ludwa Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 chyba już łatwiej na rękach by ją tydzień dźwigać:) Quote
ludwa Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 A najgorzej, że nawet nie mam jak bazarku wystawić. Nie mam kiedy porobić zdjęć, dopiero wieczorem mam chwilę a wtedy już ie ma jak zdjęć robić...i tak się kręcę za własnym..... Quote
ludwa Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 ale czasu mam niewiele po powrocie do domu:( Quote
Kamila Proc Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 no i czegos brakuje na tej dogomanii Quote
anica Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='ludwa']ale czasu mam niewiele po powrocie do domu:([/QUOTE]... wiem jak to jest!...i tym bardziej cieszę się że Viva ma Ciebie:loveu: Quote
ludwa Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 a ja bym chętnie przyjemność tę i kilka innych scedowała na inne osoby:) Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 ja sie nie nadaje, bo zem z urodzenia niemota Quote
Szarotka Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Przyszlam z bazarku zobaczyc co macie w garnku :) a tu same tylozgryzy i do tego pies prawdziwy :) Quote
ludwa Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 I prawdziwie nikt go nie chce:( Nie mam już pomysłu i siły na nią ( w kwestii adopcji oczywiście) a to fajna psica:( Quote
Szarotka Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Reklama dzwignia handlu. Mysle, ze lepsze ogloszenia z lepszymi zdjeciami. Tzn. nie wiem jakie sa dotychczas, ale jak cos nie dziala to trzeba zmienic. Moze jakas gazeta, ladna historia itp. Pamietasz Ogonka, znalazl dom, a jak weszlam na jego watek na poczatek :) to wygladalo o wiele gorzej. Never, never give up :) [quote name='ludwa']I prawdziwie nikt go nie chce:( Nie mam już pomysłu i siły na nią ( w kwestii adopcji oczywiście) a to fajna psica:([/QUOTE] Quote
ludwa Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Już różne osoby robiły ogłoszenia a nowymi zdjęciami. Pakiety gratisowe, wykupowane, osoby z dogo z fb...nawet już i osobiście się zmusiłam do zrobienia ogłoszeń...I na dwa imiona miała robione... Wymiękam Quote
Kamila Proc Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 i Szymborska po angielsku-brawo, coraz lepiej Quote
anica Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (edited) [FONT=garamond][SIZE=4]Zdrowych i Pogodnych Świąt, pełnych Ciepła, Radości i Miłości[/FONT] Edited April 18, 2014 by anica Quote
ludwa Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 A ja życzę wszystkim odpoczynku, radości i rodzinnego ciepła:) Quote
Szarotka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Ryjonek']I wcale nie jestem nijaka - jestem słodka, czyż nie:loveu:? Przypominam jak wyglada bohaterka watku :) od konca az do poczatku Bystre oczka i uszyska niech mi no tu nikt nie wciska, ze tak ladna te panienke co to kroczy z wielkim wdziekiem Inteligencja bije jej z pyska Ach nie znaja sie ludziska ;) Zaklinamy, czarujemy ... swietny domek jej znajdziemy z tylozgryzem czy tez bez, to jest przeciez swietny pies :) Quote
Recommended Posts