Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='rufusowa']faaajni goście :loveu:

a Zgredek witał się z westem jak moja zołza z większością psów :evil_lol: ogon sztywny, ciało napięte

co Ozzy udawał? :razz:

co będzie z Pestką po Waszym wyjeździe?

eee - Zgredek tylko patrzył z politowaniem na cos plączącego się mu między nogami:diabloti:

Ozzy - udawacz - nigdzie nie chciał chodzić:) udawał, ze go boli noga!:evil_lol:

A Pestka - to już pannica prawie 2-letnia :) adoptowała ja jako maluszka moja koleżanka, która ją wzięła wtedy na tymczas:)

no to zdjęć cd;)

Frida - labka mojej siostry:

a teraz podhalan (cholewka zapomniałam jak miał na imię:oops:), goldenka gości i Choko dogomaniaczki Ancyk:)

a teraz przerywnik:)

a tak wygląda plaża w czerwcu!

Posted

[quote name='agaga21']ale fajnie, wesoło tam macie. tyyyle zwierzów się przewija :)

to tylko namiastka tego co się przewinęło;) nie ma zdjęć zołzy sznaucerki - zdjęcie której wstawiałam w zeszłym roku! miała wtedy pół roku i była słodką do bólu przytulanką:) w tym roku tylko darła japiszona i próbowała gryźć!

w tej chwili mam gości z Pragi...maja 3 flaty!;)

zdjęć cd:0

i jeszcze z westem;)

a tu przyszła kolezanka, która straasznie chciała dołączyc do psów:loveu: jej panciostwo powiedziało, ze sunia bawi sie z każdym napotkanym psem!:crazyeye: obojetne czy sunia czy pies...szkoda, ze moja mańka jest taka nietowarzyska:mad:

%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

w tle Ozzy, który widząc koleżankę zapomniał, ze go boli łapa!:evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
anita co za psiaka masz w 3 banerku?

toż to Dan;) ino na jednym z pierwszych banerków....teraz nie mogę zmienić:shake: bo przyjmuje tylko 2....pop..ło ich zupełnie:angryy: można mieć tylko 2 banerki i koniec - chyba ci, co mają więcej mogą mieć więcej...ale jak chciałam ostatnio zmienic to cos po ang pisało, a ja nie kumata jezdem i gdzieś na innym wątku ktoś napisał, ze w nowym reg dogo mozna mieć tylko i wyłącznie 2 banerki...

Posted

andzia69 napisał(a):
prawda???? może bym sobie tak pewien dawny cytacik wkleiła plus to zdjęcie?:):) może przestałyby się mnie czepiać:)

cytacik był genialny :loveu: ale foty nie trza i tak każdy od dawna wie jak jest :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):
Wybieracie się do Andzi na wakacje we wrześniu?

owszem tak! :loveu:
niestety bez Rufusa, bo auto za małe na dwa psy a Hera lepiej znosi podróże... w sensie lubi to... w przeciwieństwie do R :mad:
Chciałabym kiedyś zabrać Rufusa nad morze.. myślę, że spodobałoby mu się

a Wy kiedy się wybieracie??? może w tym roku się uda? :razz:

Posted

doddy napisał(a):
Planuje wziąć Mambę i Megan bo one bardzo dobrze jeżdżą. Brena będzie miała chwilowe wakacje u mojej mamy.

aaa właśnie sobie przypomniałam, że Brena podróżuje równie dobrze jak Rufus :evil_lol::lol:

my będziemy potrzebowali dużego kombiaka, żeby w budzie zmieściła się klatka, bo Rufus by zadeptał Here :roll:

Andziu przyznaję i ja, że nigdy nie byłam w tamtych rejonach nad morzem, bo to zawsze dodatkowa godzina czy dwie jazdy... ale tym razem chcemy poznać inne rejony, bo okolice Rozewia już nam się opatrzyły ;)

• 2 weeks later...
Posted

Basia&Safi napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaa ja wam cos powiem jestem teraz u Andzi i wiecie co jest suuuuuuuuuuuper :):):) a teraz uciekam papapa

no tak niektorzy musza do pracy chodzic i testow na prawko sie uczyc a inni bycza sie na plazy :obrazic: