asiuniab Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 niezrozumiałe to jest dla mnie, przecież One najbardziej mogą kogoś potrzebować w nocy, czy weekend:( Quote
ludwa Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Pracownik na nocy= koszty...a w ilu schronach jest lekarz na miejscu? W bardzo niewielu. W niektórych w określone dni o określonych porach... Quote
anica Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='ludwa']i w weekendy też tak bywa...:( Od soboty do poniedziałku..niech ię dzieje wola nieba...[/QUOTE]... O Matuniu:-(!... czy można coś z tym zrobić? ...w sensie regulaminowo- prawnym...bo o sumieniu tych ludzi to już nie ma co dyskutowć:angryy: ... gdzieś tam w środku, wierzę że to zło do nich powróci!!!!!! Quote
ludwa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Zbyt wielka skala. Jedynie zmiany ustawowe i nakazy...Czyli lata świetlne i sfera marzeń Quote
ludwa Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Szampańskiego ubawu Wam życzę i samych wspaniałych rzeczy w Nowym Roku:) Quote
asiuniab Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 szu, szu stary zły 2013 r. z Nowym 2014 Rokiem życzę najwspanialszych domków wszystkim naszym podopiecznym:) Quote
anica Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [FONT=georgia]Nowy Rok przywitajcie w szampańskim nastroju, ufając, że będzie wspaniały [/FONT] [FONT=georgia].....i przyniesie niezapomniane chwile!!!!![/FONT] Quote
ludwa Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Tym, co jeszcze tu zaglądają także wszystkiego NAJ:) A Vivie DOMU!!!!! Quote
anica Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Witaj, Viva :) Witajcie ciocie :).... jak zawsze z dobrymi myślami zaglądam.... Quote
asiuniab Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 no i ja dotarłam, mam nadzieję, że ten rok przyniesie Vivie dom, prawdziwy, ciepły, kochając dom Quote
ludwa Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Jak Was czytam to się uśmiecham:) Potrzeba tu ślepej wiary, bo nic innego nie działa:) Może gusła jakieś albo co? uwierzycie, że na tyle czasu (dwa lata) i tyle ogloszeń był kiedyś tylko JEDEN telefon? Nie rozumiem ale tak jest Quote
ludwa Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 nie, nadal w hotelowym boksie Nie mam już siły pisać. Psiaki ogłaszane na kilka sposobów, przez kilka osób, ogłoszenie wyróżniane a telefon milczy Viva czeka już ponad dwa lata Pumba ma czas do kwietnia, na początku nieśmiały, teraz kochany i cudowny, kocha ludzi, psy i koty Prosiek jest psem nieprzewidywalnym i lękliwym Maciek super pozytywne adhd, ma krótszą łapę po skomplikowanej operacji ale wszystko jest już pięknie Ptyś piękny, radosny, wszystkich kocha ale nie ma łapy Tereska już całkiem ładnie "wypracowana" ale wciąż dla konesera, łapa niesprawna Zuzia, spokojna, delikatna i baaardzo lękliwa. Chudziutka choć badania ok. Do spokojnego domu. Lubi dzieci Kira ładna, niewielka, nic jej nie brakuje Malta stara owczarka z charakterem. Dom, który musi spełnić wymagania czarnej andy.... Nie wszystkie mają aktualne ogłoszenia ale wszystkie z przerwani ogłaszane od miesięcy. O żadnego nie dzwoni telefon:( Quote
ludwa Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 bo dom tymczasowy wyjeżdża za granicę... Mamy jeszcze Pitutka. Pies dyplomata w typie jamniora. Dogaduje się z każdym...mieszka ze sznaucerami olbrzymami. Zero telefonów:( I jak się nie załamać? Quote
anica Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Zawsze z nadzieją zaglądam do Vivy... i po kolejnej załamce.... kolejne podniesienie... no bo kto Jej pomoże???? .... jak my się nie podniesiemy?... może jak razem dźwigniemy sunię... to się uda :) Quote
Recommended Posts