Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola164 napisał(a):
I jeszcze potencjalne koszty oraz termin.
Co do przystanków to zawsze są jakieś dłuższe. Ja z psem już 5 razy jechałam pociągiem w czasie od 12-17 godzin i co kilka była dłuższa stacja. Choć mnie ten problem omija bo moj pies i tak sie w drodze na przystanku nie wysika :roll:

no właśnie o takie podstawowe info mi chodzi. :)

a powiedzcie mi jeszcze, bo szukam sobie połączeń pociągiem tam, najlepiej dojechać gdzie? Koszalin? Darłowo?

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest tak 5 km od Darłowa. Ja szłam sobie z Darłowa do tego Bobolina z Talią Lived i chyba jeszcze kimś tylko Martai Marcin zabrali nasze bagaże autem. Chyba 1,5km dalej są Dąbki, gdzie łaziłyśmy z ulv sie odchamić.
Ogólnie ludziska - było ekstra - jedźcie, tylko błagam - pilnujcie swoich psów i poznajcie je z innymi, najlepiej na obcym terenie.

Posted

no to ja wstępnie jestem chętna o ile mnie ktoś do domku przygarnie bez większych suk bo bywa agresywna moja (ale w 100% nad nią panuje słownie o ile jakaś suka nie zacznie to będzie ok) ewentualnie ją zakagańcuję ;)
jeszcze zależy jaki koszt by był , raczej jechałabym sama z psem (ewentualnei znajoma ze swoją suczka ale raczej nie) więc miło by było jakby ktoś nas przygarnął gdyż będzie mi dziwnie tak samej :eviltong:

Posted

Dog, cholero- POKAZUJ!!!!!!

Naklejka, jesli moja tymczasowiczka nie znajdzie domu, to bedę z bernardynem (z domieszką kaukaza), bierz futro i przyjeżdżaj, przyjamniej bede mogła oko nacieszyć kolejnym molosem.

.....co do psów- na zlocie mogą być wszystkie. Małe duże, słodkie i wredne. Warunek- właściciel panuje nad psem.

...i tak wszyscy wiedzą, że najgorsze psy mam ja (Piksel, no- Falko['] tez był niezły....).

Myslę, że koszt będzie podobny albo niewiele wyższy, co nie wydaje mi się wysoką cena za pobyt nad morzem. A co najważniejsze jak dla mnie- ośrodek jest przyjazny psom. I wyodrębniony, a nie wśród innych naburmuszonych z powodu psów ludzi.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Dog, cholero- POKAZUJ!!!!!!

Naklejka, jesli moja tymczasowiczka nie znajdzie domu, to bedę z bernardynem (z domieszką kaukaza), bierz futro i przyjeżdżaj, przyjamniej bede mogła oko nacieszyć kolejnym molosem.

.....co do psów- na zlocie mogą być wszystkie. Małe duże, słodkie i wredne. Warunek- właściciel panuje nad psem.

...i tak wszyscy wiedzą, że najgorsze psy mam ja (Piksel, no- Falko['] tez był niezły....).

Myslę, że koszt będzie podobny albo niewiele wyższy, co nie wydaje mi się wysoką cena za pobyt nad morzem. A co najważniejsze jak dla mnie- ośrodek jest przyjazny psom. I wyodrębniony, a nie wśród innych naburmuszonych z powodu psów ludzi.

Hmmm, w końcu jakiś pies podobnej wielkości :cool3:
Nie wiem czy dam radę z nim przyjechać, pociągiem nigdy nie jeździliśmy, a tylko razy jechał autobusem :roll: Nie jestem też pewna czy będę mieć 2 psa....
Muszę to przemyśleć :diabloti: Bo to moje jest nieogarnięte, chyba że będziemy już po szkoleniu :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):

Nie marudzić, tylko się zapisywać, ludzie, to WAKACJE, można zaszaleć ;)

Mastifa tybetańskiego namawiasz a mojej Króweczki maleńkiej nie chciałaś:diabloti:

Też tak myślę będzie zajebista impreza. No nie mnie też to w ciąga.A mojego psiaka najwyżej przywiąże do drzewa jak będzie podskakiwał i będzie spokój. Dobra żartuje.

Na zlotach wrzucanie psów do wody, przywiązywanie na łańcuchach etc etc jest normą, także spoko, nikt się nie zdziwi :D