Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
Zgredzio czuje się super:) co prawda wet kazał mi go odchudzić:) ale to mały pikuś:) jak będę miała chwilkę to wstawię siakies zdjęcia:)

kurcze to i na was się wet uparł z odchudzaniem ....my też walczymy

Posted

Alicja napisał(a):
kurcze to i na was się wet uparł z odchudzaniem ....my też walczymy

taaa...ja myslę, ze 99% naszych burków trzeba by odchudzać:):) Mania już odchudzona trochę (royal canin obesity 2 wory), teraz Zgredek cierpi;):)

Posted

andzia69 napisał(a):
taaa...ja myslę, ze 99% naszych burków trzeba by odchudzać:):) Mania już odchudzona trochę (royal canin obesity 2 wory), teraz Zgredek cierpi;):)

no my też na RC Obesity , ale wet chce na karme dla kastratów dac

Posted

Alicja napisał(a):
Daj jeszcze ...mogą być z komórki ...miód dla mych spracowanych oczu

może jutro kochaniutka, bo mi się net ciut wiesza i wgranie ich graniczy z cudem:( alem siem postaram:)

Posted

A ja Ci jeszcze staffika zrzuciłam na głowę. :) Anitka, jak będziesz mieć chwilkę wolnego to może byś odwiedziła pana na żywo i rozeznała się w sytuacji, czy zabierać babcię czy niet.

Posted

doddy napisał(a):
A ja Ci jeszcze staffika zrzuciłam na głowę. :) Anitka, jak będziesz mieć chwilkę wolnego to może byś odwiedziła pana na żywo i rozeznała się w sytuacji, czy zabierać babcię czy niet.

przecież staffik , kłopotliwym psem nie jest :diabloti:

aleeeeee masz fajnie nad tym morzem , psy tam dobrze karmią :diabloti:
basen rewela !!! dzieci mają internet i tv .. więc basenu mieć nie muszą :grins:

Posted

Vectra napisał(a):
przecież staffik , kłopotliwym psem nie jest :diabloti:

aleeeeee masz fajnie nad tym morzem , psy tam dobrze karmią :diabloti:
basen rewela !!! dzieci mają internet i tv .. więc basenu mieć nie muszą :grins:

ano mają bo u Andzi wszystko jest :)

Posted

[quote name='doddy']A ja Ci jeszcze staffika zrzuciłam na głowę. :) Anitka, jak będziesz mieć chwilkę wolnego to może byś odwiedziła pana na żywo i rozeznała się w sytuacji, czy zabierać babcię czy niet.

wiem, że mi jeszcze babcię zrzuciłaś!:mad: rozmawiałam Z Gosią i powiedziała, ze to jest między Koszalinem a Szczecinkiem, ale dokładnie to nie wiem gdzie...generalnie jak zabiorą te 2 berneńczyki to staffka zostanie sama...ale Gosia się obawia coby na łańcuchu nie wylądowała i żeby ją facet nie wydał byle gdzie (berneńczyki były podobno za 1 zł kup teraz na allegro:crazyeye:) jak będzie trzeba to mogę podjechać...ale co dalej z nią?
u mnie teraz i Buba i Mańka to już mam dość:cool3: 3 suki nie wepchnę ...

Mania pozdrawia:

Posted

[quote name='Alicja']:) i My pozdrawiamy :hand:

jakoś pusto na podwóreczku ..... fajnie się patrzy na miłe znajome miejsca
http://desmond.imageshack.us/Himg846/scaled.php?server=846&filename=mania2.jpg&res=medium

teraz to już pustki...mam "tylko" 2 labradory;) ale dzisiaj wyjeżdżają, potem przyjeżdża onka, akita i coś tam, dog niemiecki (tu Zgredzio będzie na pewno baaardzo szczęsliwy!:diabloti: bo bardzo kocha dogi:evil_lol:) i kundelas na koniec...generalnie ludziów już nie jak mrówków więc jest trochę luzu...ale pewnie mnie zaraz mąż do roboty pt. malowanie itp zagoni:placz:

Posted

andzia69 napisał(a):
teraz to już pustki...mam "tylko" 2 labradory;) ale dzisiaj wyjeżdżają, potem przyjeżdża onka, akita i coś tam, dog niemiecki (tu Zgredzio będzie na pewno baaardzo szczęsliwy!:diabloti: bo bardzo kocha dogi:evil_lol:) i kundelas na koniec...generalnie ludziów już nie jak mrówków więc jest trochę luzu...ale pewnie mnie zaraz mąż do roboty pt. malowanie itp zagoni:placz:

oj to współczuwam malowania ....my w tym roku całe lato uskuteczniamy pomału remonty jak nie u nas to u mamy ....do tego dołożył się złamany palec u nogi TZta i 3 tygodniowy pobyt w szpitalu mojej mamy ...tak że lato nam minęło :roll:

Posted

Andzia, może będziemy mieć DT dla niej jak mówiłam już Gośce. Ale musimy coś więcej o niej wiedzieć. Fajnie jakby ktoś poobserwował babcię na żywo.

Posted

Jak byłam z heńkiem i mańką to były w sumie puste plaże...ale to było popołudnie...

Wczoraj sobie myślę - piękna pogoda, cieplutko to dla odmiany pójdę ze Zgredziem...i byłam w szoku - ludzi jak mrówków:( Za długo to nie pobiegał sobie (bo pływać to on jak pańcia - póki czuje pod stopami podłoze to jest ok:diabloti: a że patyczki były poza zasięgiem łap i piasku pod nimi, to musiałam chodzić i szukać inszego patysia, bo 2 były 2 m od brzegu i ni huhu się nia dało po nie popłynąć:evil_lol: ). No w każdym bądź razie musiałam się niedługo zawijać, bo wszędzie ludzie, ludzie z kijkami (to plaga jakaś:angryy:) i ludzie z burkami:p Jak szłam to za mną szły sobie paniusie z westem - no tom sobie skręciła w las coby szczekacza pominać...no i tyle co doszłam na "swoją" plażę, porzucałam Zgredziowi z 10 minut patrzę - a tam te baby z tym swoim ujadaczem mnie znalazły...no i skończyło się plażowanie:angryy:

dzisiaj też pięknista pogoda:p słoneczko świci, zero wiatru:):)...a...mam 3 sobaki w gosciach - 2 onki (z czego jedna strasznie szczekliwa i niezbyt łaskawa nawet dla henia), 2 - super przytulasta, 0 szczekania i akita - piękny pies..ino nie cierpi obcych suk ani psów:diabloti: a myślałam, ze tylko TTB są takie:eviltong: