Gosiapk Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 [quote name='wegielkowa']Chyba [B]nie wybaczę[/B], bo zapomniałaś o tym, że jeszcze występuje w cyrku jako wybryk natury - "kobieta z jedną de".[/QUOTE] Kiedy ten cyrk będzie w Wawie? Choć nie lubię cyrku, to tym razem się skuszę na przedstawienie. :D Quote
Akrum Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 hahaha i znów się uśmiałam, szczególnie z tego bobelka malagos :) Quote
Ziutka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Gosiapk']Kiedy ten cyrk będzie w Wawie? Choć nie lubię cyrku, to tym razem się skuszę na przedstawienie. :D[/QUOTE] Zabierzesz mnie ze sobą ? :sg168::grins: Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Malagosie:-o, zatkało mnie;).[B] Opisuj proszę, postępy suni, a nie swoje:oops:. [/B][/QUOTE] no padnę chyba. i już nie wiem, kto tu kogo uczy.... malagos miała byc specjlaistką, a tymczasem dopiero się zmaga z nauką! Quote
Abrakadabra Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Malagos, ja Cię nie znałam z tak frywolnej strony :evil_lol: Quote
malagos Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 [quote name='tomcug']Małgoś, podaj nr konta na pw to wpłacę grosik dla świętokrzyskiej piękności.:p[/QUOTE] O, ta osoba to się umie zachować - nie śmieje sie ze mnie, jest uczynna i konkretna. Wysyłam pw :) Quote
wegielkowa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='malagos']O, ta osoba to się umie zachować - nie śmieje sie ze mnie, jest uczynna i konkretna. Wysyłam pw :)[/QUOTE] Nieśmiało zapytam, czy doszły szeleczki z Allegro? Quote
malagos Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Nie, jeszcze nie, bym się zaraz pochwaliła. A to kurier, czy poczta polska? Quote
wegielkowa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) [quote name='malagos']Nie, jeszcze nie, bym się zaraz pochwaliła. A to kurier, czy poczta polska?[/QUOTE] priorytet polecony zadzwoniłam z reklamacją, bo zapłaciłam 31.01, ale pan powiedział, że oni szyją na wymiar i prosi o zmierzenie psa. malagos, serdecznie Cię proszę, zmierz Nockę. Telefon do pana szyjacza szelek z Allegro to :697852828. Powiedziałam, że podasz. Dzięki. Edited February 4, 2012 by wegielkowa Quote
malagos Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Oczywiście, jutro zmierzę i zadzwonię. Quote
Ryjonek Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='wegielkowa']priorytet polecony zadzwoniłam z reklamacją, bo zapłaciłam 31.01, ale pan powiedział, że oni szyją na wymiar i prosi o zmierzenie psa. malagos, serdecznie Cię proszę, zmierz Nockę. Telefon do pana szyjacza szelek z Allegro to :697852828. Powiedziałam, że podasz. Dzięki.[/QUOTE] No to się Pannie Nocce powodzi!!! Szyte na wymiar - Ciotki Cię rozpuszczają:) Teraz tylko Malagos będzie musiała odpowiednią dietę stosować, żeby się Nocka zmieściła w uszyte szeleczki jak dotrą:) Quote
mari23 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Ryjonek']No to się Pannie Nocce powodzi!!! Szyte na wymiar - Ciotki Cię rozpuszczają:) Teraz tylko Malagos będzie musiała odpowiednią dietę stosować, żeby się Nocka zmieściła w uszyte szeleczki jak dotrą:)[/QUOTE] :diabloti:czyli, żeby Nocka nie przytyła, to Malagos ma być na diecie? ;) ;) ;) poproszę o nr konta - pomogę troszeńkę chociaż, zbyt wiele nie dam rady,bo moje rachunki za styczniowe rozmowy telefoniczne przekraczają 600 złotych :( a Kilerka i tak nie uratowałam :( :( :( Quote
wegielkowa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Co tam, u Wasz, droga Malagoszka? Jadłyście ciemną noczą, kupałyście, miseczek nie pomyliły? Quote
malagos Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Węgielkowo moja kochana, zadzwoń proszę do tego szyjącego szelki, proszę, proszę, proszę :Rose: :buzi: Nocka ma w kłębie 47 cm, obwód szyi 33 cm - co jeszcze jej mam zmierzyć?........ Dziś wielki dzień był - Nocka biegała po ogrodzie! Przyznam, ze tak całkiem jeszcze jej nie pusciłam, ale ze smyczą, żeby w razie czego przydeptać nogą, jak nie podejdzie do ręki. Tak szalała z Dalią, tak biegała, tak kręciła kółka wokół oczka wodnego, wśród drzewek, ze śmiałam się na głos :multi: Załatwianko na dworze opanowała, odpukać. I rano wzięła chrupkę z ręki, a nie czekała, aż rzucę na podłogę. We wszystkim podpatruje moje suki - nawet marchewka obierana do obiadu, którą tak lubią moje, została zjedzona (ze zdziwieniem na twarzy, ze to się je, ale jak koleżanki jedzą, to pewnie smaczne). Po południu zaległyśmy na pół godzinki w sypialni, to byłam oblepiona dokładnie: Nusia, Dalia, Szara Kota i Nocka. Jutro zadzwonię do naszego przyjaciela weta i umówimy się na sterylizację. Podam zaraz dane Emilii dla fundacji Kastor. Czyli co, dobre wieści, co? :multi: :p Quote
