Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie pisałabym w ogłoszeniu,że czasem wyje i daje głos z byle powodu,to może znięchęcać ludzi,a Doy się zmienia na lepsze i może nie będzie się często tak zachowywał.

A poza tym,przy swoim człowieku na pewno będzie szczęśliwy i grzeczny.

Posted

juz jest psiakiem idealnym z drobnymi odchyłami do skorygowania:) ha ha ha super żejuż go ogłaszacie:)
a tezdjęcie jest the best!

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-f5jB_BKv9z4/T3c8fpqdHaI/AAAAAAAAB18/Ck-a9HwRRTk/s512/dojczland2.jpg[/IMG]

Posted

[B]Murko [/B]- nie ma sprawy, wysyłaj mi rozliczenia co 30 dni :)
Uważam, że ogłoszenia to dobry pomysł, ja bym się troszeczkę jeszcze wstrzymała na zdjęcia, i może wykupiła chłopaczkowi pakiecik ogłoszeniowy. Co do kastracji, to może zorganizowałoby się jakiś bazarek? Co prawda fundusze mamy, ale pamiętajcie, że brakuje nam co miesiąc tych 25 zł :)

Posted

To jak się zdecydujecie na kastrację to dajcie znać :)

A teraz parę nowinek i to nie Prima Aprilis :) Doyek zaczyna interesować się człowiekiem, jak już złazi ogród to zaczyna łazić za mną, podchodzi do pustej ręki, da się dotknąć po pyszczku i czasem już po grzbiecie (bez pomagania sobie smyczką), jest bardzo ciekawski i najbardziej interesują go wszelkie furtki, drzwi - wszędzie gdzie można wejść. Dziś po raz pierwszy zaprosił mnie do zabawy :) Ogólnie robi się coraz weselszy - gania z Olinką, ulega jej namolnym zaczepkom do zabawy. Ogonek coraz częściej w ruchu.

Posted

Doyek dzisiaj się trochę zapomniał i zaczął się przymilać do mnie, podskakiwać, DOMAGAĆ PIESZCZOT! Zaraz się opamiętał, że jest przecież wystraszonym psiakiem i mu nie wypada, ale widok był wart wszystkiego :)
Dziś trochę padało i nie brałam aparatu, żeby mi nie zamókł, ale może jutro nagram filmik.

Jeszcze się boi podniesionego głosu, wystarczy, że krzyknę na innego psa, a on od razu się płoszy, wycofuje, czasem nawet zaczyna groźnie szczekać. Na szczęście szybko mu to przechodzi :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Murka']To nie odpoczynek, tylko dogo zjadło posty i wszelkie działania sprzed tygodnia...
Wrrrr... Czyli że muszę zdjęcia Doyka od nowa wrzucać...[/QUOTE]

Posty zjadło, to jedno, ale dlaczego nie mogę wejść na "swoje" wątki? "Not Found" mi się wyświetla.

Jak już udało mi się wejść, to melduję, że 05.04. wysłałam za III i IV i Doya miziam. Murko, ale miałaś przeżycie z przymilającym się Doyem - masz rację, to są chwile warte wszystkiego. I jak zwykle, "fotografa przy tym nie było". Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Murka']
Wrrrr... Czyli że muszę zdjęcia Doyka od nowa wrzucać...[/QUOTE]
nie musisz, przecież wrzucałam album i pisałam że wszystkie zdjęcia będa tam lądowac :)

[url]https://picasaweb.google.com/114922687083105523370/Doy[/url]

Posted

[quote name='Pianka']nie musisz, przecież wrzucałam album i pisałam że wszystkie zdjęcia będa tam lądowac :)

[URL]https://picasaweb.google.com/114922687083105523370/Doy[/URL][/QUOTE]

Uf, to fajnie :)

Posted

Jednorazowych wpłat mamy całkiem sporo, więc na pewno kaska poszłaby właśnie z nich. Na razie Doy ma fajną sytuację finansową, tylko jedna osoba nie wpłaciła jeszcze zaległej deklaracji :) To ciachamy?

Posted

[quote name='Stevie Rae']Jednorazowych wpłat mamy całkiem sporo, więc na pewno kaska poszłaby właśnie z nich. Na razie Doy ma fajną sytuację finansową, tylko jedna osoba nie wpłaciła jeszcze zaległej deklaracji :) To ciachamy?[/QUOTE]

ciachamy;)

Posted

Widzę, że zapadła decyzja co do Doykowych jajeczek ;)

Mam więc pytanie czy chcecie profesjonalną sesję zdjęciową dla Doyka, bo za 1,5 tygodnia będzie u nas muzzy, psi fotograf. Koszty związane są tylko z jego dojazdem i po rozłożeniu na wszystkie fotografowane psiaki będzie wynosił ok. 5 zł. Jeśli byście chcieli to zastanawiam się czy kastrację robić teraz (musiałaby być w okolicy weekendu, żeby się Doyko trochę podgoił) czy już po akcji.