psi Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='Aryste']niektorzy ludzie na prawde sa bez serca. co mu przeszkadza ogłoszenie psa. to pewnie jeden z takich co specjalnie wchodzi na rożne"akcje" pomocy psom i komentuje " tyle dzieci głoduje a wy się przejmujecie jakimiś psami"... oczywiście w życiu żadnemu dziecku nie pomógł. kto nie jest dobry dla zwierząt, nie jest tez dobry dla ludzi. Psi nie przejmuj sie tym idiotą. Masz rację Aryste pewnie to z tych co "dużo gada a nic nie robi" w dodatku MOD usuną moje ogłoszeni co mnie zdziwiło umieściłam kolejne cyt. FAZKA SZUKA DOMU FAZKA SZUKA DOMU!!! NIE ROZUMIEM DLACZEGO MOJE OGŁOSZENIE ZOSTAŁO USUNIĘTE? JEŚLI KOMUŚ ZNUDZIŁA SIĘ JEGO TREŚĆ WYSTARCZY NIE CZYTAĆ, IŚĆ DALEJ I PROBLEM ROZWIĄZANY ;-) DO MODA USUŃ OGŁOSZENIA, KTÓRE EWIDENTNIE ŁAMIĄ POLSKIE PRAWO!!! DZIĘKUJĘ :-) Zobaczymy jak będzie :) A FAZKĘ będę ogłaszał póki nie znajdzie domku :) Quote
psi Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Dzis jej takie zrobiłam :) FAZKA SZUKA DOMU FAZKA SZUKA DOMU I DOBREGO WŁASNEGO CZŁOWIEKA JEST -GRZECZNA -POSŁUSZNA -MĄDRA -PIĘKNIE PASIE (PILNUJE STADA) MA DOMIESZKĘ PASTERZA -NIEAGRESYWNA -TOLERUJE KOTY WADA -GANIA PTACTWO NAZIEMNE WIĘCEJ INFO UDZIELĘ TELEFONICZNIE MOŻE BYĆ TAKA TREŚĆ??? Quote
zachary Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Gania ptactwo naziemne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... Quote
psi Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='zachary']Gania ptactwo naziemne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....[/QUOTE] tak fajniej brzmi niż KURY :D cóż poradzić nie lubi ich choć jajka od nich to lubi podkradać i zjadać :evil_lol: Quote
Aryste Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 ja bym o tym ptacte w ogole nie pisala. jak ktos zadzowni to sie powie. a tak to wyglad ana to ze ona jak szalona za kazdym ptakiem gania. Quote
psi Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Aryste']ja bym o tym ptacte w ogole nie pisala. jak ktos zadzowni to sie powie. a tak to wyglad ana to ze ona jak szalona za kazdym ptakiem gania. Nie aż tak drastycznie nie wygląda ;) gania czasem nie nagminnie ;) Dziś na BO ktoś napisał miłe słowa cyt. FAZKA Witam, każdego dnia przeglądam ogłoszenia i jestem wdzięczna osobie która zamieszcza codziennie ogłoszenie o Fazce.. Determinacja tej jak mniemam Pani jest zdumiewająca i szczerze mam nadzieję ze Fazka znajdzie dom.. i nie podoba mi sie ze ogłoszenia o Fazce są zmieniane lub usuwane jak wynika z treści ogłoszeń..Tu prośba do Pani : Proszę sie nie poddawac i zamieszczac dalej ... Pozdrawiam dodane: 2012-12-21 18:43:14 ID:2626939 Odpowiedz na ogłoszenie | Zobacz dane kontaktowe Miło bardzo miło mi się zrobiło :) Quote
psi Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Kolejne miłe ogłoszenie :) gdyby FAZUNIA wiedziała ilu ma ANIOŁÓW to by merdała ogonkiem non stop :) Fazka Wszyscy trzymamy kciuki za znalezienie spokojnego i przjaznego domu kochanej psince. Fazka zasługuje na kochającego opiekuna Cena: bezcenne dodane: 2012-12-22 12:18:30 ID:2627388Użytkownik: MalgosiaJ Quote
Aryste Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 na szczescie sa jeszcze ludzie o dobrych sercach. Quote
psi Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Aryste']na szczescie sa jeszcze ludzie o dobrych sercach.[/QUOTE] wiara w ludzi wraca :) Quote
Aryste Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 miej my nadzieje ze nowy rok okaze sie dla fazki szczesliwy. dobrze, ze masz tytle determinacji zeby ja oglaszac. musi wreszcie trafic na swojego czlowieka. Quote
psi Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 Aryste napisał(a):miej my nadzieje ze nowy rok okaze sie dla fazki szczesliwy. dobrze, ze masz tytle determinacji zeby ja oglaszac. musi wreszcie trafic na swojego czlowieka. nie umiem inaczej ;) a na oszołomów co do mnie wypisuja negatywne maila NIE ZWRACAM UWAGI ;) najważniejsze by odmienił sie w końcu jej los i żeby znalazla wspaniały dom i cudownego człowieka :loveu: Quote
psi Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Aryste napisał(a):tez zagladam do fazki. Dziękuję serdecznie :loveu: Quote
psi Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Fazunia się przypomina i prosi o dom .... Quote
psi Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Fazka dzień dobry :) pokazujemy się Quote
psi Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Dzień Dobry słoneczko :) życzę Ci by domek Cie odnalazł i pokochał na zawsze :loveu: Quote
zachary Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Psi, Ty to się uwzięłaś na tę Fazkę:evil_lol:;)... Quote
psi Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 zachary napisał(a):Psi, Ty to się uwzięłaś na tę Fazkę:evil_lol:;)... no widzisz już nie raz mnie za to zbesztali :angryy: ale ja dalej nie poddaje się i szukam jej lepszego życia :diabloti: mimo,że to od 2 lat pies właścicielski :eviltong: Quote
zachary Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Takich właścicieli to trzeba....:mad: Quote
psi Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 zachary napisał(a):Takich właścicieli to trzeba....:mad: Trzeba też jestem tego samego zdania :mad: Quote
Recommended Posts