anica Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Witaj Viva :) przydreptałam za Ludwą z bazarku i zapoznam się z dziewczynką;) Quote
anica Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]Myślę, że gdyby ktoś chciał spojrzeć suni głęboko w oczki, to pewnie dostrzegł by w nich jeszcze oprócz wielkiej tęsknoty.... ogrom miłości.... jaką może obdarować.... Quote
ludwa Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Ale nikt nie chce. Mi już opadł zapal podrzucania i pisania. Ta psica zupełnie nie ma brania... Quote
asiuniab Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='ludwa']Jej w sumie wszędzie dobrze:) Tylko niektórym z nią gorzej:) Jamor się na razie nie skarży:)[/QUOTE] czy Viva ma jakieś braki w wychowaniu??? Quote
ludwa Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Trochę ma:) Wynikają z nadmiary energii. Skacze na człowieka z radości na przykład:) Quote
asiuniab Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='ludwa']Trochę ma:) Wynikają z nadmiary energii. Skacze na człowieka z radości na przykład:)[/QUOTE] no to jest baaaardzo niegrzeczna;) czyli potrzebuje aktywnego przewodnika:) Quote
ludwa Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Ona uwielbia biegać i aportować. To doskonały materiał do pracy:) Quote
anica Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 To dla niektórych może być plus! żeby tylko ktoś chciał sprawdzić, ile sunia, może zaoferować:) Quote
ludwa Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 ale nikt nie chce. Zobaczcie kiedy był założony wątek Quote
asiuniab Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='ludwa']ale nikt nie chce. Zobaczcie kiedy był założony wątek[/QUOTE] no tak to już pełne 1,5 roku, ale wiesz, że jest tu sporo starszych wątków?? Quote
anica Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 ....właśnie są jeszcze starsze wątki!...i psiaki;) którym w końcu się udało :) [quote name='ludwa']Ale nikt nie chce. Mi już opadł zapal podrzucania i pisania. Ta psica zupełnie nie ma brania...[/QUOTE] ... ale jednak coś w sobie ma, skoro Ciebie chwyciła za serducho;) Quote
ludwa Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Zapraszamy na bazarek a na nim: -pościel paltocik materiał na zasłony i inne rzeczy:smile:)) http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-%29-Do-03-08 Quote
Kasiaw201 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Jestem i ja u suni, może już teraz zdrowie pozwoli bywać..... miejmy nadzieję Quote
anica Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ... w biegu zaglądam;) no to dużo zdrówka Kasiaw201....może, chociaż postarajmy się bywać u Vivy :) Quote
ludwa Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='Kasiaw201']Jestem i ja u suni, może już teraz zdrowie pozwoli bywać..... miejmy nadzieję[/QUOTE] Trzymam kciuki, żeby już dobrze było [quote name='anica']... w biegu zaglądam;) no to dużo zdrówka Kasiaw201....może, chociaż postarajmy się bywać u Vivy :)[/QUOTE] A może jakiemuś sąsiadowi ją podrzucić? Ja już powoli jestem skłonna ją komuś do furtki przywiązać;))) Albo łapę by ciachnąć czy jak:) Będzie większe zainteresowanie:) Quote
asiuniab Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='ludwa'] A może jakiemuś sąsiadowi ją podrzucić? Ja już powoli jestem skłonna ją komuś do furtki przywiązać;))) Albo łapę by ciachnąć czy jak:) Będzie większe zainteresowanie:)[/QUOTE] może łapę Jej oszczędźmy, może na początek uszko??;) Quote
ludwa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 a może "tylko" oko ? :) a ja na dziecięcy znowu zapraszam:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...08%2A%2A%2A%2A Quote
Recommended Posts