Incia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nie znam Jej jeszcze a kocham...Odwiedzę w poniedziałek. Mogę przynieść prezenta? Quote
Roszpunka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='Incia']Nie znam Jej jeszcze a kocham...Odwiedzę w poniedziałek. Mogę przynieść prezenta?[/QUOTE] Ależ Ty niemądre pytania zadajesz :razz: Tylko ładny albo smaczny poprosimy :) Quote
Incia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Roszpunka']Ależ Ty niemądre pytania zadajesz :razz: Tylko ładny albo smaczny poprosimy :)[/QUOTE] Bom zmęczona. Ja zawsze przynosze ładne i smaczne prezenta! Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ależ cudny uśmiech:lol::loveu: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg838/scaled.php?server=838&filename=foty2738.jpg&res=medium[/IMG] Quote
Ziutka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 ta fotka z usmiechem jest przecudna :) Superaśna do ogłoszeń! Quote
Roszpunka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Dzisiejsze fotencje kanapowe :) [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=foty2779.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg716/scaled.php?server=716&filename=foty2761.jpg&res=medium[/IMG] Edited February 4, 2012 by Roszpunka Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ależ ona jest fajna:lol: słodki ma ten pycholek :loveu: Quote
Roszpunka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='majowa']wypisz wymaluj kanapowy łyżew ;)[/QUOTE] A jakże ;) Dziś na spacerku dzikie harce się odbyły... z pekińczykiem panna hasała :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 :iloveyou::bye::thumbs::thumbs:cudna panieneczka cudnaaaaaaaaaa Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ale cudne zdjecia Slicznoty.......:):) Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Fotencja kanapowa rewelacyjna!! Tylko dlaczego ona taka szczęśliwa??? Pewnie Roszpunka trzyma ją w akwarium ;) Quote
Roszpunka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='Agula99']Fotencja kanapowa rewelacyjna!! Tylko dlaczego ona taka szczęśliwa??? Pewnie Roszpunka trzyma ją w akwarium ;)[/QUOTE] Zapewniam, że to bardzo luksusowe akwarium. Z osobistą kanapą ;) Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Roszpunka']Zapewniam, że to bardzo luksusowe akwarium. Z osobistą kanapą ;)[/QUOTE] To chyba się jednak zdecydujemy wysłać do Ciebie Ozika :) bądź zwarta i gotowa :) Quote
Roszpunka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='Agula99']To chyba się jednak zdecydujemy wysłać do Ciebie Ozika :) bądź zwarta i gotowa :)[/QUOTE] A co z wizytą? Tak w ciemno psa do akwarium wysyłacie :diabloti:? Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Roszpunka']A co z wizytą? Tak w ciemno psa do akwarium wysyłacie :diabloti:?[/QUOTE] Jak podwieziemy pod drzwi, to i od razu się wizytę załatwi, nieee??? :) Quote
Roszpunka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='Agula99']Jak podwieziemy pod drzwi, to i od razu się wizytę załatwi, nieee??? :)[/QUOTE] Oziego wpuszczę - jak będzie z Wami, to się zastanowię ;) Quote
kasiask Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Gdybyście bliżej były to też wybralibyśmy się z wizytą. :)) Quote
sceptiques Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Właśnie, ja też chcę poznać niunię! ;( :D Quote
Roszpunka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='kasiask']Gdybyście bliżej były to też wybralibyśmy się z wizytą. :))[/QUOTE] [quote name='dogomaniaczkaa']Właśnie, ja też chcę poznać niunię! ;( :D[/QUOTE] Pakować się i przyjeżdżać. Zapraszamy :) Quote
sceptiques Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Roszpunka']Pakować się i przyjeżdżać. Zapraszamy :)[/QUOTE] No gdzie? Z Białegostoku? Przesuń te Kielce trochę bliżej. :D Quote
Roszpunka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='dogomaniaczkaa']No gdzie? Z Białegostoku? Przesuń te Kielce trochę bliżej. :D[/QUOTE] Ty się przysuniesz, ja się przysunę i już będziemy miały do siebie całkiem bliziutko ;) Quote
sceptiques Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Roszpunka']Ty się przysuniesz, ja się przysunę i już będziemy miały do siebie całkiem bliziutko ;)[/QUOTE] No to zaczynamy akcję: "przysuwanie"! :D Quote
Recommended Posts