Jump to content
Dogomania

Viva bardzo prosi o deklaracje. Straciła schronienie i nie ma za co żyć!!!!!

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobiłam Vivie ogłoszenie na tablicy (wczoraj) i gumtree (dziś), za kilka dni Jej wyróżnię;
szczerze powiem, że myślałam, że natchnie mnie wena i mnie uniesie, a tu przykuta jestem jak topór do ziemi, i tekst jest, jaki jest; jeśli ktoś ma wenę to jest tu proszony o aktywność!
http://tablica.pl/oferta/viva-wawa-nie-za-to-viva-las-vegas-ID4cylJ.html?action=show&id=62097323#xtor=EREC-55-[id1]-20131118-[displayLink]-7655627@1-20131118100931

Posted

... ja zaciskam mocno:kciuki::kciuki::kciuki: ogłoszenie jest super, podoba mi się! a najważniejsze że z serca zrobione... że dla dobra Vivy...
że jest zrobione:loveu:

Posted

anica napisał(a):
... ja zaciskam mocno:kciuki::kciuki::kciuki: ogłoszenie jest super, podoba mi się! a najważniejsze że z serca zrobione... że dla dobra Vivy...
że jest zrobione:loveu:

dzięki anica za pocieszenie mnie i moich wypocin, a tak naprawdę to nigdy nie wiemy, co spowoduje, że akurat te, czy inne ogłoszenie odnosi pożądany skutek;

Posted

asiuniab napisał(a):
dzięki anica za pocieszenie mnie i moich wypocin, a tak naprawdę to nigdy nie wiemy, co spowoduje, że akurat te, czy inne ogłoszenie odnosi pożądany skutek;
... Oj tak! ...masz rację! nigdy nie wiadomo ?... kiedy i jaka treść chwyci kogoś za serducho:hmmmm: ale jeśli nie będzie nic... żadnego tekstu... to nie będzie nic!...
Buziolki Asiuniab:calus:

Posted

[quote name='asiuniab']dzięki anica za pocieszenie mnie i moich wypocin, a tak naprawdę to nigdy nie wiemy, co spowoduje, że akurat te, czy inne ogłoszenie odnosi pożądany skutek;

[quote name='anica']... Oj tak! ...masz rację! nigdy nie wiadomo ?... kiedy i jaka treść chwyci kogoś za serducho:hmmmm: ale jeśli nie będzie nic... żadnego tekstu... to nie będzie nic!...
Buziolki Asiuniab:calus:

jak Ty takie wypociny piszesz, to ja Ci jeszcze trochę psów do poogłaszania podrzucę;)

a tutaj sie ja wypociłam

Zapraszam na bazarek dla większych kobitek:smile: Masa ciuchów do kupienia:smile:

http://www.dogomania.pl/forum/thread...na-4DogS-30-11

Posted

[quote name='asiuniab']wczoraj wyróżniłam Vivie ogłoszenie na tablicy, ale jeszcze tego nie widzę, żeby było wyróżnione;[/QUOTE].... Wszystkie ciepłe myśli płyną do Vivy :).... może właśnie teraz:roll:

Posted

ja też nie bardzo się orientuję ale może np w święta przysiądę i spróbuję ogarnąć temat?... bo przecież Viva teraz ma ogłoszenia to może nawet lepiej jak trochę poczeka?...

Posted

Prawdę mówiąc ja juz nie wiem ile ogłoszeń ma Ptys, Maciek i Viva również...I naprawdę nikt w ich sprawie nie dzwoni. Ja wysłałam Maćka i Luckyego do Psygarnij ale na razie nie opublikowali. Oni podobno nie publikują wszystkich i wielu od jednej osoby. Stąd moja prośba. Mają z kolei wielu odbiorców.

Jeśli nie wyadoptuję psów, które są w hotelikach, to w końcu będę sama musiała odwieźć je do schroniska... Co miesiąc same hotele, to ok 1500. Dochodzi leczenie i karma. Psów jest 11 z tego, co ostatnio liczyłam. bazarki...mizernie:(

Posted

[quote name='ludwa']Prawdę mówiąc ja juz nie wiem ile ogłoszeń ma Ptys, Maciek i Viva również...I naprawdę nikt w ich sprawie nie dzwoni. Ja wysłałam Maćka i Luckyego do Psygarnij ale na razie nie opublikowali. Oni podobno nie publikują wszystkich i wielu od jednej osoby. Stąd moja prośba. Mają z kolei wielu odbiorców.

Jeśli nie wyadoptuję psów, które są w hotelikach, to w końcu będę sama musiała odwieźć je do schroniska... Co miesiąc same hotele, to ok 1500. Dochodzi leczenie i karma. Psów jest 11 z tego, co ostatnio liczyłam. bazarki...mizernie:([/QUOTE]

to naprawdę duży koszt:( na razie nie mam jak pomóc, też mogę spróbować w święta usiąść i napisać do psygarnij; też jak wyróżniałam Vivie tablice, to się zastanawiałam, czy to nie najgorszy okres - święta?? No ale cóż, jak ktoś ma się zdecydować, to czas zawsze jest dobry;
trzymam kciuki za pozostałe pieski w hotelach;