agusiazet Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dobrze, że operacja się powiodła, teraz powinno być już tylko lepiej! Quote
Jolanta08 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zapisuję sobie wątek i bardzo się cieszę,że psina po operacji.Podeślę parę złotych Quote
Temida Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Jolanta08 napisał(a):Zapisuję sobie wątek i bardzo się cieszę,że psina po operacji.Podeślę parę złotych Dzięki, bardzo się przyda, bo mamy naprawdę masę zwierzaków, parę psów na hotelu i koty, a cały czas robimy interwencje. Quote
Lolalola Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 miziam za uszkami Ramzeska,kochana bida,tak sie ciesze ze juz nie ma juz tej "cholery" na pyszczku....to bylo straszne:( Quote
mzetka37 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 I my też jesteśmy.Brawo Ramzesku,brawo doktorze.Zdrowiej szybko psinko. Quote
Temida Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Wciąż czekam na fotki naszego Ramzeska :) Ale jak tylko będą to natychmiast się z Wami podzielę. Quote
maja602 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Przepraszam ale poszukujemy bezpłatnego domu tymczasowego, najlepiej ew okolicach Grudziądza dla sympatycznej suni, która w schronisku nie ma szans. Zajrzyjcie proszę. http://www.dogomania.pl/threads/221557-Kaleka-w-schronie-(((-POTRZEBNY-DT Quote
iwoniam Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 cudownie, że się udało z operacją Kibicujemy Ci Ramzesiku ! Quote
Vesper Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Witam u Ramzeska na zaproszenie Temidy. Biedny psiak, niestety, ja w ostatnim czasie fatalnie stoję finansowo, ale mam jakieś fanty na bazarek :). Niestety, aparat będę miała dopiero w w przyszłym tygodniu, i wtedy będę mogła wszystko obcykać. Nie obiecuję żadnych rewelacji, bo od listopada do grudnia zrobiłam ok. 5-ciu bazarków, ale coś tam jest ;), a moja mama obiecała coś dołożyć do bazarku ;) (dzisiaj dostałam segregator dla pań, które lubią piec- chyba wszystkie ciasta świata :D). Uściski dla Ramzeska. Quote
Maruda666 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Zapraszam na bazarek dla Ramzeska, miałam część przygotowaną wcześniej - resztę fantów podarowały cioteczki :):) http://www.dogomania.pl/threads/221077-Fajne-ciuchy-bi%C5%BCuteria-dla-Ramzesa-do-05-lutego?p=18393476#post18393476 Reklamujcie jak możecie:modla::modla: Edited January 27, 2012 by Maruda666 Quote
Temida Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Bardzo dziękuję :) Już wklejam w 1-szy post. Quote
Temida Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Mam już zdjęcia za pół godzinki wstawię. Quote
Iljova Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Będę czekała na zdjęcia, co jestem ciekawa jak to wygląda Quote
Lolalola Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Iljova napisał(a):Będę czekała na zdjęcia, co jestem ciekawa jak to wygląda TEZ CZEKAM.......trzymaj sie mordeczko:) Quote
Temida Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Po tak ciężkiej operacji nie wygląda to najgorzej, teraz jest napuchnięte i nabrzmiałe, ale Ramzes dostaje antybiotyk i leki przeciwbólowe dla niego wiec pewnie na dniach opuchlizna zejdzie. Pyszczek jest teraz troche zniekształcony, ale skóra ma sie rozciągnać,i wtedy nosek troche wróci na swoje miejsce. Najważniejsze, że nie ma już tego paskudztwa. Quote
agusiazet Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Wygląda całkiem nieźle, weterynarz dokonał niezłej sztuki z naciąganiem skóry. Wierzę, że Ramzes będzie już tylko szczęśliwym i zdrowym psem! Quote
iwoniam Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Biedny maluch, nacierpi się jeszcze zanim ta skóra wróci na swoje miejsce i nosek będzie znów ułożony bardziej centralnie. Dobrze, że nie ma już tego guza wstrętnego.. [quote name='Temida'] Quote
Temida Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 agusiazet napisał(a):Wygląda całkiem nieźle, weterynarz dokonał niezłej sztuki z naciąganiem skóry. Wierzę, że Ramzes będzie już tylko szczęśliwym i zdrowym psem! To naprawdę wspaniały lekarz. Teraz czas na powrót do zdrowia, a później na szukanie kochającego domu. Będziemy wdzięczni za każdą wpłatę, bo tak jak wspominałam mamy bardzo dużo poważnych przypadków. Za chwilę też jadę na interwencje na wieś w sprawie psów. Quote
terra Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nawet jakby nosek miał być nieco na bakier jest mniej istotne, ważne , że psiak jest zdrowy. Quote
Iljova Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ważne że nie ma guza który napewno był uciążliwy dla niego a niewielkie zniekształcenie pyszczka to nic strasznego ,nikt go nie ukradnie bo ma coś po czym każdy go rozpozna ... Ważniejszy jest komfort jego życia który teraz jest dużo lepszy... Quote
Temida Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Już jestem po interwencji wykonanej wspólnie z RTOZ. Wstawiam zdjęcia bo co tu komentować. 5 psów, w tym 4 sunie. Psy nakarmione jedzenie zostawione, zalecenia na 7 dni dane, sprawdzimy w sobotę. Pieski są dzikawe oprócz jednej suni bez oka, może uda się je zabrać, na pewno jesteśmy gotowi na sterylizację. Quote
Recommended Posts