Jump to content
Dogomania

Viva bardzo prosi o deklaracje. Straciła schronienie i nie ma za co żyć!!!!!

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ludwa']cisza, bo mi już opadło wszystko co jeszcze opaść mogło. To juz ponad 2 lata:([/QUOTE]
ludwa opadło to się i podniesie, zobaczysz, Viva znajdzie swój dom, a na razie jest twarzą fundacji;)

Posted

[quote name='ludwa']cisza, bo mi już opadło wszystko co jeszcze opaść mogło. To juz ponad 2 lata:([/QUOTE] Ludwa ,kochana proszę nie trać nadziei ,Viva jest szczęściarą (nie zaprzeczaj tylko, proszę) bo ma Ciebie! ... może nawet nie powinnam... ale ja już wiem że są gorsze rzeczy niż schronisko( nie zlinczujcie mnie proszę, bo ja nawet nie wiem jak pisać! a do tego chyba jednak nadal nie chcę!!!! przeżyłam szok! i to nadal nie mija, ponieważ nieopacznie jeszcze zajrzałam w ten link:-(!.... i żałuję że to zobaczyłam:-( (jedna z dogocioteczek zamieściła informację o adopcjach zoofili którzy przyjeżdżają z Niemczech adoptować psy z naszych schronisk:-( nigdy bym nie pomyślała:-( w ten sposób!.... cieszyła bym się że pies pojechał do nowego dobrego życia... to był horror co ja zobaczyłam:-( szybko zamknęłam wątek! ale to co zobaczyłam prześladuje mnie do dzisiaj!... i mam obawy że jeszcze długo będzie przesladowało:-( to jest coś innego... wiedzieć że jest takie ... słowo zoofil.... a co innego.... jest zobaczyć:angryy::-(

Posted

Nie no, Viva żyje sobie z dnia na dzień, zupełnie nieświadoma. Mi wsjo opada, bo to normalna, fajna psica a nie ma zainteresowania nią:( TYLE CZASU

Posted

[quote name='anica']Ludwa ,kochana proszę nie trać nadziei ,Viva jest szczęściarą (nie zaprzeczaj tylko, proszę) bo ma Ciebie! ... może nawet nie powinnam... ale ja już wiem że są gorsze rzeczy niż schronisko( nie zlinczujcie mnie proszę, bo ja nawet nie wiem jak pisać! a do tego chyba jednak nadal nie chcę!!!! przeżyłam szok! i to nadal nie mija, ponieważ nieopacznie jeszcze zajrzałam w ten link:-(!.... i żałuję że to zobaczyłam:-( (jedna z dogocioteczek zamieściła informację o adopcjach zoofili którzy przyjeżdżają z Niemczech adoptować psy z naszych schronisk:-( nigdy bym nie pomyślała:-( w ten sposób!.... cieszyła bym się że pies pojechał do nowego dobrego życia... to był horror co ja zobaczyłam:-( szybko zamknęłam wątek! ale to co zobaczyłam prześladuje mnie do dzisiaj!... i mam obawy że jeszcze długo będzie przesladowało:-( to jest coś innego... wiedzieć że jest takie ... słowo zoofil.... a co innego.... jest zobaczyć:angryy::-([/QUOTE]

matko też to widziałam na fb, też mnie to prześladuje, to nie jest normalne, tylko człowiek potrafi być tak podły;

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='anica']Może po wakacjach, spróbujemy jeszcze poogłaszać Vivę?[/QUOTE]

Bardzo chętnie skorzystam, jeśli to oferta:) Może stanie się jakiś CUD w końcu:)

[quote name='Kamila Proc']trzeba wierzyc[/QUOTE]

ojjj, staram się

Posted

Tak to oferta :) tylko myślę że może lepiej po wakacjach?... że jeszcze ludzie się urlopują?... żeby poczekać aż wakacyjne szaleństwa się pokończą i wszystko wróci do normalności... ale to tylko moje zdanie:hmmmm: