Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest wpłata w wysokości 229,10 zł od RudyKas ( bazarek + deklaracja za miesiąc).

Jest również wpłata od Gusiaczek - 10 zł - deklaracja za marzec.

Dziękuję bardzo :)

Posted
2 godziny temu, RudyKas napisał:

Eva - mam prosbę - potwierdzisz mi wpłatę także na bazarkach? Żeby nikt nie miał wątpliwości :)

Pewnie, że potwierdzę, tylko odpisz na pw ;)

Posted
5 minut temu, RudyKas napisał:

nie mam żadnej wiadomości...

Dwa dni temu wysłałam i mam w wysłanych. Przed chwilą wysłałam jeszcze raz to samo. Może tym razem się uda.

Posted

Gusiaczku, dziękujemy bardzo :)

Ja składam spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia wiosennej radości, ciepełka rodzinnego i tego za oknem, oraz odpoczynku po okresie przygotowań przedświątecznych :)

Posted

Jak miło, że jednak po chwilowej przerwie  wracamy do Polci.

Bardzo się boję o Polcię, bo straszne kleszcze panują i nawet zabezpieczone psy chorują i umierają. Bardzo przeżyłam śmierć Vegi ze Znajdek, która miała 13 marca robione badania, bo zwymiotowała i Jola pojechała z niż na badania. Wyniki okazały się wszystkie dobre, a 15 choroba dopiero dała o sobie znać i pomimo szybkiego leczenia, podawania leków i nawet dializ nie udało się uruchomić nerek. Vegusia odeszła za TM. Pozostał smutek, żal  i...........kilka tysięcy długu, bo każdy dzień dializy i leków to ponad 800 zł.

Żegnaj Vegusiu [*]

1003579_1063102680427074_270921764468209

Posted

Jutro postaram się zadzwonić do Ani i dowiedzieć się co słychać u naszej Polci. Ciekawe jak im święta minęły. Na szczęście mija zwyczaj strzelania w wielkanocny poranek. U mnie w tym roku nawet jednego strzału nie było. Psy spokojnie spały.

Posted

Mam świeże wieści od Polci.

Otóż Polcia znowu nie elegancko zachowała się w stosunku do małej suni, która nieświadomie zakłóciła Polci sjestę na posłanku koło kominka.

Po drugie: Polcia musi mieć znowu zakraplane uszy, bo do hoteliku przyszedł pies ze świerzbem i wet kazał profilaktycznie zakraplać ( zapomniałam nazwy, coś na k lub c ;) )

Poza tym mam obiecane świeże foty, więc czekamy.

Posted
4 godziny temu, EVA2406 napisał:

Też się witam :)

Ania chyba zapomniała o przesłaniu rachunku za pobyt Polci w hoteliku w marcu, bo do tej pory nie dostałam ;)

Co.s jej się zakręciło mnie tez jeszcze nie wysłała

Posted
2 minuty temu, Isadora7 napisał:

Co.s jej się zakręciło mnie tez jeszcze nie wysłała

Jednak nie zapomniała. Właśnie dostałam ;)

Poza tym są następujące wpłaty:

- Kaja8888 - 70 zł za marzec

- werenn - 10 zł za kwiecień

- omi - 10 zł za kwiecień

- bianka0 - 100 zł - za marzec ,kwiecień i maj - 60 zł + 40 zł tradycyjnie dodatek specjalny :)

- Ajula - 10 zł za kwiecień

- renatka_s - 30 zł za kwiecień

Bardzo dziękuję wszystkim pamiętającym o naszej Poleńce :)