Aimez_moi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Piekne zdjecia.....:) z jezyczkiem jest super. Quote
Nadziejka Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 :bye::calus::thumbs::thumbs::iloveyou:Soe zachwycam ta calineczka cudna i sciskuniam was sercem kochaneeeeeeeeee:multi: Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) Dobrze, że jej nie poznałyście - kradnie serca, jak zawodowiec, wzrokiem przeszywa na wylot wywołując przyspieszone bicie serca, a jak się przytuli i poliże rękę to umarł w butach :iloveyou: Edited February 1, 2012 by Roszpunka Quote
sceptiques Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Aiszko, chodź, ja Cię pokocham...:loveu: Czy mogę prosić na PW adres do wysyłki? Mam małą niespodziankę dla Aiszy. Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='dogomaniaczkaa']Aiszko, chodź, ja Cię pokocham...:loveu: Czy mogę prosić na PW adres do wysyłki? Mam małą niespodziankę dla Aiszy.[/QUOTE] Ależ oczywiście :) Podam adres bezpośrednio do DT. Quote
zachary Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 No właśnie, uśmiechnięta, zoperowana, w ciepełku...Powinna teraz sobie pożyć szczęśliwym psim życiem......Ech, Aisza....Urodziwa jesteś psinko! A ten śrut w całym ciele, to z pewnością przez to umaszczenie...myśliwskiego psa wyżła.Jakiś ...............myśliwy zobaczył sunię przy drodze, może wchodziła do lasu i wziął ją na cel.....Łobuz jeden! Uznał ją za szkodnika, który poluje na leśną zwierzynę..... Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Zachary, to mógł ale nie musiał być myśliwy... Na naszym terenie w co drugiej chałupie jest strzelba :( Jak zobaczyłam zdjęcie RTG, które się świeci w tylu miejscach, to nie "łobuz" ale inne, cięższe słowa cisnęły mi się na usta. Ona ciągle szuka swojego oprawcy - ogląda się i piszczy za postawnymi mężczyznami w średnim wieku :( Quote
Incia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Śliczna. Mogę przyjść do niej w poniedziałek? Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='Incia']Śliczna. Mogę przyjść do niej w poniedziałek?[/QUOTE] W każdy dzień tygodnia od 8 do 20 Aisza przyjmuje gości ;) Rąk do głaskania nigdy za wiele, chociaż ja jej nie głaszczę - ja ją przytulam i dosłownie się w nią wsysam, chociaż jeszcze nie pachnie zbyt ładnie...[COLOR=silver](Byłaby możliwość skołowania jakiejś próbeczki albo szamponiku full wypas po preferencyjnej cenie :razz:?)[/COLOR] Quote
Incia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Roszpunka']W każdy dzień tygodnia od 8 do 20 Aisza przyjmuje gości ;) Rąk do głaskania nigdy za wiele, chociaż ja jej nie głaszczę - ja ją przytulam i dosłownie się w nią wsysam, chociaż jeszcze nie pachnie zbyt ładnie...[COLOR=silver](Byłaby możliwość skołowania jakiejś próbeczki albo szamponiku full wypas po preferencyjnej cenie :razz:?)[/COLOR][/QUOTE] To będę w poniedziałek, ale nie za wcześnie, bo nie wiem, w jakim stanie wrócę z Radomia. A może byc ten, w którym Kika była tąpana? I łodżywka? Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='Incia']To będę w poniedziałek, ale nie za wcześnie, bo nie wiem, w jakim stanie wrócę z Radomia. A może byc ten, w którym Kika była tąpana? I łodżywka?[/QUOTE] Pewnie, że może :) Odżywka wskazana, jak SPA to pięć gwiazdek n`est pas? Quote
Incia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='Roszpunka']Pewnie, że może :) Odżywka wskazana, jak SPA to pięć gwiazdek n`est pas?[/QUOTE] To jak wcześniej niż w poniedziałek potrzebne, to zjaw sie u mnie, a moja mamka Ci wsio da. Quote
zachary Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Roszpunko, mi się też cisną inne nieparlamentarne słowa na usta....W co drugiej chałupie strzelba....O matko! Dziki Zachód?.... Quote
Incia Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='zachary']Roszpunko, mi się też cisną inne nieparlamentarne słowa na usta....W co drugiej chałupie strzelba....O matko! Dziki Zachód?....[/QUOTE] Świętokrzyskie... Quote
Roszpunka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 [quote name='Incia']To jak wcześniej niż w poniedziałek potrzebne, to zjaw sie u mnie, a moja mamka Ci wsio da.[/QUOTE] Nie będzie można jej wykąpać aż do zdjęcia szwów... Jeszcze nie wiem, kiedy to będzie. [quote name='zachary']Roszpunko, mi się też cisną inne nieparlamentarne słowa na usta....W co drugiej chałupie strzelba....O matko! Dziki Zachód?....[/QUOTE] Kraina myśliwych s...synów, kłusowników i buraków. WELCOME:angryy: Quote
Roszpunka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Agula99']Aiszko, trzymaj się tam suniu :)[/QUOTE] Trzyma się dzielnie, na spacerkach bryka jak szczeniaczek, trzeba ją troszkę hamować, żeby nie przesadziła ;) Tylko bardzo słabo je i kończą nam się pomysły, czym ją karmić... Quote
Incia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Trzyma się dzielnie, na spacerkach bryka jak szczeniaczek, trzeba ją troszkę hamować, żeby nie przesadziła ;) Tylko bardzo słabo je i kończą nam się pomysły, czym ją karmić...[/QUOTE] Ale słabo je bo nie ma apetytu, czy po prostu kręci nosem? Quote
Roszpunka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Incia']Ale słabo je bo nie ma apetytu, czy po prostu kręci nosem?[/QUOTE] Nie ma apetytu - może operacja, antybiotyk, stres... Dziś na talerzyku miała podane gotowane mięsko, plasterki baleronu, w misce sucha karma - szwedzki stół ;) Quote
Incia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='Roszpunka']Nie ma apetytu - może operacja, antybiotyk, stres... Dziś na talerzyku miała podane gotowane mięsko, plasterki baleronu, w misce sucha karma - szwedzki stół ;)[/QUOTE] Wszystko razem. Dużo przeszła laleczka ostatnio. Teraz to nic tylko dogadzać podniebieniu. Quote
Roszpunka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Ślicznotko moja, przez cały dzień, nikt do Ciebie nie zajrzał... Quote
majowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 nie zajrzał ale myślał o psince nawet TZtowi o niej opowiadałam żałując po raz kolejny że nie mamy warunków :( Quote
Roszpunka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='majowa']nie zajrzał ale myślał o psince nawet TZtowi o niej opowiadałam żałując po raz kolejny że nie mamy warunków :([/QUOTE] Porobimy jej fotki i będziemy szukać domku z warunkami :) Ona ma w nosie gadanie lekarza i zaczyna cieszyć się życiem. Dziś na przykład zaczęła zwiedzać kanapy ;) Quote
Incia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='Roszpunka']Ślicznotko moja, przez cały dzień, nikt do Ciebie nie zajrzał...[/QUOTE] Bo pracował... Quote
Roszpunka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='Incia']Bo pracował...[/QUOTE] Toć nie robię wyrzutów, tylko marudzeniem cioteczki przywołuję ;) Quote
Recommended Posts