zachary Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Z jednej nikomu niepotrzebnej biedy( Fazka) zrobiło się dwie....Oj, ma szczęście ta Fazka, że jeszcze nie wpadła pod samochód, albo nie wywieźli jej do umieralni w Radysach..... Quote
azalia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ależ biedna ta Fazunia,nie może znależć człowieka to choć kumpla sprowadziła,na tą biedę. Quote
psi Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Proszę o udostępnienie FAZKI na FB dziękuję :) https://www.facebook.com/events/156125554522227/ Quote
psi Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Życie Fazki pogorszyło się i to bardzo całe dnie spędza na łańcuchu przypięta do budy z nudów kopie doły i jak uda się wyślizgnąć z obroży to śmiga jak szalona.Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że OPIEKUNKA zapomina ją karmić bywa często ,że jest głodna BBGM dzwoni do OPIEKUNKI ochrzani ją to przez parę dni lub tydzień jest OK a potem znów to samo :( Proszę jeśli ktoś może pomóc w reklamowaniu suni to będę dozgonnie wdzięczna.Z góry dziękuję. Quote
psi Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Wydarzenie Fazki na FB żyje tym razem i mam cicha nadzieję,że w końcu jej żywot się polepszy i znajdzie swojego DUŻEGO :) Quote
asika5 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ja jestem pewna, że gdzieś tam jest odpowiedni dom dla Fazki będziemy szukać aż znajdziemy Quote
psi Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='asika5']Ja jestem pewna, że gdzieś tam jest odpowiedni dom dla Fazki będziemy szukać aż znajdziemy[/QUOTE] Dziekuję asika5 :loveu: znajdziemy,znajdziemy i sunia w końcu będzię szczęśliwa :) Quote
psi Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Fazka na pierwsza wskakuj pokazac się trzeba :) Quote
psi Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 FAZKA NAWIAŁA BIEGA GDZIEŚ PO SUPRAŚLU :( Quote
zachary Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Jak po Supraślu, to można ją namierzyć....Byle dalej nie poszła... Quote
psi Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='zachary']Jak po Supraślu, to można ją namierzyć....Byle dalej nie poszła... Można tylko KTO to zrobi ????Znów ma to spaść na barki bbgm :( bo k...a opiekunka w dupie ma wszystko i tylko bbgm zależy by w końcu suka miała normalny dom i rodzinę ....Jestem bezsilna .....i to mnie wku...ia.PRZEPRASZAM jak kogoś uraziłam...OPIEKUNKI FAZKI NIE PRZEPRASZAM POWINNA WPIR...OL DOSTAĆ ZA TAKIE TRAKTOWANIE PSA..... Quote
zachary Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Psi, je nie wiem, czy ktoś musi namierzać Fazkę?... Może już wróciła....Psy ze stadniny Sprząśla, które wiele lat karmiłam, odrobaczałam, odpchlałam, czesałam, codziennie udawały się na włóczęgę po Supraślu. Jeśli Fazka źle się czuje na tym łańcuchu, przy budzie, to może dlatego uciekła....Najgorsze jest to, że jeśli sama nie wróciła, to jak ktoś ją zgłosi do gminy, to trafi do......Radys...... Quote
psi Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 zachary napisał(a):Psi, je nie wiem, czy ktoś musi namierzać Fazkę?... Może już wróciła....Psy ze stadniny Sprząśla, które wiele lat karmiłam, odrobaczałam, odpchlałam, czesałam, codziennie udawały się na włóczęgę po Supraślu. Jeśli Fazka źle się czuje na tym łańcuchu, przy budzie, to może dlatego uciekła....Najgorsze jest to, że jeśli sama nie wróciła, to jak ktoś ją zgłosi do gminy, to trafi do......Radys...... Jestem załamana sytuacją wku...wia mnie podejście OPIEKUNKI FAZKI pani na fochu bo śmiałam publicznie napisać na BO,że FAZKA głoduje na łańcuchu...Nic nie wiem czy jest już czy poszła w cholerę szukać lepszego życia....Na FB wydarzenie o dziwo żyje a nie jak dotychczas "umierało" może by się w końcu ten domek znalazł tylko czy FAZKA sie znajdzie.Ja wiem,że ona po Supraślu wędrowała nie raz...ale to nie jest dla niej bezpieczne bo jak trafi do RADYS to już po niej :( Ma czipa jest zarejestrowana na OPIEKUNKĘ nie wiem czy ma obrożę z adresatką....W RADYSACH sprawdzają czipy??? Pewnie dla PANCI to na rękę PROBLEM Z GŁOWY :angryy: Quote
psi Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Fazka jest w stadninie...nie znam szczegółów....dom pilnie potrzebny.... Quote
psi Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Fazka przypomina się i prosi o reklamę by domek mógł ja wypatrzeć Quote
elzunia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Masakra bidulko.To ona wiadomo gdzie jest?Bo juz sie pogubiłam,albo zbyt mało dokładnie czytałam:crazyeye: Quote
psi Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 elzunia napisał(a):Masakra bidulko.To ona wiadomo gdzie jest?Bo juz sie pogubiłam,albo zbyt mało dokładnie czytałam:crazyeye: Ona mieszka w stadninie koni w Supraślu przypięta łańcuchem do budy 24/24 h a buda stoi w śmietikowym miejscu na uboczu stadniny. wydarzenie Fazki na FB prosze o zaglądanie i reklamowanie by domek mógł wypatrzeć z góry dziękuję https://www.facebook.com/events/128761150607401/ Quote
psi Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='dreag']Podrzucam Fazkę.[/QUOTE] Dziękuję dreag :loveu: [B]Dom pilnie[/B] potrzebny Fazka będzie teraz na prawdę [B]GŁODNA [/B]szczegółów nie mogę pisać publicznie to jakiś [B]KOSZMAR[/B] :-( Wydarzenie na FB ma się całkiem nieźle ale [B]DOMKU[/B] nie widać :( Quote
psi Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [quote name='Aryste']moze pomyslimy o jakims hoteliku?[/QUOTE] Psy bardziej atrakcyjne mają problem z deklaracjami miesięcznymi. Zmienię jej ogłoszenie na bardziej "drastyczne" by ludzie zwrócili na nią większą uwagę. Quote
dreag Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Fazko, kiedy ktoś "normalny" cię wypatrzy??? Quote
Recommended Posts