Pipi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Halinko, mi sie wydaje, ze on ma jajeczka takie jak guz u suki na sutkach. Moze sie myle, ale na zdjeciu jakos podejrzanie mi to wyglada. Popatrzysz? Quote
Moli@ Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) Pipi napisał(a):Halinko, mi sie wydaje, ze on ma jajeczka takie jak guz u suki na sutkach. Moze sie myle, ale na zdjeciu jakos podejrzanie mi to wyglada. Popatrzysz? O boże ustrzeliłaś mnie w locie, pomacałam - nie boli, nie mam porównania, nasze wieki temu kastrowane..., dziś zadzwonię do lecznicy, porozmawiam i tak trzeba kastrować, to coś ustalimy. Wielkie dzięki, że zwracasz uwagę. Rozmawiałam z Panią doktor - czekamy do czwartku - będzie kastracja i jakby co to od reki załatwią. U wiekowego pieska może być powiększony - spokojnie. Koszt zabiegu ok 200zł - robimy na Wesołej Jeszcze raz dziękuję - przyspieszyło umówienie zabiegu kastracji Edited February 10, 2012 by Moli@ Quote
Beatkaa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Odwiedzam Kerusia.Trzymam kciuki za jego zdrowie i przesyłam wirtualne mizianko :) Quote
ihabe Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Iwona Urszula z FB - 20 zł to ja :-) ihabe z dogo:-) Quote
kerad Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Dziękuję Wam za wpłaty i zainteresowanie psiakiem...a nasza pani minister finansów joi :lol: pewnie dopisze nick z dogo w rozliczeniu..albo i nie ;) Quote
kerad Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) Mija dziś tydzień od znalezienia psiaka, wiedziony ciekawością poszedłem na ten płaskowyż gdzie on sobie znalazł legowisko. Wygląda to tak jakby ktoś garnek z gorącą wodą wystawił na śnieg i potem zabrał...taki wytopiony okrągły walec, tylko że oblepiony Kerusową sierścią dookoła. A wszędzie ślady łapek...śniegu praktycznie nie było przez tydzień i wszystko się jeszcze "ładnie" zachowało, eh....aż mi się zimno zrobiło!!! Edited February 10, 2012 by kerad , Quote
Lolalola Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 kerad napisał(a):Mija dziś tydzień od znalezienia psiaka, wiedziony ciekawością poszedłem na ten płaskowyż gdzie on sobie znalazł legowisko. Wygląda to tak jakby ktoś garnek z gorącą wodą wystawił na śnieg i potem zabrał...taki wytopiony okrągły walec, tylko że oblepiony Kerusową sierścią dookoła. A wszędzie ślady łapek...śniegu praktycznie nie było przez tydzień i wszystko się jeszcze "ładnie" zachowało, eh....aż mi się zimno zrobiło!!! strasznie to brzmi,ale dzieki takiej jednej dobrej duszy;)ktora znalazla i zabrala Keruska,psinka ma szanse na nowe,fajne zycie:) Quote
joi Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ihabe napisał(a):Iwona Urszula z FB - 20 zł to ja :-) ihabe z dogo:-) Już poprawiam :) Quote
zachary Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dzięki Iwonko/ihabe/,że do nas przywędrowałaś, do Kerusia:loveu: Quote
doris66 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ogon Kerusia naprawdę jest imponujący. Quote
Maia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Zapraszam na bazarek na utrzymanie pieska porzuconego w lesie!!! http://www.dogomania.pl/threads/222855-AŻ-DZIEWIĘĆ-GRUP-TOWAROWYCH-ponad-60-fantów-bazarek-na-psa-z-lasu-do-26II-g.20?p=18605522#post18605522 Coś dla psów, różności, kurtki damskie, czapki i szaliki, ubrania, torebki, portfele, kosmetyczki, biżuteria. Quote
Moli@ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 doris66 napisał(a):Ogon Kerusia naprawdę jest imponujący. Ogon bardzo, bardzo długi i coraz wyżej noszony, może będzie tak piękny jak u Rutki Quote
Wiedźma Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Miód na serce: zdjęcia Kerusia w domu. Quote
mari23 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 doris66 napisał(a):Ogon Kerusia naprawdę jest imponujący. o, tak, cudny! a będzie jeszcze piękniejszy :) mój Łatek ma podobny, tylko rudy.... Quote
yup Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Dziewczynki, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/222968-Szczeniak-wyrzucony-na-mr%C3%B3z!-Bardzo-potrzebna-pomoc-prosz%C4%99-zajrzyjcie!?p=18616704#post18616704, może będziecie mogły jakoś pomóc? Quote
Moli@ Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Witamy Keruś to śpioszek, o 8 rano wstał i wyszedł na siusianko, ale dzielny, grzeczny chłopczyk sam dziarsko maszeruje pod drzwi Quote
kerad Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Stara się chłopak jak może nie przysparzać kłopotów i mimo swojej ułomności coś mu się trochę udaje. Quote
Lolalola Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 kurcze ale piekna kite ma Kerusek!!!!!strasznie,strasznie sie ciesze,ze Kerus moze byc w domku i juz nie cierpi!!!! Quote
ihabe Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 zachary napisał(a):Dzięki Iwonko/ihabe/,że do nas przywędrowałaś, do Kerusia:loveu: tam gdzie staruszki w potrezbie tam i moje serce:-( Cudny jest!!! Quote
Moli@ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Kerusek, czuje się dobrze, mniej śpi zaczyna okazywać większe zainteresowanie tym, co dzieje się w koło – chodzi, wącha, zaprasza nieśmiało do zabawy inne psiaki, sam biegnie w kierunku człowieka – merdając wesoło ogonem. Polubił szczotkowanie – kładzie się, zmienia boczki. Chętnie wychodzi na spacerki, sam wraca, do domu wbiega wachlując ogonem. Szybko poznaje teren, porusza się bez problemu już prawie nie wpada na przeszkody. Poznał pory karmienia... ;) Quote
kerad Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Kawa poranna lepiej smakuje po takim opisie...dzięki ;) Quote
mari23 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Moli@ napisał(a):Kerusek, czuje się dobrze, mniej śpi zaczyna okazywać większe zainteresowanie tym, co dzieje się w koło – chodzi, wącha, zaprasza nieśmiało do zabawy inne psiaki, sam biegnie w kierunku człowieka – merdając wesoło ogonem. Polubił szczotkowanie – kładzie się, zmienia boczki. Chętnie wychodzi na spacerki, sam wraca, do domu wbiega wachlując ogonem. Szybko poznaje teren, porusza się bez problemu już prawie nie wpada na przeszkody. Poznał pory karmienia... ;) kerad napisał(a):Kawa poranna lepiej smakuje po takim opisie...dzięki ;) i lepiej się pracuje..... ;) Quote
Recommended Posts