spain2303 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Przepraszam, że się wtrącam. Podglądam wątek, mieszkam na trasie Warszawa - Mińsk Mazowiecki i tak się zastanawiam dlaczego transport jest taki drogi - 300zł za 80km. Brutus musi być przewożony w jakichś specjalnych warunkach? Quote
haifa Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 W tym miejscu pragnę przeprosić rodzinę Brutusa za wszelkie przykrości i ewentualne zniewagi pod Państwa adresem, jeśli poczuli się Państwo dotknięci. Dementuję pogłoskę jakoby Państwo byli rodziną patologiczną. Bieda nie oznacza patologii. Zdjęcia Państwa zostały usunięte. Postanowilismy je umieścić, gdyż naszym zdaniem byli Państwo na nich nierozpoznawalni. Jednak na Państwa życzenie, zostały zdjęte. Brutus przebywa obecnie w hotelu, w którym nadal się leczy. Ma skurcze mięśni i za 2 tygodnie musi mieć konsultację dermatologiczną. Jego czas leczenia nie skończył się z dniem opuszczenia kliniki. Koszty hotelu są dużo niższe niż doba lecznicowa- tylko z tego powodu przebywa w hotelu. Quote
Beatrx Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 bieda nie jest usprawiedliwieniem na doprowadzenie zwierzęcia do takiego stanu... Quote
enia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 haifa ale to w swoim imieniu przepraszasz tych ludzi, nic nie usprawiedliwia doprowadzenie do takiego stanu i psa i kota i jeszcze kudłaczyk tam został...... nie stać mnie na psa to szukam mu innego lepszego domu a nie doprowadzam do skrajnego zaniedbania i zagłodzenia, czyli co? "pańciostwo" czyta wątek? to może teraz sie lepiej kudłaczykiem zaopiekują? nakarmią? Quote
mtf zalesie Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 1.nie mam za co przepraszac wlascicieli psa ktorzy doprowadzili psa wyszkolonego za cudze pieniadze do takiego stanu i uniemozliwili innym skorzystanie z jego umiejetnosci- ja oczekuje od nich podziekowania za to ze wylozylam swoje prywatne pieniadze na naprawe tego do czego oni doprowadzili.odebranie prawa do wlasnosci psa nie powinno byc problemem po przedstawieniu zdjec.kto poniesie za nich koszty utrzymania tego zwierzecia jesli nie uda mu sie znalezc domu z powodu wypaczonej psychiki. Quote
Recommended Posts