jotpeg Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Jakie cudne to zdjęcie. Jak one wszystkie tam wlazły ;). Ja niestety okolic ani Krakowa ani Huty prawie wcale nie znam... Ciągle sobie obiecuję, że już w tym roku to na pewno pojedziemy do Krakowa i ... na razie nam się to jeszcze nie udało :D. Może jednak się uda ;) a fota zrobiona gdzieś w Rosji (nie przeze mnie) ;) koty zdolne są (do wszystkiego) ;) Czy u Was w domu też tak to wygląda? (autorytet i te sprawy) ;) Quote
Jasza Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Aaa, to u nas jest w obu przypadkach jak na pierwszym obrazku ;););) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Aaa, to u nas jest w obu przypadkach jak na pierwszym obrazku ;) ;) ;) U nas analogicznie, jak na pierwszym obrazku ;), Muszkieterowie :) zawsze :D rządzą :D :D :D. Quote
jotpeg Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 u nas w domu układ jest taki, jak na obrazku powyżej. Nic dziwnego, że nie mam autorytetu, skoro groźba w moim wykonaniu brzmi: "bo cię złapię i... pocałuję!" ;) a teraz moja ulubienica, Buka: 1 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 u nas w domu układ jest taki, jak na obrazku powyżej. Nic dziwnego, że nie mam autorytetu, skoro groźba w moim wykonaniu brzmi: "bo cię złapię i... pocałuję!" ;) a teraz moja ulubienica, Buka: Czasami chłopakom groźnie :D mówię: "oj, bo dostaniecie zaraz w tyłek" :D. Wszyscy się z tego śmieją i nikt się jakoś dziwnie :D mnie zupełnie :o nie boi :D. Ja ... to chyba podobnie ;) jak Buka, nie jestem wredna z natury, to raczej hobby ;) :D :D. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 A co tutaj tak cicho :rolleyes:. Chyba się wszyscy Buki wystraszyli :rolleyes: :D. Quote
Bjuta Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Ale super fota z kotami!!!!!!! Na konkurs ją! Quote
jotpeg Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Wiosna. Dziś na wiślanych bulwarach - tłumy spragnionych słońca obywateli. Na ścieżce rowerowej taki tłok, że ja nie wiem, jaka to może być przyjemność (?) z jazdy. Ścieżka psia, na szczęście, wiedzie równolegle - trawnikiem. Długi spacer z pieskiem-osiołkiem, który - jeśli uważa, że zbaczamy z trasy - zatrzymuje się i czeka. Ja wołam/gwiżdżę, to dobiega i apiat' to samo. Czy znacie takie osiołki? ;) Quote
Jasza Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Znamy ;) Osiołki mają osiołkowatą naturę i nic tego nie zmieni. Quote
jotpeg Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Dziękujemy i wzajemnie!!! :) Kochani, dobrych, spokojnych Świąt Wam życzę! :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Zdrowych, spokojnych Świąt Wam życzę Quote
Gabi79 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 [url=http://up.programosy.pl/foto/551e7d2dad622_p.jpg][/url] Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Norku, skrobnijcie ;) coś z Miciusiem :). Czy zawitała już do Was wiosna ? :) Quote
jotpeg Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Wczoraj poszliśmy - jak zawsze - na spacer nad Wisłę. Nie zdziwiło mnie, ze idziemy w stronę miasta, bo czasem tak chodzimy, ale kiedy zamiast iść w stronę statków, wyszliśmy po schodach na ulicę, cos mnie tknęło. Na Starowiślnej byłem już pewien (chociaż nie byłem tam kilka lat, bo zwykle jeździmy gdzie indziej), na Wawrzyńca cała ulica patrzyła z potępieniem na moją pancię, jak ciągnie za sobą małego, biednego, rudego, kulejącego pieska, jakbym był cielaczkiem, prowadzonym do rzeźni. Robiłem, co mogłem, aby zaprzeć się wszystkimi 4 łapkami i ogonkiem najpierw w bramie, potem w drzwiach, ale się nie udało! Weszliśmy do gabinetu uśmiechniętego oprawcy, który próbował przekupić mnie chrupką (niech się wypcha!). Oprawca ważył mnie i wydziwiał, że niby przytyłem 1 kilogram (no i co? pobiegam na letnisku i po kłopocie), a potem postawił na stole, obmacywał (nie odzywałem się, ale trząsłem się tak że - niestety - było widać), wreszcie wziął cążki i obciął mi bardzo szybko i bardzo krótko pazury na kciukach (których sobie nie ścieram) i dodatkowo 1 na łapce. Potem jeszcze coś notował na swoim kompie, a ja szczekałem do panci "chodźmy!!! chodźmy już!". Wyszliśmy i teraz wszystko było odwrotnie - to ja ciągnąłem pancię, która nawet biegła, i cała ulica mogłą zobaczyć, że jestem mały, ale dzielny!!! Hauuuuu! :) Norek 2 Quote
Toska1 Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Nosz ta pańcia to serca nie ma ... żeby małego,biednego,żółtego pieska ciągać po gabinetach oprawców ? to chyba podchodzi pod znęcanie , to trzeba gdzieś zgłosić ! i ratować Norka póki czas !!! :) :) :) Quote
Jasza Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Ech, Norek, mówię ci, oni zawsze działają z zaskoczenia. I nie ma to tamto, trzeba być dzielnym. I się czymać. Nawet jak cię dziubiom igłom w zadek. Hau! To ja Reksio. Quote
jotpeg Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Dzisiaj nasza mała prywatna ROCZNICA: właśnie mija 8 lat, odkąd Norek jest z nami - od 16 kwietnia 2007 jesteśmy razem. Wszyscy bardzo kochamy Pieska Norka :) 1 Quote
Toska1 Posted April 16, 2015 Posted April 16, 2015 Gratulacje :) życzę Wam jeszcze przynajmniej drugie tyle w dobrym zdrowiu :) Quote
Jasza Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 I my się dołączamy do życzeń :) Dla Was i dla Norka. Quote
jotpeg Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Dziękujemy serdecznie! Jutro jedziemy popracować na letnisko, trzeba chałupę posprzątać, i takie tam różne prace prozaiczne, acz konieczne... Zwierzaki jeszcze nic nie wiedzą, będą miały niespodziankę ;) Quote
Toska1 Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Czyli zaczynacie sezon letni :) ale Wam dobrze :),że macie taką odskocznię od krakowskiej rzeczywistości ! głaski dla zwierzaków :) i nie zaganiaj ich Aga do najcięższych prac , miej litość ;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Norku, dziękujemy za wiadomości :). Muszkieterowie Cię serdecznie pozdrawiają :). Z okazji pięknej rocznicy życzymy dalszych długich lat szczęścia w Twoim wspaniałym domku :). No i miłego letniskowego wyjazdu :). Nie przemęczajcie się z tym sprzątaniem ;) :D. Quote
jotpeg Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 takie sobie obrazki z prowincji ;) Mówię Wam, jak było fajnie; zwierzaki odżyły! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Widać po fotkach, jak Wam wszystkim było dobrze :). Piękne zdjęcie Norka: http://i62.tinypic.com/2a5hcvq.jpg :) i Miciusia w stokrotkach: http://i61.tinypic.com/vfw777.jpg :). Norek chyba się przepracował: http://i59.tinypic.com/vigmk0.jpg:D. Flaga też się załapała na fotencję :D. Quote
Recommended Posts