ludwa Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 W sumie zastój już od dawna a Viva u nas niemal 2 lata, więc czas chyba dla niej nie ma znaczenia. Też się dziwię, że nikt jej nie chce. To naprawdę fajna psica...W sumie zresztą, jak 80% w schroniskach...:( Quote
anica Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Staram się nawet o tym nie myśleć ...w ten sposób... bo to mnie ... po prostu przerasta:-(! próbuję ... próbuję przestawiać się, na.... Co mogę zrobić!!! Quote
Kamila Proc Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 ja tam czuje sie megabezsilna... i ot Quote
ludwa Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Można sporo zrobić, tylko trzeba mieć czas, moce przerobowe i pieniadze. Czyli wszystko to, czego zazwyczaj brakuje Quote
anica Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='ludwa']Można sporo zrobić, tylko trzeba mieć czas, moce przerobowe i pieniadze. Czyli wszystko to, czego zazwyczaj brakuje[/QUOTE].. O to, to:roll: Quote
mdk8 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 czy konto w 1-szym poście aktualne? Bo chyba Viva zmieniła Bank ? Quote
ludwa Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 Ano prawda... Cenna uwaga Ale Vivą takie zainteresowanie szalone, że nawet ja zapomniałam zmienić tutaj numer:) Dzięki za zwrócenie uwagi:) Quote
anica Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 A może jest najpierw gorzej?... żeby było lepiej?....tak tylko... głośno sobie myślę:roll: Quote
ludwa Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 a masz opracowane jakieś proporcje? :) tak tylko głośno dumam:) Bo Viva dwa lata już czeka... Zaczynam myśleć że ma dożywocie, dla mnie perspektywa beznadziejna, bo młoda jeszcze;) Quote
asiuniab Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='ludwa']a masz opracowane jakieś proporcje? :) tak tylko głośno dumam:) Bo Viva dwa lata już czeka... Zaczynam myśleć że ma dożywocie, dla mnie perspektywa beznadziejna, bo młoda jeszcze;)[/QUOTE] kurczę nie było ani pół tel?? w sumie jak wyróżniałam tablicę, to przeczytałam taką informację, że: "po wyróżnieniu" ogłaszający dostaje 2x więcej odpowiedzi niż do tej pory i tak w duchu się uśmiechnęłam, że dla nas to nie jest pocieszające, bo 2x0 to dalej 0 ;) Quote
anica Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='asiuniab']kurczę nie było ani pół tel?? w sumie jak wyróżniałam tablicę, to przeczytałam taką informację, że: "po wyróżnieniu" ogłaszający dostaje 2x więcej odpowiedzi niż do tej pory i tak w duchu się uśmiechnęłam, że dla nas to nie jest pocieszające, bo 2x0 to dalej 0 ;)[/QUOTE]...i poczucie humoru... też chyba dodaje siły! może jednak jak się nie poddamy... to się uda:roll: Quote
ludwa Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='asiuniab']kurczę nie było ani pół tel?? w sumie jak wyróżniałam tablicę, to przeczytałam taką informację, że: "po wyróżnieniu" ogłaszający dostaje 2x więcej odpowiedzi niż do tej pory i tak w duchu się uśmiechnęłam, że dla nas to nie jest pocieszające, bo 2x0 to dalej 0 ;)[/QUOTE] jak zaczęłam czytać Twoją wypowiedź, to ten sam rachunek miałam w głowie:) [quote name='anica']...i poczucie humoru... też chyba dodaje siły! może jednak jak się nie poddamy... to się uda:roll:[/QUOTE] U mnie jest taka faza....histeryczny śmiech jak już dalej nie ma nic:) To mniej więcej ten etap:) Za to miałam dwa inne telefony. Oba tak samo durne, wiec lepiej niech zadzwoni jeden. Normalny a nie idiota, bo tego mogę nie zdzierżyć... Mam dziecia w domu, co to zęby Mu sie wyrzynają, więc jest ciężko. Nie chcę się wyżywać na ograniczonych umysłowo, bo to nie ładnie... Quote
anica Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 No... toś mnie wyczuła kochana (z tą fazą... śmiechem... też tak mam)... ale może... to przejdzie... kończy się ten.... zły rok... to teraz musi nadejść ...ten dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
ludwa Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Mam nadzieję, chociaż w sumie trochę psów w tym roku udało sie nam wyadoptować:) Ale od końca lata stoi wszystko jak zaklęte Quote
anica Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='ludwa']Mam nadzieję, chociaż w sumie trochę psów w tym roku udało sie nam wyadoptować:) Ale od końca lata stoi wszystko jak zaklęte[/QUOTE]...może właśnie czekają na ten dobry... 2014 rok ... ja w to wierzę :) Quote
ludwa Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 no to niech już będzie ten 2014:) Może jesteś Dobrą Wróżką? :) Liczę na to z całego serca:) Quote
anica Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='ludwa']no to niech już będzie ten 2014:) Może jesteś Dobrą Wróżką? :) Liczę na to z całego serca:)[/QUOTE]... chciała bym być Dobrą Wróżką:) nawet bardzo! ... i spełniać wszystkie dobre życzenia:)... a może właśnie teraz spróbuję;) życzę z całego serca.. żeby Twoje marzenia się spełniły:lol: Quote
ludwa Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 A masz skrzydła? :) (za życzenia oczywiście baaaaardzo z serca dziękuję i też życzę spełnienia:)) Quote
anica Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='ludwa']A masz skrzydła? :) (za życzenia oczywiście baaaaardzo z serca dziękuję i też życzę spełnienia:))[/QUOTE] Kiedyś myślałam że mam!.... i chyba życie mi je podcieło:roll:... ale też mnie nauczyło... że nie wolno!!! się poddawać! nigdy! przenigdy!!!;) Quote
ludwa Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Nie no, jak bym się poddała, to by psica na ulicy buła i inne też. Ale skrzydełka to zdechły;) Quote
anica Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Na te święta co nadchodzą, życzę ciepła i miłości.Niech Cię ludzie nie zawodzą i niech uśmiech w Twym sercu zawsze gości. Pięknych Świąt!!! Quote
ludwa Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 [h=5]Serdeczne życzenia dla wszystkich, którzy nam pomagają, kibicują, wspierają A przede wszystkim dla tych, co kochają zwierzęta i nie są obojętni:) Odetchnijcie, uśmiechnijcie się do Najbliższych, tych 2,3 i 4 nożnych i cieszcie się Nimi:)[/h] Quote
anica Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 ... no i już po Świętach... już poryczana jestem od rana... nawet nie pomyślałam że... niektórzy pracownicy schronisk po prostu " świntują" a psy?... psy maja puste miseczki:-( nawet wody:-(! odwiedziny wolontariuszek dopiero pozwalają im napić się i zjeść.... Quote
ludwa Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 i w weekendy też tak bywa...:( Od soboty do poniedziałku..niech ię dzieje wola nieba... Quote
Recommended Posts