iwoniam Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dobrze, że się psinka złapac dała, okropny czas dla psinek nastał... :( kameralna napisał(a):Miała psinka szczęście. Cieszę się bardzo, że z Ramzesem coraz lepiej. Temido, a termosik z herbatą zaprawiona sokiem z malin nosisz? W takie mrozy to konieczne! Quote
Maruda666 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Dziewczyny, proszę, jak możecie reklamujcie, podnoście :modla::modla::modla: - bardzo mały ruch na bazarku dla Ramzesa ( w moim podpisie) Quote
ajlii Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Wątek podesłała mi Malibo57. Będe robić bazarek z rzeczy które mi podesłała - w połowie właśnie na Ramzesa, w połowie na Lampa któremu siadają stawy. Quote
Marycha35 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ramzio zdrowiej bratku:) A bazarki podnosić biegniemy:) Quote
Temida Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Nie mam jeszcze rachunku u siebie, bo zabrała Pani z hoteliku po operacji. Operacja, rtg wyniosła coś ok. 450zł. Teraz cały czas leki i hotelik do czasu znalezienia domu. Na dzisiaj mamy psiaki Ramzes, Itan, Nela, Tolek, Pusia, Bajka, Noe, Fabian i dwa psiaki z lasu jeden z wczoraj drugi z dzisiaj. POMOCY :( Quote
Marycha35 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Szczęściuchy są to fakt, ale stadko spore.... Quote
Lolalola Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 witaj Ramzesku,cioteczki czy moja wplata doszla? jak sie czuje piesek? Quote
andegawenka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Lolalola napisał(a):witaj Ramzesku,cioteczki czy moja wplata doszla? jak sie czuje piesek? Na 1 stronie sprawdziłaś? Quote
Temida Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 A wpłaty zaraz uzupełnię. Lolaola widziałam, że doszła dzisiaj. Dziękuję. Quote
Temida Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 KOCHANI! Bardzo potrzebuję transportu dla tych dwóch psiaków z lasu z Radomska do Łowicza. Czy ktoś może jakoś pomóc, oczywiście koszty paliwa w ramach rozsądku da się załatwić :) Quote
Temida Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Majeczko całkiem dobrze, opuchlizna spadła, doktor zadowolony z postępów. Ma tylko zmieniony antybiotyk. Poproszę o zdjęcia. Quote
Lolalola Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 o super,bardzo chetnie znow zobacze uzdrowiony pyszczek Ramzeska;) Quote
azalia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Temido,wśród tych piesków z lasu jadących do Łowicza jest też ten leśny,śpiący u Ciebie na legowisku?Gdzie one tam będą przebywać? Quote
Temida Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 azalia napisał(a):Temido,wśród tych piesków z lasu jadących do Łowicza jest też ten leśny,śpiący u Ciebie na legowisku?Gdzie one tam będą przebywać? Tak, ten psiaczek Teoś. Zaraz mu założę wątek. Teoś jedzie do Sylwii, bo Bajeczka idzie do nowego domu! A sunia do Ani na DT, u której była Mania. Quote
iwna5702 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Podnosze - tylko tyle teraz moge:roll: Quote
Temida Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Zapraszam na wątek psiaczków z lasu: http://www.dogomania.pl/threads/222322-Teo%C5%9B-i-Lusia-zamarza%C5%82y-w-lesie!-Teraz-szukaj%C4%85-domu-i-ciep%C5%82a-serca.-Pomocy Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Ramzesku chętnie zobaczę nowe zdjęcia :-) Quote
andegawenka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Iljova napisał(a):Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Ramzesku chętnie zobaczę nowe zdjęcia :-) Nic nie łykałaś na ten ból? Czekamy na fotki Quote
Recommended Posts