Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na mój drugi bazarro, tym razem dochód pójdzie na Kielce.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226082-Niepowtarzalna-bi%C5%BCuteria%21%21%21-Kielce-zapraszaj%C4%85%21-Do-1-maja-godz-22%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...aja-godz-22%21[/URL]

Posted

To ja wam teraz napiszę jaki świat jest mały :crazyeye: Otóż panna Zuzanna jest moją sąsiadką :) I to bardzo bliską bo mieszkamy teraz w jednym bloku i to w tej samej klatce!! Widziałam już psicę w święta ale bardzo się bała, no i gips jeszcze miała więc nie chciałam podchodzić ze swoimi sukami i jej stresować. No i dzisiaj się wszystko wyjaśniło! Że to Zuza i z Jędrzejowa od Elizy!

Przy okazji witam sąsiadów na dogo i gratuluję wspaniałej decyzji :Rose: Jakby co służę pomocą.

Posted

hahaha ale numer :lol: fajne są takie sytuacje :lol: niedawno do Martyipieski zadzwoniła osoba chętna na adopcję kota i od słowa do słowa wyszło, że ma adoptowanego sznaucera olbrzyma, więc Marta pyta od kogo, okazało się, że ode mnie i że to nasz najukochańszy Birmanek :loveu:

Posted

[quote name='olgal']Zuzia już po wizycie. Zrosty na obu kościach są prawie ok. więc za 3 tygodnie bedzie można wyciągnąć gwoździe. usunięty jest też opatrunek z przedniej łapki. Zuzia może się już swobodnie poruszać. teraz w planach wielkie mycie i podanie środka na kleszcze. z załatwianiem się jest różnie ale coraz lepiej. PS. dr który konsultował Zuzię z uznaniem wyraził sie o zabiegu wykonanym w Vetmedico.[/QUOTE]

Ufff, Olga dziękujemy za wieści. Bardzo się cieszę, że wszystko na dobrej drodze. Czyli przednia łapka nadgoniła bez problemu.

[quote name='weszka']To ja wam teraz napiszę jaki świat jest mały :crazyeye: Otóż panna Zuzanna jest moją sąsiadką :) I to bardzo bliską bo mieszkamy teraz w jednym bloku i to w tej samej klatce!! Widziałam już psicę w święta ale bardzo się bała, no i gips jeszcze miała więc nie chciałam podchodzić ze swoimi sukami i jej stresować. No i dzisiaj się wszystko wyjaśniło! Że to Zuza i z Jędrzejowa od Elizy!

Przy okazji witam sąsiadów na dogo i gratuluję wspaniałej decyzji :Rose: Jakby co służę pomocą.[/QUOTE]

Haha, weszko - to już wiesz gdzie jest Twój kennel :) Dobre, dobre. To będziesz miała Zuzinkę po sąsiedzku - super ! Jakbyś znalazła chwilkę, jak wróci p. Ewa - uprzednio do niej zadzwonię - może umówiłybyście się na spacer bez Twoich pieprzaczków i podpowiedziałabyś coś ws. zachowań i lęków spacerowych Zuzi ?

Posted

[quote name='azalia']Elizo,a co do sikania to psy nie robią tego złośliwie,

bo nie myślą tak jak ludzie.[/QUOTE]

a słyszałaś o kocie,który potrafi nasikać do buta osobie,która go nie lubi :)

Posted

[quote name='wilczy zew']a słyszałaś o kocie,który potrafi nasikać do buta osobie,która go nie lubi :)[/QUOTE]

Osobiście znałam ratlerka, ktory nielubianym gościom sikał go butów:cool3: Potrafił nasikać do wysokiego kozaka:shake: i nikt nie mógl pojąć jak on to zrobił:crazyeye:

Posted

[quote name='eliza_sk']
Haha, weszko - to już wiesz gdzie jest Twój kennel :) Dobre, dobre. To będziesz miała Zuzinkę po sąsiedzku - super ! Jakbyś znalazła chwilkę, jak wróci p. Ewa - uprzednio do niej zadzwonię - może umówiłybyście się na spacer bez Twoich pieprzaczków i podpowiedziałabyś coś ws. zachowań i lęków spacerowych Zuzi ?[/QUOTE]

Kenelka zatoczyła ładne kółeczko ;) Ze spotkaniem nie ma najmniejszego problemu - mamy blisko ;) , chętnie coś podpowiem czy doradzę. Służę też Dirki do stopniowej socjalizacji z psami. Dirki choć duża jest szalenie zrównoważona i spokojna, brała udział że tak powiem w terapii już kilku strachliwych psów to i tutaj może pomóc. Vesper jest przyjacielska ale szalona i czasem może psa tym skakaniem i waleniem łapami ;) przestraszyć, a poza tym we dwie to już sfora i wywołują respekt więc na to przyjdzie czas.

Posted

[quote name='Handzia55']Osobiście znałam ratlerka, ktory nielubianym gościom sikał go butów:cool3: Potrafił nasikać do wysokiego kozaka:shake: i nikt nie mógl pojąć jak on to zrobił:crazyeye:[/QUOTE]

o czymś takim to jeszcze nie słyszałam :)

[quote name='weszka'] Dirki choć duża jest szalenie zrównoważona i spokojna[/QUOTE]

taki pies po sąsiedzku to skarb :)

Posted

u zuzi wszystko ok.tydzień temu była w salonie dla psów(czesanie,mycie,przystrzyżenie) spędziła tam półtorej godziny.najgorzej było z suszeniem. już od tygodnia nie załatwiała się w domu.zaprzyjaźniła się z małym pieskiem Chico. [COLOR=#0000ff][/COLOR]

Posted

Olgo, dziękujemy za wieści :) Teraz to wiadomości od Was są najbardziej oczekiwane (i fotki oczywiście też), dlatego czekamy na nie z niecierpliwością.
Zuzanka światowa panna, salon fryzjerski, fiu, fiu....;)
FOTKI, FOTKI, FOTKI!!!!