Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

od razu bylo widac ze ze Smieszki madry psiak :) a tak przy okazji jakie to dziwne, ze mozna sie "przywiazac" do pieska jak mu sie tylko allegro wystawilo...

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ehem... a gdzie Twoja propozycja czasu przekonania się Śmieszki? Nie widzę. :cool1: ;) :lol:

Myślałam, że mi się uda :eviltong:
a jakie są nagrody? :evil_lol:

Posted

A ja mam sms od Pani Ani taki :
"je tylko smakolyki, a nie chce z miski i jest grzeczna, juz nie boi sie wychodzic na spacer, robi sie coraz zywsza"

Dziekujemy Pani Aniu :Rose:

Posted

Ulka18 napisał(a):
A ja mam sms od Pani Ani taki :
"je tylko smakolyki, a nie chce z miski i jest grzeczna, juz nie boi sie wychodzic na spacer, robi sie coraz zywsza"

Dziekujemy Pani Aniu :Rose:

Teraz to już będzie tylko lepiej :multi:

Posted

Przepraszam najmocniej, ale nie miałam czasu, przepisuję ostatnie SMS-y od Pani Ani:

Pan Beato, Śmieszka jest bardzo wesoła, daje mi dużo radości i już jest za mną. Ładnie je i jest bardzo grzeczna jak jestem w pracy i pięknie bawi się piłeczką i jest posłuszna i w ogóle śliczna

ja tylko dodam, że Pani Ania pracuje w tym samym budynku co mieszka więc do Śmieszki schodzi parę razy w ciągu dnia pracy.

Pani Beato, jest wszystko dobrze, Śmieszka jest cudna i daje mi bardzo dużo radości, została pięknie wyczesana i podcięta, przy ogonku nie chciałm jej ścinać bo ma śliczną aksamitną sierść, jest bardzo wesoła i wszystkich wita a szczególnie garnie się do panów. Jest bardzo grzeczna jak jestem w pracy, nic nie gryzie tylko swoją piłeczkę, którą się ze mną bawi. Śmieszka bardzo się wszystkim podoba.

Pani Beato, czy będzie Pani mogła przyjechać w sobotę lub w niedzielę po południu? zapraszamy

Chodzi o najbliższy weekend, jeśli dam radę to podjadę w niedzielę, zrobię nowe fotki i wstawię oczywiście :)

Posted

Beatko, dzieki, ze sie odezwalas...juz sie martwilam, czy ze Smieszka wszystko dobrze. No i bedziemy miec relacje z pierwszej reki oraz zdjecia :multi:
Pozdrow prosze Pania Anie serdecznie oraz pomiziaj mala Smieszke :glaszcze:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Beatko, dzieki, ze sie odezwalas...juz sie martwilam, czy ze Smieszka wszystko dobrze. No i bedziemy miec relacje z pierwszej reki oraz zdjecia :multi:
Pozdrow prosze Pania Anie serdecznie oraz pomiziaj mala Smieszke :glaszcze:

Przeciwnie, gdyby było coś nie tak od razu bym pisała, a że takie SMS-y dostaję to przyznaję bez bicia, że trochę wątek Śmieszki zaniedbałam, bo ona już nie jest schroniskową dziewczynką :)

• 3 weeks later...
Posted

Biję się w piersi już nie pięścią ale siekierą, bo nie byłam u Pani Ani przyznaję :shake:
no po prostu nie miałam kiedy, chyba spotkamy się dopiero na sterylce.
dla pocieszenia powiem tylko, że z sunią wszystko O.K. i że cudownie się zaaklimatyzowała :)

Posted

Ulka18 napisał(a):
Beatko, jakbys mogla, to pozdrow Pania Anie od nas :calus: I przekaz mizianka dla Smieszki :glaszcze:
Czekamy oczywiscie na wiadomosci oraz zdjecia :modla:

Oczywiście, przepraszam za opóźnienia, sama jestem zła na siebie

:angryy: