Marycha35 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 I jak nasz smok się miewa? Pysio się goi???? Quote
Temida Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Miewa się dobrze, tylko zdjęć jeszcze brak :( Quote
Iljova Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 andegawenka napisał(a):Nic nie łykałaś na ten ból? Jestem wrogiem tabletek, ale ty razem wzięłam i nic, nie pomogło, więc trzeba było wytrzymać (to jakiś wirus), najważniejsze że minęło :) * Marycha35 napisał(a):Najważniejsze, że jest dobrze:) Na zdjęcia cierpliwie poczekamy. Masz rację :) najważniejsze żeby wszystko było dobrze :) a co tam u Ciebie Kalafiorku ;-) ? Quote
Maruda666 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Też zaglądam do Krzywego Pyszczka :) ( który może jest już Prostym Pyszczkiem;) ? ) Skończył się bazarek, zbieram pieniądze - dzięki ofiarodawczyniom fantów, poświęceniu kupujących i podnoszących jest ładnie ponad 100zł :multi: :multi: Edited February 6, 2012 by Maruda666 Quote
Temida Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 SUPER :) Bardzo dziękujemy za bazarek. Quote
Lolalola Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 czesc Ramzusku;)a juz myslalam,ze zobacze Twoja pysie...no coz,poczekam;) Quote
plinka54 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 I ja czekam na foty pysiala, cieszę się że się chłopak dobrze miewa ;) Quote
Temida Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 A ja właśnie obgaduję z Natalką Ramzeska i nasz chłopak ma apetyt za dwa psy :) Pysiol pięknie się goi, są już zdjęcia, teraz tylko trzeba zgrać i zaraz Wam wysyłam. Ogólnie to jest bardzo dobrze, niedługo możemy zacząć szukać domku. Quote
ludwa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Fajnie popatrzeć na kolejnego uratowanego:) Quote
kameralna Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Temida napisał(a):A ja właśnie obgaduję z Natalką Ramzeska i nasz chłopak ma apetyt za dwa psy :) Pysiol pięknie się goi, są już zdjęcia, teraz tylko trzeba zgrać i zaraz Wam wysyłam. Ogólnie to jest bardzo dobrze, niedługo możemy zacząć szukać domku. Dobre wieści :) Na fotkach na pewno będzie widać różnicę miedzy pierwszym dniem po operacji a chwilą obecną. Niech się wszystko pięknie goi i dom znajduje :) Quote
plinka54 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 no to czekamy, czekamy i czekamy... ;) Quote
BERKANO Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Temidko przepraszam ale miałam ostatnio mózg zombiaka i niewiele we łbie się zatrzymywało:oops: Mój przelew zrobi Monika z Katowic. Pozdrawiam i ściskam Ramzeska Quote
Temida Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Mam nadzieję, że Natalka ma już internet i może ucieszyć nasze oczy ślicznym pysiem Ramzeska. W weekend chciałabym też zacząć z ogłoszeniami. Quote
terra Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Biedactwo nadrabia teraz zaległości w jedzeniu. Jedz, jedz i zdrowiej Ramzesku. Quote
Temida Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Apetyt mu dopisuje,a i nawet do zabaw jest skory:) Rana po cięciu coraz ładniejsza ,goi sie poprzez ziarninowanie,ale nic z niej się nie sączy.Przemywana jest lekami+antybiotyk dopaszczowo:). Quote
terra Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Śliczny kudłaczek z niego :) I ta buźka już dużo mniej skręcona. Jak widać na zdjęciu, koleżanka (albo kolega) zainteresowany bardzo Ramzeskowym pysiem. Quote
basiunia131 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dziękujemy za zdjęcia :-) Faktycznie fajny facet z niego i pyszczek juz też coraz ładniejszy! Quote
Iljova Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Jest śliczny i słodki kochany Ramzesik :) ale super zdjęcia dzięki :-) Quote
Monika z Katowic Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 BERKANO napisał(a):Temidko przepraszam ale miałam ostatnio mózg zombiaka i niewiele we łbie się zatrzymywało:oops: Mój przelew zrobi Monika z Katowic. Pozdrawiam i ściskam Ramzeska Przelew od BERKANO dla Ramzeska zrobiony! Quote
maja602 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Czy ta rana dobrze się goi? Wygląda jakby się coś sączyło? Quote
Temida Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 maja602 napisał(a):Czy ta rana dobrze się goi? Wygląda jakby się coś sączyło? Kopiuję z góry. Rana po cięciu coraz ładniejsza ,goi sie poprzez ziarninowanie,ale nic z niej się nie sączy.Przemywana jest lekami+antybiotyk dopaszczowo. Quote
Recommended Posts