psi Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Właścicielka Fazki szuka kolejnego psiaka by mu "pomóc" KOSZMAR Fazunią nie potrafi zająć się jak należy a już kolejnej biedzie chce pomagać ...... Quote
sceptiques Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Niestety, tacy najczęściej wyrywają się po kolejne psy :( Quote
bbgm Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Jest szansa na ......domek dla Fazki.....więcej nie zdradzę,aż będzie to pewne. Quote
psi Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 bbgm napisał(a):Jest szansa na ......domek dla Fazki.....więcej nie zdradzę,aż będzie to pewne. Na prawdę??????? trzymam kciuki bardzo bardzo mocno :) Quote
psi Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Oby w końcu znalazła spokojną przystań kochan Fazunia Quote
psi Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 DONnka napisał(a):I co z tym domkiem ??? bbgm napisze jak wszystko wypali teraz to zaciskamy mocno kciuki :) Quote
kaszanka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 bbgm napisał(a):Jest szansa na ......domek dla Fazki.....więcej nie zdradzę,aż będzie to pewne. ja też zazwyczaj wolęnie zapeszać.... ale trzymamy kciuki Quote
bbgm Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Wolę,żeby tym razem adopcja Fazki była dobrze przemyślana.Znam tych ludzi a ich najbliższa rodzina jest znana tu wielu osobom,psiolubna i bardzo pomocna.Nie będę nikogo naciskała,niech będą pewni,niech przyjadą,pobędą z Fazką i wtedy podejmą decyzję. Quote
psi Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 bbgm napisał(a):Wolę,żeby tym razem adopcja Fazki była dobrze przemyślana.Znam tych ludzi a ich najbliższa rodzina jest znana tu wielu osobom,psiolubna i bardzo pomocna.Nie będę nikogo naciskała,niech będą pewni,niech przyjadą,pobędą z Fazką i wtedy podejmą decyzję. Bardzo się cieszę :) dziękuję serdecznie bbgm :) Quote
DONnka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja też podniosę w oczekiwaniu na ... dobre wieści :):):) Quote
zachary Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jutro już 22 marca.....Czekamy na wspaniałe wieści! Quote
psi Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Fazka była ostatnio chora ale już jest OK (osłabiona była) nadal jej sytuacja jest niewesoła jak bbgm huknie na właścicielkę to ta raczy Fazke nakarmić :( Fazuniu bądź cierpliwa i dzielna Twój domek gdzieś na pewno jest Quote
DONnka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 psi napisał(a):Fazka była ostatnio chora ale już jest OK (osłabiona była) nadal jej sytuacja jest niewesoła jak bbgm huknie na właścicielkę to ta raczy Fazke nakarmić :( Fazuniu bądź cierpliwa i dzielna Twój domek gdzieś na pewno jest To znaczy, że ta rodzina, o której wspominała bbgm nie zdecydowała się na Fazunię ??? W górę psinko :) Trzymaj się i nie daj się :loveu: Quote
psi Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Fazka zaginęła trzy dni temu a jej właścicielce to WISI dziś koleżanka bbgm powiadomiła mnie,że jej nie ma :( Zrobiłam ogłoszenia na BO może któraś cioteczka poprosi o wstawienie jej do sobotnich pupili? Quote
psi Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Fazka wróciła na swoje miejsce w dodatku kompana se przyprowadziła niedoli małego kundelka (jeszcze przestraszonego) nadal szuka PRAWDZIWEGO domu i człowieka,który ja doceni Quote
Recommended Posts