Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beatkaa']Poprosze na PW nr konta na który mogę wysłać pieniążki dla Juli na operację,117,5zł w spadku po Botti

• ,która miała nowotwór i nie dało się jej uratować.

• [quote name='cyga-fryga']wyslijcie mi nr konta

To ja zaraz wysle :):)
    I jeszcze bede dalej molestowac :):)
    troche pozniej, bo teraz musze troche popracowac .........

• Replies 475
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka4u1 napisał(a):
    Pracuj Szarotko, pracuj. Powędruję teraz znowu po Dogo w poszukiwaniu ratunku dla Juli.

Jula Ci to na weselu od tanczy, albo w dzieciach wynagrodzi, albo odszczeka :):)

Posted

danka4u1 napisał(a):
    Pierwsze i drugie juz nie wchodzi w rachubę..:shake:.niech odszczeka:multi::multi:

Hm co do dzieci sie zgadzam:):) ale to drugie to nigdy nie wiadomo, moze to byc jakies np. srebrne lub cos w tym rodzaju ;);)

Posted

danka4u1 napisał(a):
    Mówiłam....lepiej nie sprawdzaj.
    A tutaj nikt nie dotarł z zapraszanych na wątek...a mnie już palce bolą i oślepłam od komputera.

To narazie odpusc i szykuj sie na gody :):)

Posted

danka4u1 napisał(a):
    Mówiłam....lepiej nie sprawdzaj.
    A tutaj nikt nie dotarł z zapraszanych na wątek...a mnie już palce bolą i oślepłam od komputera.

O nieprawda właśnie przyszłam wszystko poczytałam i wesprę pięknotkę:lol:

Posted

aida napisał(a):

O bardzo dziekujemy. Na pierwszej stronie sa namiary na fundacje, ale w razie co to ja zawsze moge wyslac:):)

Posted

aida napisał(a):

aida napisał(a):
    Przeczytałam konto znalazłam wpłatę już zrobiłam

Witamy, dziękujemy za przybycie, odpowiedź i pomoc dla Juli. Prosimy o odwiedziny na wątku. Jula jest bardzo towarzyska, a i my miło witamy kazdego przybysza na ten wątek.

Posted

Jestem na zaproszenie, niestety nie pomogę stałą deklaracją, ale mogę wpłacić jednorazowo 30 zł (ale to dopiero 27.02, bo wtedy dostaję wypłatę na konto). Dane do przelewu tak jak w pierwszym poście?

Śliczna sunia, tyle musi wycierpieć...

Posted

aagataa8 napisał(a):
    Jestem na zaproszenie, niestety nie pomogę stałą deklaracją, ale mogę wpłacić jednorazowo 30 zł (ale to dopiero 27.02, bo wtedy dostaję wypłatę na konto). Dane do przelewu tak jak w pierwszym poście?

Bardzo dziekujemy, dane sa pierwszym poscie :):)

Posted

aagataa8 napisał(a):

Kochana, dziękujemy za pomoc.
    Nie miałam racji. Cioteczki ofiarnie przybywają do Juli. Miło nam , a dla Juli- wybawienie.