Jump to content
Dogomania

Nie jestem stara, nie jestem brzydka - jestem kochana i mam DOM :)

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Roszpunka ma szczególną moc, to na sto coś super dla Aiszki znajdzie :):razz:[/QUOTE]

Bardzo bym chciała, żebyś miała rację... Ale to tylko takie nasze miłe przekomarzanki...

Posted

[quote name='Roszpunka']Bardzo bym chciała, żebyś miała rację... Ale to tylko takie nasze miłe przekomarzanki...[/QUOTE]
Oj tam, miłe czy nie miłe, ale gdzie ta Roszpunkowa wiara??? Ma, ma siłe i moc i już za niedługo się to objawi, prawda Aiszko??? :)

Posted

Aisza, cudowna sunia, ale nikt nawet nie zapytał o nią. Roszpunko, może jakies nowe fotki plenerowe dałabys radę zrobić, ma być fajna pogoda.:)

Posted

[quote name='Roszpunka']Mam nadzieję, że się uda... Dzieć mi się pochorował :shake:[/QUOTE]

A to zdrowia życzymy! U nas też się wirus przetacza. Antoś nawet zaliczył zapalenie oskrzeli. ;/

Posted

[quote name='kasiask']A to zdrowia życzymy! U nas też się wirus przetacza. Antoś nawet zaliczył zapalenie oskrzeli. ;/[/QUOTE]

U nas zwykły wirus, ale kilka dni wyjętych z życiorysu... szkoda, bo pogoda piękna.
Zobaczymy, jak wyjdzie z jutrzejszymi fotkami.

Posted

Mam dom zainteresowany Aiszką. Nie nakręcajcie się, ale trzymajcie kciuki. Roszpunko, Państwo zastanawiają się nad Aiszką i jeszcze jedną suńką (wahają się między nimi). Jeśli zdecydują się na Aiszkę, dam Ci znać. Dom sprawdzony.

Posted

[quote name='sylwija']i ja trzymam kciuki :)

a swoją drogą - dziś piękny dzień na zdjęcia ;)[/QUOTE]

Piękny... Tym bardziej nie jestem w stanie przeboleć, że muszę siedzieć z Młodą w domu...

Posted

[quote name='dogomaniaczkaa']Mam dom zainteresowany Aiszką. Nie nakręcajcie się, ale trzymajcie kciuki. Roszpunko, Państwo zastanawiają się nad Aiszką i jeszcze jedną suńką (wahają się między nimi). Jeśli zdecydują się na Aiszkę, dam Ci znać. Dom sprawdzony.[/QUOTE] No i co tam?