KropeczkaJ Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jestem na zaproszenie świetne maluchy, mają szczęście że trafiły na dobrych ludzi :) a co z ich mamą? Quote
Czorcik Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 KropeczkaJ napisał(a):jestem na zaproszenie świetne maluchy, mają szczęście że trafiły na dobrych ludzi :) a co z ich mamą? no własnie ja też jestem ciekawa co z ich mamą i tym jednym szczeniorem Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 już odpisuje:) suczka-mama przebywa na terenie zakładu i tam ma zapewniony byt, musimy ją jak najszybciej wysterylizować, będziemy się zwracać do fundacji warszawskich o pomoc, bo my jednak jesteśmy troszkę daleko ok.300km. los ósmego jest nieznany...;(... maluszki zostały odrobaczone, na dniach będą miały szczepienia, należy im jak najszybciej znaleźć domki :) zaraz będę wstawiać zdjęcia, jak tylko baterie się naładują bo padły :) Dziś u nas o godz. 8 rano było -21, nawet nie chce myśleć co z innym bidulami ....:(((... Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 mmmonika napisał(a):jestem na zaproszenie - poszła mała wpłata przez paypala ślicznie dziękujemy cioteczko Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Czorcik napisał(a):szkoda tego malucha szkoda i to bardzo szkoda ;( Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 (edited) Edited February 2, 2012 by _patSi_ Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 (edited) Edited February 2, 2012 by _patSi_ Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A mi się fotki nie otwierają :( czerwone krzyzyki mam Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 _patSi_ napisał(a):poprawione, zdjęcia już są:) Juz widzę :) Psiak nr. 4 ma super spojrzenie, mały Belmondo :loveu: :evil_lol: patSi - skleć jakiś tekst, zrobię ogłoszenia maluszkom jesli chcesz :cool3: Quote
sylwija Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 pocieszne są :)i takie łapki grubiutkie :) Quote
bora1 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 cioteczki błagam Was zajrzyjcie do Binga sprawa bardzo pilna !!! http://www.dogomania.pl/threads/222254-BINGO-z-meliny-cierpi-i-b%C5%82aga-o-pomoc-!!-PILNE?p=18537921#post18537921 Quote
azalia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Śliczne maluszki,miały szczęscie,że trafily na dobrych ludzi. Wspomogę ślicznoty. Aha,zaprosiła mnie patSi. Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 (edited) Ziutka napisał(a):Juz widzę :) Psiak nr. 4 ma super spojrzenie, mały Belmondo :loveu: :evil_lol: patSi - skleć jakiś tekst, zrobię ogłoszenia maluszkom jesli chcesz :cool3: Oczywiście ogłoszenia na wagę złota, tutaj jest tekst wysyłam na priv Dziękuje Edited February 3, 2012 by _patSi_ Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 sylwija napisał(a):pocieszne są :)i takie łapki grubiutkie :) a jakie z nich urwisy.... :) Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 azalia napisał(a):Śliczne maluszki,miały szczęscie,że trafily na dobrych ludzi. Wspomogę ślicznoty. Aha,zaprosiła mnie patSi. Witamy na wątku maluchów :) Quote
_patSi_ Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Czorcik napisał(a):ło rety one wszystkie takie same :):) dokładnie, zrobiłam zdjęcia wgrałam na kompa i się połapać nie mogłam później już numerki musiałam nadać :) :) Quote
oska1983 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 przybywam i ja. jutro poczytam bo juz nie mam siły dziś Quote
moca35 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 witam mogę wpłacić jednorazowo 50zł /straszna bida :( / Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witam, zapisuje sie i postaram sie cos podeslac. Sliczne Maluchy! A co z mamusia, pewnie jest w szoku po zabraniu maluchow? Czytalam, że jest dzika ale mam pytanie, moze sprobowac ja wysterylizowac? Quote
_patSi_ Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Witam kolejne cioteczki na wątku maluszków fiorsteinbock Suka da dojść do siebie pracownikom, dla osób z zewnątrz jest dzika, ale myślę, że wspólnymi siłami napewno uda się ją złapać i zawieść do weta. Przy odbiorze szczeniaków zostało ustalone że zostanie wystrylizowana. Nikt nie chce dopuścić aby znowu się oszczeniła. moca35 dziękujemy bardzo za pomoc puniaiwika klony są :D ale już widać różnice w charakterzy, jedne są bardzo ruchliwe, szczekliwe i zaczepliwe, a inne znów bardziej spokojne i delikatne ;) Quote
Recommended Posts