Cez Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 od razu bylo widac ze ze Smieszki madry psiak :) a tak przy okazji jakie to dziwne, ze mozna sie "przywiazac" do pieska jak mu sie tylko allegro wystawilo... Quote
Gosiapk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 lamia2 napisał(a):KTO WYGRAŁ? chyba ja :cool3: :cool3: :cool3: Ehem... a gdzie Twoja propozycja czasu przekonania się Śmieszki? Nie widzę. :cool1: ;) :lol: Quote
outsi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Lamia, Cez pewnie o sobie pisze, że się przywiązała, wystawiając allegro :lol: . Quote
lamia2 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 outsi napisał(a):Lamia, Cez pewnie o sobie pisze, że się przywiązała, wystawiając allegro :lol: . A to przepraszam, wykasuję posta :) Quote
lamia2 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Gosiapk napisał(a):Ehem... a gdzie Twoja propozycja czasu przekonania się Śmieszki? Nie widzę. :cool1: ;) :lol: Myślałam, że mi się uda :eviltong: a jakie są nagrody? :evil_lol: Quote
lamia2 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ulka18 napisał(a):Lamia, a czy dzisiaj Pani Ania cos pisala? Jeszcze nie, pewnie śpią :cool3: Quote
Ulka18 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A ja mam sms od Pani Ani taki : "je tylko smakolyki, a nie chce z miski i jest grzeczna, juz nie boi sie wychodzic na spacer, robi sie coraz zywsza" Dziekujemy Pani Aniu :Rose: Quote
Gosiapk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 lamia2 napisał(a):Myślałam, że mi się uda :eviltong: a jakie są nagrody? :evil_lol: Spryciara jedna :evil_lol: Quote
lamia2 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ulka18 napisał(a):A ja mam sms od Pani Ani taki : "je tylko smakolyki, a nie chce z miski i jest grzeczna, juz nie boi sie wychodzic na spacer, robi sie coraz zywsza" Dziekujemy Pani Aniu :Rose: Teraz to już będzie tylko lepiej :multi: Quote
Ulka18 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Lamia, nie wiesz jak tam Smieszka sie sprawuje? Napisz prosze co slychac u Pani Ani i Smieszki. Quote
lamia2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przepraszam najmocniej, ale nie miałam czasu, przepisuję ostatnie SMS-y od Pani Ani: Pan Beato, Śmieszka jest bardzo wesoła, daje mi dużo radości i już jest za mną. Ładnie je i jest bardzo grzeczna jak jestem w pracy i pięknie bawi się piłeczką i jest posłuszna i w ogóle śliczna ja tylko dodam, że Pani Ania pracuje w tym samym budynku co mieszka więc do Śmieszki schodzi parę razy w ciągu dnia pracy. Pani Beato, jest wszystko dobrze, Śmieszka jest cudna i daje mi bardzo dużo radości, została pięknie wyczesana i podcięta, przy ogonku nie chciałm jej ścinać bo ma śliczną aksamitną sierść, jest bardzo wesoła i wszystkich wita a szczególnie garnie się do panów. Jest bardzo grzeczna jak jestem w pracy, nic nie gryzie tylko swoją piłeczkę, którą się ze mną bawi. Śmieszka bardzo się wszystkim podoba. Pani Beato, czy będzie Pani mogła przyjechać w sobotę lub w niedzielę po południu? zapraszamy Chodzi o najbliższy weekend, jeśli dam radę to podjadę w niedzielę, zrobię nowe fotki i wstawię oczywiście :) Quote
Ulka18 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Beatko, dzieki, ze sie odezwalas...juz sie martwilam, czy ze Smieszka wszystko dobrze. No i bedziemy miec relacje z pierwszej reki oraz zdjecia :multi: Pozdrow prosze Pania Anie serdecznie oraz pomiziaj mala Smieszke :glaszcze: Quote
lamia2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ulka18 napisał(a):Beatko, dzieki, ze sie odezwalas...juz sie martwilam, czy ze Smieszka wszystko dobrze. No i bedziemy miec relacje z pierwszej reki oraz zdjecia :multi: Pozdrow prosze Pania Anie serdecznie oraz pomiziaj mala Smieszke :glaszcze: Przeciwnie, gdyby było coś nie tak od razu bym pisała, a że takie SMS-y dostaję to przyznaję bez bicia, że trochę wątek Śmieszki zaniedbałam, bo ona już nie jest schroniskową dziewczynką :) Quote
Ulka18 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dziekujemy za wiesci o Smiechulce oraz prosimy o zdjecia z wizyty u Pani Ani. Quote
lamia2 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Biję się w piersi już nie pięścią ale siekierą, bo nie byłam u Pani Ani przyznaję :shake: no po prostu nie miałam kiedy, chyba spotkamy się dopiero na sterylce. dla pocieszenia powiem tylko, że z sunią wszystko O.K. i że cudownie się zaaklimatyzowała :) Quote
fizia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 To wspaniale, że Śmieszka dobrze się czuje:) Quote
Ulka18 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Super wiadomosci :multi: Prosimy o wiecej oraz czesciej :modla: Quote
Magda_sz Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wchodze po dłuższym czasie na forum, a tu taka niespodzianka :multi: Bardzo się ciesze że Smieszka znalazła tak wspaniały dom :loveu: Quote
lamia2 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 a jak Pani Ania się cieszy :multi: mam nadzieję, że wszystkie nowe opiekunki zwierzaków z warszawskiej dostawy też są zadowolone :lol: Quote
Ulka18 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Beatko, jakbys mogla, to pozdrow Pania Anie od nas :calus: I przekaz mizianka dla Smieszki :glaszcze: Czekamy oczywiscie na wiadomosci oraz zdjecia :modla: Quote
lamia2 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ulka18 napisał(a):Beatko, jakbys mogla, to pozdrow Pania Anie od nas :calus: I przekaz mizianka dla Smieszki :glaszcze: Czekamy oczywiscie na wiadomosci oraz zdjecia :modla: Oczywiście, przepraszam za opóźnienia, sama jestem zła na siebie :angryy: Quote
Recommended Posts