie zaglądam ... :( Quote
EVA2406 Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 11 godzin temu, RudyKas napisał: To znowu ja i znów z poślizgiem,ale zaraz przeleję deklarację od września do grudnia. Nie wiem jeszcze jak będzie od stycznia ze mną biorąc pod uwagę fakt, że już teraz prawie w ogóle tu nie zaglądam ... :( RudyKas, miło Cię widzieć :) Jak się czujesz? Kiedy zostaniesz Mamą? Czy to znaczy, że od stycznia nie będzie Twojej deklaracji, czy tylko uprzedzasz, że będziesz płacić nie zawsze terminowo? Quote
Recommended Posts