Kamila Proc Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 a moze macie pomysl: http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post22089465 Quote
ludwa Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 cisza, bo mi już opadło wszystko co jeszcze opaść mogło. To juz ponad 2 lata:( Quote
asiuniab Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='ludwa']cisza, bo mi już opadło wszystko co jeszcze opaść mogło. To juz ponad 2 lata:([/QUOTE] ludwa opadło to się i podniesie, zobaczysz, Viva znajdzie swój dom, a na razie jest twarzą fundacji;) Quote
anica Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='ludwa']cisza, bo mi już opadło wszystko co jeszcze opaść mogło. To juz ponad 2 lata:([/QUOTE] Ludwa ,kochana proszę nie trać nadziei ,Viva jest szczęściarą (nie zaprzeczaj tylko, proszę) bo ma Ciebie! ... może nawet nie powinnam... ale ja już wiem że są gorsze rzeczy niż schronisko( nie zlinczujcie mnie proszę, bo ja nawet nie wiem jak pisać! a do tego chyba jednak nadal nie chcę!!!! przeżyłam szok! i to nadal nie mija, ponieważ nieopacznie jeszcze zajrzałam w ten link:-(!.... i żałuję że to zobaczyłam:-( (jedna z dogocioteczek zamieściła informację o adopcjach zoofili którzy przyjeżdżają z Niemczech adoptować psy z naszych schronisk:-( nigdy bym nie pomyślała:-( w ten sposób!.... cieszyła bym się że pies pojechał do nowego dobrego życia... to był horror co ja zobaczyłam:-( szybko zamknęłam wątek! ale to co zobaczyłam prześladuje mnie do dzisiaj!... i mam obawy że jeszcze długo będzie przesladowało:-( to jest coś innego... wiedzieć że jest takie ... słowo zoofil.... a co innego.... jest zobaczyć:angryy::-( Quote
anica Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='Kamila Proc']a moze macie pomysl: http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post22089465.... a dlaczego nie Viva????????????? :) Quote
ludwa Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Nie no, Viva żyje sobie z dnia na dzień, zupełnie nieświadoma. Mi wsjo opada, bo to normalna, fajna psica a nie ma zainteresowania nią:( TYLE CZASU Quote
asiuniab Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='anica']Ludwa ,kochana proszę nie trać nadziei ,Viva jest szczęściarą (nie zaprzeczaj tylko, proszę) bo ma Ciebie! ... może nawet nie powinnam... ale ja już wiem że są gorsze rzeczy niż schronisko( nie zlinczujcie mnie proszę, bo ja nawet nie wiem jak pisać! a do tego chyba jednak nadal nie chcę!!!! przeżyłam szok! i to nadal nie mija, ponieważ nieopacznie jeszcze zajrzałam w ten link:-(!.... i żałuję że to zobaczyłam:-( (jedna z dogocioteczek zamieściła informację o adopcjach zoofili którzy przyjeżdżają z Niemczech adoptować psy z naszych schronisk:-( nigdy bym nie pomyślała:-( w ten sposób!.... cieszyła bym się że pies pojechał do nowego dobrego życia... to był horror co ja zobaczyłam:-( szybko zamknęłam wątek! ale to co zobaczyłam prześladuje mnie do dzisiaj!... i mam obawy że jeszcze długo będzie przesladowało:-( to jest coś innego... wiedzieć że jest takie ... słowo zoofil.... a co innego.... jest zobaczyć:angryy::-([/QUOTE] matko też to widziałam na fb, też mnie to prześladuje, to nie jest normalne, tylko człowiek potrafi być tak podły; Quote
anica Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Witam ciepło... chociaż chyba bardziej pasuje, gorąco;-) . Quote
anica Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Może po wakacjach, spróbujemy jeszcze poogłaszać Vivę? Quote
ludwa Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 [quote name='anica']Może po wakacjach, spróbujemy jeszcze poogłaszać Vivę?[/QUOTE] Bardzo chętnie skorzystam, jeśli to oferta:) Może stanie się jakiś CUD w końcu:) [quote name='Kamila Proc']trzeba wierzyc[/QUOTE] ojjj, staram się Quote
anica Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Tak to oferta :) tylko myślę że może lepiej po wakacjach?... że jeszcze ludzie się urlopują?... żeby poczekać aż wakacyjne szaleństwa się pokończą i wszystko wróci do normalności... ale to tylko moje zdanie:hmmmm: Quote
ludwa Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 a wiesz, że z tym jest przewrotnie niekiedy? Nam poszedł do adopcji pies, który też długo czekał Quote
Kamila Proc Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 no to bylby wielki przewrot. Ten majowy przy nim to pikus Quote
ludwa Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 jestem za tym, żeby próbować cały czas Quote
Recommended Posts