malagos Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='mari23']:diabloti:czyli, żeby Nocka nie przytyła, to Malagos ma być na diecie? ;) ;) ;) poproszę o nr konta - pomogę troszeńkę chociaż, zbyt wiele nie dam rady,bo moje rachunki za styczniowe rozmowy telefoniczne przekraczają 600 złotych :( a Kilerka i tak nie uratowałam :( :( :([/QUOTE] Maryniu, ratuj! one chcą mnie odchudzić, oglądać moje zmarszczki na de, każą mi wystepować w cyrku, w ogóle mi dokuczają!!!!!!!!!! Quote
[email protected] Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 super wieści tak trzymac kochanieńka Quote
malagos Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Na razie kuchenna Nocka: [URL=http://img715.imageshack.us/i/sdc16450.jpg/][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/9841/sdc16450.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img96.imageshack.us/i/sdc16451.jpg/][IMG]http://img96.imageshack.us/img96/6416/sdc16451.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Ziutka']Zabierzesz mnie ze sobą ? :sg168::grins:[/QUOTE] Ziutka! Ciebie?! ... Z wielką przyjemnością :loveu: Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) [quote name='malagos']O, ta osoba to się umie zachować - nie śmieje sie ze mnie, jest uczynna i konkretna. Wysyłam pw :)[/QUOTE] Malagoś, nie zrozumiałaś. My się nie śmiejemy z Ciebie, tylko DO Ciebie:cool3: [quote name='wegielkowa']Nieśmiało zapytam, czy doszły szeleczki z Allegro?[/QUOTE] Proszę! Każdego dnia człowiek może zostać zaskoczony. Dzisiaj ciotka węgielkowa zaskoczyła mnie swoją 'nieśmiałą' stroną. To ona taką w ogóle ma? :razz: [quote name='mari23']:diabloti:czyli, żeby Nocka nie przytyła, to Malagos ma być na diecie? ;) ;) ;)[/quote] :lol: :lol: [quote name='malagos']Maryniu, ratuj! one chcą mnie odchudzić, oglądać moje zmarszczki na de, każą mi wystepować w cyrku, w ogóle mi dokuczają!!!!!!!!!![/QUOTE] Kto się czubi, ten się lubi. Kochamy Cię Malagos :loveu: jesteś radością naszego dnia powszedniego :diabloti: [quote name='malagos'](...) Czyli co, dobre wieści, co? :multi: :p[/QUOTE] Nio! Najlepsze :) Edited February 5, 2012 by Gosiapk Quote
Abrakadabra Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='malagos'] Dziś wielki dzień był - Nocka biegała po ogrodzie! Przyznam, ze tak całkiem jeszcze jej nie pusciłam, ale ze smyczą, żeby w razie czego przydeptać nogą, jak nie podejdzie do ręki. Tak szalała z Dalią, tak biegała, tak kręciła kółka wokół oczka wodnego, wśród drzewek, ze śmiałam się na głos :multi: Załatwianko na dworze opanowała, odpukać. I rano wzięła chrupkę z ręki, a nie czekała, aż rzucę na podłogę. We wszystkim podpatruje moje suki - nawet marchewka obierana do obiadu, którą tak lubią moje, została zjedzona (ze zdziwieniem na twarzy, ze to się je, ale jak koleżanki jedzą, to pewnie smaczne). Po południu zaległyśmy na pół godzinki w sypialni, to byłam oblepiona dokładnie: Nusia, Dalia, Szara Kota i Nocka. Czyli co, dobre wieści, co? :multi: :p[/QUOTE] Małgosia... te wieści nie są dobre... One są FANTASTYCZNE !!!! Quote
mari23 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='malagos']Maryniu, ratuj! one chcą mnie odchudzić, oglądać moje zmarszczki na de, każą mi wystepować w cyrku, w ogóle mi dokuczają!!!!!!!!!![/QUOTE] już spieszę na ratunek...:mad::lmaa::stop::2gunfire::chainsaw::boom::snipersm::-x:olympic:.........:loveu::loveu::loveu: Quote
wegielkowa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='malagos']Maryniu, ratuj! one chcą mnie odchudzić, oglądać moje zmarszczki na de, każą mi wystepować w cyrku, w ogóle mi dokuczają!!!!!!!!!![/QUOTE]Malagoszczu, cyrkówko kochana, powiedz, ach powiedz, kto Ci dokucza:shake:. Już ja mu pokażę:mad:. Obronię Ciebie oraz wszystkie Twoje zmarszczki własną piersią:razz: przed diabelskimi istotami:lol:. Jak bum bum;) Quote
Ziutka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) [quote name='Gosiapk']Ziutka! Ciebie?! ... Z wielką przyjemnością :loveu:[/QUOTE] ohhh Kochana moja :loveu: I przepraszam naszego malagoska, ale : [CENTER][SIZE=2][COLOR=#0000ff][B]Zapraszam na bezkarne poużywanie sobie na moderatorze!!! :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Taka okazja może się nie powtórzyć!!! :evil_lol: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222360-Rzuć-POMIDORA-w-MODERATORA!-Hit-Dogomanii-ZEMSTA-dla-Fifi-i-Kumpla-do-14-lutego.?p=18566147#post18566147[/URL][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Edited February 5, 2012 by Ziutka Quote
Akrum Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jakie dobre wieści czytam tu po weekendzie :) Nocka coraz bardziej się otwiera, za kilka dni będzie z niej niezła przylepa :) Quote
Recommended Posts