Jaasmin Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dołożę się 10zł, pierwszy raz się deklaruję, poproszę o info na pw, co i jak. Quote
ania > Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Jaasmin napisał(a):Dołożę się 10zł, pierwszy raz się deklaruję, poproszę o info na pw, co i jak. dziękujemy kochana :loveu: napiszę Ci potem wszystko na PW :) jeszcze tylko 60 zł! :) Quote
Beatkaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 super,jakoś to idzie powolutko i do przodu :loveu: Quote
Bjuta Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Może wpisać w tytuł, że już tylko 60 zł dzieli go od hotelu? :) Quote
ania > Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Bjuta napisał(a):Może wpisać w tytuł, że już tylko 60 zł dzieli go od hotelu? :) zrobione ;) Quote
agusiazet Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dostałam zaproszenie, niestety nie stać mnie już na żadne deklaracje:( Podrzucam! Quote
Bjuta Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Chodź na górę staruszku, pożebrzemy troszkę! :) Quote
ania > Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 jak już o żebrach mowa, to na konto wpłynęło 20 zł od Dalii M. (z FB) - dziękujemy :) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 widzę, że Bari zaczyna zbierać pieniążki :razz: Quote
ania > Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 a jak się Bariś czuje? dalej z niego taka błyskawica? :cool3: w sobotę go odwiedzę, wreszcie! :) Quote
Beatkaa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 poprosiłam Anię o numerek konta dla Barika,plinka54 prześle 50% z uzbieranej kwoty z bazarku;) Quote
dangos19 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja też odwiedzam Barusia i czekam na nr. konta Quote
plinka54 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Poproszę o numer konta i 87zł popędzi do Bariego z bazarku kalendarzowego, więc na ten miesiąc to nawet będzie na plusie ;) a na następne - deklaruję stałe 10zł (niestety więcej nie mogę), zgarnijcie tylko psiaka do ciepłego kochającego domku! Podajcie tylko proszę info na priv kiedy i jak wpłacać te deklaracje i o ten nr konta poproszę ;) Quote
ania > Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 dzięki, że jesteście :loveu: plinka54 napisał(a):Poproszę o numer konta i 87zł popędzi do Bariego z bazarku kalendarzowego, więc na ten miesiąc to nawet będzie na plusie ;) a na następne - deklaruję stałe 10zł (niestety więcej nie mogę), zgarnijcie tylko psiaka do ciepłego kochającego domku! Podajcie tylko proszę info na priv kiedy i jak wpłacać te deklaracje i o ten nr konta poproszę ;) wysłałam nr konta i pięknie dziękujemy za deklarację i za kalendarze na bazarek :loveu: niestety Bari będzie mógł pojechać dopiero, gdy uzbiera sie komplet deklaracji - decydujący głos ma kierowniczka schroniska. cytuje Bjutę: "Tylko raz kierowniczka zgodziła się na wyjazd Killera, który nie miał kompletu i skutki były opłakane. Więc drugi raz to to chyba nie przejdzie.." ale brakuje jeszcze tylko 50 zł! naprawdę mały krok dzieli Barisia od wyjazdu :) Quote
dangos19 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Poszła moja deklaracja za dwa miesiące. Bariku, tak mało brakuje Quote
Dancik Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ania >;18579292 napisał(a):dzięki, że jesteście :loveu: wysłałam nr konta i pięknie dziękujemy za deklarację i za kalendarze na bazarek :loveu: niestety Bari będzie mógł pojechać dopiero, gdy uzbiera sie komplet deklaracji - decydujący głos ma kierowniczka schroniska. cytuje Bjutę: "Tylko raz kierowniczka zgodziła się na wyjazd Killera, który nie miał kompletu i skutki były opłakane. Więc drugi raz to to chyba nie przejdzie.." ale brakuje jeszcze tylko 50 zł! naprawdę mały krok dzieli Barisia od wyjazdu :) Chętnie bym wspomogła staruszka tylko napiszcie o co chodzi z tą deklaracją bo nie za bardzo się w tym temacie orientuje ...Jeśli brakuje tylko 50 zł. to ja mogę wpłacic ...tylko poproszę o nr. konta :) Quote
plinka54 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dancik napisał(a):Chętnie bym wspomogła staruszka tylko napiszcie o co chodzi z tą deklaracją bo nie za bardzo się w tym temacie orientuje ...Jeśli brakuje tylko 50 zł. to ja mogę wpłacic ...tylko poproszę o nr. konta :) Konkretnie stałe deklaracje wpłat polegają na tym, że deklarujesz wpłacanie co miesiąc jakiejś kwoty na utrzymanie psiaka - w tym przypadku konkretnie zbierane są stałe deklaracje na comiesiączne płatności za hotelik - kosztuje on 300zł miesięcznie, uzbierały się stałe deklarace w wysokości 250 zł miesiącznie (od różnych osób np. po 10, 20, 30 zł miesięcznie) i brakuje jeszcze 50 zł stałych miesięcznych deklaracji. Niestety nie wystarczy wpłacić 50 zł jednorazowo żeby wyciągnąć psiaka ze schroniska bo są wymagane stałe deklaracje przez kierowniczkę schroniska, tak żeby zapewnić na 100% że będzie za co pieska utrzymać w hotelu, chociaż każda złotówka się liczy, nawet jeśli nie jest stałą deklaracją bo wiadomo że psiakowi potrzebna jest karma, wizyty u weterynarza a to wszystko kosztuje... Quote
plinka54 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja już wpłaciłam kaskę za bazarek kalendarzowy - 87 zł powinno pojawić się jutro na koncie, poproszę wówczas o potwierdzenie uzyskania tej kwoty na stronie bazarkowej tak byśmy mogły już go zamkąć ;) to jest ta strona: http://www.dogomania.pl/threads/222028-ROZLICZAMY-Kalendarzowy-sza%C5%82-dla-Barika-i-Bizona-do-6.02/page6 Stałą deklarację wpłacę pod koniec tygodnia :) A teraz lecę spamować, może znajdzie się jeszcze parę osób chętnych wpłacać po kilka złotych miesięcznie na kochanego staruszka Quote
Dancik Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 plinka54 napisał(a):Konkretnie stałe deklaracje wpłat polegają na tym, że deklarujesz wpłacanie co miesiąc jakiejś kwoty na utrzymanie psiaka - w tym przypadku konkretnie zbierane są stałe deklaracje na comiesiączne płatności za hotelik - kosztuje on 300zł miesięcznie, uzbierały się stałe deklarace w wysokości 250 zł miesiącznie (od różnych osób np. po 10, 20, 30 zł miesięcznie) i brakuje jeszcze 50 zł stałych miesięcznych deklaracji. Niestety nie wystarczy wpłacić 50 zł jednorazowo żeby wyciągnąć psiaka ze schroniska bo są wymagane stałe deklaracje przez kierowniczkę schroniska, tak żeby zapewnić na 100% że będzie za co pieska utrzymać w hotelu, chociaż każda złotówka się liczy, nawet jeśli nie jest stałą deklaracją bo wiadomo że psiakowi potrzebna jest karma, wizyty u weterynarza a to wszystko kosztuje... Aha...w takim razie ja deklaruję 30 zł. miesięcznie stałej wpłaty na Barego...zostało by już tylko 20 do zadeklarowania :) Quote
ania > Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Dancik napisał(a):Aha...w takim razie ja deklaruję 30 zł. miesięcznie stałej wpłaty na Barego...zostało by już tylko 20 do zadeklarowania :) ale się cieszę! dziękujemy :loveu: jestem pewna, że do końca tygodnia uda się zebrać całość :multi: Quote
Recommended Posts