andzia69 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='rufusowa']faaajni goście :loveu: a Zgredek witał się z westem jak moja zołza z większością psów :evil_lol: ogon sztywny, ciało napięte co Ozzy udawał? :razz: co będzie z Pestką po Waszym wyjeździe? eee - Zgredek tylko patrzył z politowaniem na cos plączącego się mu między nogami:diabloti: Ozzy - udawacz - nigdzie nie chciał chodzić:) udawał, ze go boli noga!:evil_lol: A Pestka - to już pannica prawie 2-letnia :) adoptowała ja jako maluszka moja koleżanka, która ją wzięła wtedy na tymczas:) no to zdjęć cd;) Frida - labka mojej siostry: a teraz podhalan (cholewka zapomniałam jak miał na imię:oops:), goldenka gości i Choko dogomaniaczki Ancyk:) a teraz przerywnik:) a tak wygląda plaża w czerwcu! Quote
agaga21 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ale fajnie, wesoło tam macie. tyyyle zwierzów się przewija :) Quote
andzia69 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='agaga21']ale fajnie, wesoło tam macie. tyyyle zwierzów się przewija :) to tylko namiastka tego co się przewinęło;) nie ma zdjęć zołzy sznaucerki - zdjęcie której wstawiałam w zeszłym roku! miała wtedy pół roku i była słodką do bólu przytulanką:) w tym roku tylko darła japiszona i próbowała gryźć! w tej chwili mam gości z Pragi...maja 3 flaty!;) zdjęć cd:0 i jeszcze z westem;) a tu przyszła kolezanka, która straasznie chciała dołączyc do psów:loveu: jej panciostwo powiedziało, ze sunia bawi sie z każdym napotkanym psem!:crazyeye: obojetne czy sunia czy pies...szkoda, ze moja mańka jest taka nietowarzyska:mad: %20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> w tle Ozzy, który widząc koleżankę zapomniał, ze go boli łapa!:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 http://images8.fotosik.pl/392/7380f0c66ba57968.jpg no to teraz są dowody, żeś zła kobita jest :evil_lol::evil_lol: łeeee Andzia zazdroszczę!!! :diabloti: zwłaszcza tej plaży w czerwcu :eviltong: a i psiarnie też tam macie superową:loveu: Quote
andzia69 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='ewelinka_m']http://images8.fotosik.pl/392/7380f0c66ba57968.jpg no to teraz są dowody, żeś zła kobita jest :evil_lol::evil_lol: prawda???? może bym sobie tak pewien dawny cytacik wkleiła plus to zdjęcie?:):) może przestałyby się mnie czepiać:) Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ech tylu fajnych gosci, mam nadzieje ze i mi za rok uda sie dojechac bo w tym roku niestety poszlo troche nie tak jak chcialam ;) Quote
andzia69 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 agaga21 napisał(a):anita co za psiaka masz w 3 banerku? toż to Dan;) ino na jednym z pierwszych banerków....teraz nie mogę zmienić:shake: bo przyjmuje tylko 2....pop..ło ich zupełnie:angryy: można mieć tylko 2 banerki i koniec - chyba ci, co mają więcej mogą mieć więcej...ale jak chciałam ostatnio zmienic to cos po ang pisało, a ja nie kumata jezdem i gdzieś na innym wątku ktoś napisał, ze w nowym reg dogo mozna mieć tylko i wyłącznie 2 banerki... Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 jest na wątku o 2 banerkach na administracji .... http://www.dogomania.pl/threads/133241-PROBLEMY-z-AVATAREM-SYGNATUR%C4%84-ZDJ%C4%98CIEM-W-PROFILU/page44 kurde i jełopek się załapał :roflt: a ten weścik to ten twój wymarzony ;) Quote
ewelinka_m Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 andzia69 napisał(a):prawda???? może bym sobie tak pewien dawny cytacik wkleiła plus to zdjęcie?:):) może przestałyby się mnie czepiać:) cytacik był genialny :loveu: ale foty nie trza i tak każdy od dawna wie jak jest :diabloti: Quote
andzia69 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Zapraszam do głosowania na bazarku:) wstawiałam tam moje zdjęcia plus zdjęcia od Mrski:lol: - nr. 90,91,92,97,98 http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29/page43 Quote
doddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Superaśne psie wakacje macie w tym roku ciotka! Z roku na rok będzie coraz więcej psów :) Quote
rufusowa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 mam nadzieję, ze plaża we wrześniu będzie równie piękna i... pusta :multi: duuużo tych psich gości :loveu: Quote
doddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Wybieracie się do Andzi na wakacje we wrześniu? Quote
rufusowa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 doddy napisał(a):Wybieracie się do Andzi na wakacje we wrześniu? owszem tak! :loveu: niestety bez Rufusa, bo auto za małe na dwa psy a Hera lepiej znosi podróże... w sensie lubi to... w przeciwieństwie do R :mad: Chciałabym kiedyś zabrać Rufusa nad morze.. myślę, że spodobałoby mu się a Wy kiedy się wybieracie??? może w tym roku się uda? :razz: Quote
doddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ja w tym roku się wybieram nad polskie morze dosłownie na 2 dni z Martą. Quote
rufusowa Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 doddy napisał(a):Ja w tym roku się wybieram nad polskie morze dosłownie na 2 dni z Martą. z Twoimi, czy z jej psami? :) Quote
doddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Planuje wziąć Mambę i Megan bo one bardzo dobrze jeżdżą. Brena będzie miała chwilowe wakacje u mojej mamy. Quote
andzia69 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 doddy napisał(a):Ja w tym roku się wybieram nad polskie morze dosłownie na 2 dni z Martą. i oczywiscie do mnie masz za daleko!:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
doddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dokładnie tak Andzia :) Niestety :( Bo ja naprawdę chętnie bym Cię odwiedziła w tych Kotkach. Quote
fioneczka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nie ma możliwości usunięcia postów ... może mod usunie Quote
rufusowa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 doddy napisał(a):Planuje wziąć Mambę i Megan bo one bardzo dobrze jeżdżą. Brena będzie miała chwilowe wakacje u mojej mamy. aaa właśnie sobie przypomniałam, że Brena podróżuje równie dobrze jak Rufus :evil_lol::lol: my będziemy potrzebowali dużego kombiaka, żeby w budzie zmieściła się klatka, bo Rufus by zadeptał Here :roll: Andziu przyznaję i ja, że nigdy nie byłam w tamtych rejonach nad morzem, bo to zawsze dodatkowa godzina czy dwie jazdy... ale tym razem chcemy poznać inne rejony, bo okolice Rozewia już nam się opatrzyły ;) Quote
Basia&Safi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaa ja wam cos powiem jestem teraz u Andzi i wiecie co jest suuuuuuuuuuuper :):):) a teraz uciekam papapa Quote
Tengusia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Basia&Safi napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaa ja wam cos powiem jestem teraz u Andzi i wiecie co jest suuuuuuuuuuuper :):):) a teraz uciekam papapa no tak niektorzy musza do pracy chodzic i testow na prawko sie uczyc a inni bycza sie na plazy :obrazic: Quote
Recommended Posts