Jump to content
Dogomania

Viva bardzo prosi o deklaracje. Straciła schronienie i nie ma za co żyć!!!!!

Recommended Posts

Posted

kiedyś był bazarek z tekstowy, albo wierszowany, albo taki proza z polotem, ja wtedy trochę tego wykupiłam, ale nie wszystkie mi zrealizowano, a chyba obieżyświat wykupiła po mnie, to już nic nie dostała:(

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludwa napisał(a):
są bazarki ale ja ostatnio zaczęłam sama robić na tablicy i gumtree. Ale takie cudne i z polotem, że jeszcze nikt nie zadzwonił:)
Nawet Vivie przed chwilą zrobilam:) Z innym imieniem;)
... dawaj, dawaj! co masz!.... może właśnie tym razem!!!!!:p

Posted

....zaglądam i dumam, nad tytułem... bo ten tekst na pierwszej stronie to chyba mógłby być?... poniedziałek to nie jest .... dzień twórczego myślenia!... bo nic!... pusto:cool3:.... zobaczymy jutro;)

Posted

.... naprawdę nie jestem z tych...:oops: talentów, tak bardzo bym chciała coś takiego? no wiesz!:razz: żeby ktoś chwycił za telefon!....chociaż wczoraj sobie pomyślałam... że to jest taki.... strzał w serducho .... coś jak miłość od pierwszego wejrzenia:roll: jak ktoś zobaczy... to już wie!!!!.... ten i żaden inny!!!!!... tak było z moją Jaśką:loveu: trzy lata po odejściu naszej Kajci, zarzekałam się że już nigdy! żadnego psa! jak zobaczyłam ją gdzieś w ogłoszeniu? nawet nie pamiętam gdzie? ale to były sekundy... i jamnicza babunia jest już z nami trzeci rok:loveu:

Posted

no....to dwa lata nikogo strzałem w serce nie powaliła:) Kiepska wróżba... Ta też mało utalentowana jestem. Największy dar jaki posiadam, to pakowanie się w kłopoty:)

Posted

ludwa napisał(a):
no....to dwa lata nikogo strzałem w serce nie powaliła:) Kiepska wróżba... Ta też mało utalentowana jestem. Największy dar jaki posiadam, to pakowanie się w kłopoty:)

i ludwa, dobra jesteś w pakowaniu paczek, wiem z doświadczenia;)

Posted

asiuniab napisał(a):

szkoda, że kłopoty się w paczki nie pakują:) Ale jakby co, to ja mogę Vivę spakować:))))))

Posted

asiuniab napisał(a):
.... i jeszcze w organizowanych bazarkach!... to tak na szybko a pewnie każda zapytana osoba (z tych znajomych) dorzuciła byjeszcze coś ciepłego;)
... myyyyyyyyyślę!!!!!

Posted

anica napisał(a):
.... i jeszcze w organizowanych bazarkach!... to tak na szybko a pewnie każda zapytana osoba (z tych znajomych) dorzuciła byjeszcze coś ciepłego;)
... myyyyyyyyyślę!!!!!

taaak zdjęcia i bazarki robię na czas, jakby ktoś organizował zawody z podstawowym kryterium czasu, to mam szansę:)

Posted

Ogromne dzięki:) Weszłam po południu na maila i miałam od groma zatwierdzeń:) Nie wiedziałam, kto mi taką niespodziankę zgotowal :)

Bardzo dziękuję:) Czekam na telefony:)

Posted

Kciukasy zaciśnięte :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: wszystkie ciepłe myśli płyną, żeby tylko zadzwonił TEN telefon :)
i fajnie że Juldan zmieniła Viva- super kumpela:) tak swojsko....

Posted (edited)

[quote name='ludwa']Dobra...łapię doła...CISZAAAA. Ja nie rozumiem, to NAPRAWDĘ jest bardzo fajny pies....
ależ nie!!! nie łap doła; masz możliwość robienia Vivie zdjęć?? bo jeśli tak, to ja proponuję, ponieważ Ona jest buraską, a ludziska są wzrokowcami, jakoś ją ożywić, tak żeby choć wchodzili na ogłoszenia, to w końcu kogoś serce zakuje i pokocha suczydło;
ja jak miałam czarnego psa, a takie są "niechodliwe", to porobiłam Mu zdjęcia w kolorowych wstążkach, tak żeby od razu przykuło wzrok:

kolorów i kokardek jest dużo więcej, ale ja nie mam czasu na przerabianie tych zdjęć na linki, żeby móc na dogo wstawić zdjęcia (wkurza mnie to, może ja mam jakiś beznadziejny program);
z tymi zdjęciami wyróżniłam ogłoszenie i z 8 tel było:)
dwa pierwsze super:) Masaj ma dom:)

jak myślicie??

Edited by asiuniab
Posted

ludwa napisał(a):
[quote name='asiuniab']rzeczywiście fajne ma zdjęcia i z tymi zdjęciami nie idzie??[/QUOT

Ano/Mnie nie jest tak łatwo załamać a jednak...
... spokojnie, jeszcze nie koniec;)... a foty w wodzie są suuuuper:loveu:
kciukasy nadal zaciskamy :kciuki::kciuki::kciuki: