Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Beatkaa']Poprosze na PW nr konta na który mogę wysłać pieniążki dla Juli na operację,117,5zł w spadku po Botti ,która miała nowotwór i nie dało się jej uratować. [quote name='cyga-fryga']wyslijcie mi nr konta To ja zaraz wysle :):) I jeszcze bede dalej molestowac :):) troche pozniej, bo teraz musze troche popracowac ......... Quote
danka4u1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pracuj Szarotko, pracuj. Powędruję teraz znowu po Dogo w poszukiwaniu ratunku dla Juli. Quote
Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 danka4u1 napisał(a):Pracuj Szarotko, pracuj. Powędruję teraz znowu po Dogo w poszukiwaniu ratunku dla Juli. Jula Ci to na weselu od tanczy, albo w dzieciach wynagrodzi, albo odszczeka :):) Quote
danka4u1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pierwsze i drugie juz nie wchodzi w rachubę..:shake:.niech odszczeka:multi::multi: Quote
Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 danka4u1 napisał(a):Pierwsze i drugie juz nie wchodzi w rachubę..:shake:.niech odszczeka:multi::multi: Hm co do dzieci sie zgadzam:):) ale to drugie to nigdy nie wiadomo, moze to byc jakies np. srebrne lub cos w tym rodzaju ;);) Quote
danka4u1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Nie przestrasz się, ale raczej...rubinowe gody. Quote
Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 danka4u1 napisał(a):Nie przestrasz się, ale raczej...rubinowe gody. Pojde sprawdzic co to znaczy ;);) Quote
danka4u1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Mówiłam....lepiej nie sprawdzaj. A tutaj nikt nie dotarł z zapraszanych na wątek...a mnie już palce bolą i oślepłam od komputera. Quote
Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 danka4u1 napisał(a):Mówiłam....lepiej nie sprawdzaj. A tutaj nikt nie dotarł z zapraszanych na wątek...a mnie już palce bolą i oślepłam od komputera. To narazie odpusc i szykuj sie na gody :):) Quote
aida Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 danka4u1 napisał(a):Mówiłam....lepiej nie sprawdzaj. A tutaj nikt nie dotarł z zapraszanych na wątek...a mnie już palce bolą i oślepłam od komputera. O nieprawda właśnie przyszłam wszystko poczytałam i wesprę pięknotkę:lol: Quote
Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 aida napisał(a):O nieprawda właśnie przyszłam wszystko poczytałam i wesprę pięknotkę:lol: O bardzo dziekujemy. Na pierwszej stronie sa namiary na fundacje, ale w razie co to ja zawsze moge wyslac:):) Quote
aida Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Przeczytałam konto znalazłam wpłatę już zrobiłam Quote
Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 aida napisał(a):Przeczytałam konto znalazłam wpłatę już zrobiłam Wow to sie nazywa dzialanie z predkoscia swiatla :):) Quote
danka4u1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 aida napisał(a):O nieprawda właśnie przyszłam wszystko poczytałam i wesprę pięknotkę:lol: aida napisał(a):Przeczytałam konto znalazłam wpłatę już zrobiłam Witamy, dziękujemy za przybycie, odpowiedź i pomoc dla Juli. Prosimy o odwiedziny na wątku. Jula jest bardzo towarzyska, a i my miło witamy kazdego przybysza na ten wątek. Quote
aagataa8 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Jestem na zaproszenie, niestety nie pomogę stałą deklaracją, ale mogę wpłacić jednorazowo 30 zł (ale to dopiero 27.02, bo wtedy dostaję wypłatę na konto). Dane do przelewu tak jak w pierwszym poście? Śliczna sunia, tyle musi wycierpieć... Quote
Szarotka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 aagataa8 napisał(a):Jestem na zaproszenie, niestety nie pomogę stałą deklaracją, ale mogę wpłacić jednorazowo 30 zł (ale to dopiero 27.02, bo wtedy dostaję wypłatę na konto). Dane do przelewu tak jak w pierwszym poście? Śliczna sunia, tyle musi wycierpieć... Bardzo dziekujemy, dane sa pierwszym poscie :):) Quote
danka4u1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 aagataa8 napisał(a):Jestem na zaproszenie, niestety nie pomogę stałą deklaracją, ale mogę wpłacić jednorazowo 30 zł (ale to dopiero 27.02, bo wtedy dostaję wypłatę na konto). Dane do przelewu tak jak w pierwszym poście? Śliczna sunia, tyle musi wycierpieć... Kochana, dziękujemy za pomoc. Nie miałam racji. Cioteczki ofiarnie przybywają do Juli. Miło nam , a dla Juli- wybawienie. Quote
Beatkaa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Pieniążki przelane,proszę o potwierdzenie gdy wpłata dojdzie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/221944-Botti-chora-na-nowotwór...odeszła-przy-kochającym-człowieku-za-TM./page14 Quote
aeriel Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ja na razie mogę tylko wspomóc dobrymi myślami: trzymaj się ślicznotko, oby udało się szybko uzbierać pieniążki. Quote
danka4u1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Miło nam, ze odpowiedziałaś na zaproszenie i odwiedziłaś nas na wątku. Dobre, ciepłe myśli i odwiedzanie Juli- tez są cenne. Dziękujemy. Quote
Patsi Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Jak się miewa Jula? Nieustanne kciuki i dobre myśli przesyłam. Quote
bukowa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 przyszłam na zaproszenie, ale na razie mogę tylko wspierać duchowo...... Quote
Recommended Posts