Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że myślami jesteś, ale jakbyś była też przy pdejmowaniu decyzji byłoby mi łatwiej.

Kupiłam obróżkę przeciwkeszczową Foresto i poleciała już do zPolci.

Posted

Wobec braku odpowiedzi od Olka1912, rozliczam bazarek bez finalizacji tego zakupu.

Na bazarku udało się zebrać 176,10 zł. i dla każdego pieska jest po 58,70 zł.

Ewo, proszę o dane do przelewu, bo gdzieś mi zniknęły.

Posted

Dzisiaj przyszły piniądze z bazarku Terry - 58,70 zł

oraz deklaracja bianki0 za 3 miesiące + dodatek na pluszaki dla Polci, łącznie 100 zł

Bardzo dziękujemy :)

Posted

I ja zaglądam.

Może warto ponowić ogłoszenia?

Wprawdzie swoje cały czas odświeżam, ale może nowe będą szczęśliwsze.

Wykupie Polci pakiecik, ale nowy tekst by się przydał.

Ma ktoś wenę?

Posted

Ewcia a może ja bym obfociła to co mam i Ci przesłała, jak ktoś kupi to będę wysyłać, bo ja sama nigdy tego bazarku nie zrobię, co Ty na to?

Oki, tylko zrób z opisem i wyceną.

Posted

może w weekend mi się uda to wyślę Ci na pocztę zdjęcia z opisem i wyceną najwyżej skorygujesz wycenę - bo ja to bym za pół darmo oddała ;) mam jeszcze książki zojki jeśli dobrze pamiętam że to były Jej albo terry to było tak dawno że zabij nie pamiętam której, zgromadzę fanty i może trochę kaski dla Poli się uzbiera :)

Posted

może w weekend mi się uda to wyślę Ci na pocztę zdjęcia z opisem i wyceną najwyżej skorygujesz wycenę - bo ja to bym za pół darmo oddała ;) mam jeszcze książki zojki jeśli dobrze pamiętam że to były Jej albo terry to było tak dawno że zabij nie pamiętam której, zgromadzę fanty i może trochę kaski dla Poli się uzbiera :)

Moje na pewno nie ;)

edit.

Robiłam ogłoszenia koteczce i stwierdziłam ,że na niektórych portalach zniknęły w ogłoszeniach zdjęcia Polci.

Nie mam z czego uzupełnić.

Czy Polcia ma jakiś album z którego można by skorzystać?