bric-a-brac Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Paula, skrobnij co u szczekaczki słychać ;) Quote
Atomowka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Zapisuję sunie Paula powiedz mi bo chyba się pogubiłam Sunia jest szczenna i czeka na sterylkę aborcyjną, czy nie jest szczenna? Ona jest w tej chwili u Ciebie w domu? Jak się zachowuje, niszczy, sika w domu? Quote
paula82 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Czy szczenna to ja już sama nie wiem :oops: po pierwszych "obdukcjach/macaniu" takie było przypuszczenie, może zbyt pochopnie napisałam, (zazwyczaj gruba i bezdomna to po cieczce i w ciąży) ale tak, czy tak sterylka musi być. Suzi jest gruba, ale na pewno jeszcze nie na "rozsypce", może wcale nie jest szczenna? USG nie było robione bo to tylko kolejne koszta. Przebywa u mnie na podwórku/w kojcu, biega razem z Rudzią i Bipkiem. Ostatnio p. Jola jak u mnie była Suzi miała założoną książeczkę i ma pierwsze szczepienia za sobą. Pani Jola stara się, o miejsce w lecznicy, może uda się, że sunia na dniach pojedzie, ale wciąż kasy jest za mało. P.Jola ma wciąż za dużo tych psów, a pomocy wciąż za mało niestety. Może ktoś ma pomysł, choćby na jakiś bazar? Quote
Annaa4 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 JA bazar mogę poprowadzić tylko fantów nie mam, bo już obiecałam zrobić kolejny na psiaki w potrzebie. Ale może ktoś fanty podaruje ??:)) Quote
Annaa4 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Podrzucam, i proszę o pomoc!! Brakuje jeszcze połowy kwoty na sterylkę. Quote
Aldrumka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 zaniedbałam ostatnio :oops: podrzucam Quote
paula82 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Suzi pojechała do przytuliska, zamieszkała na razie w boksie z psem owczarkowatym. Kiedy byłam w sobotę, poznała mnie, bardzo się cieszyła. Szkoda, że nikt się nie odezwał w sprawie adopcji. Quote
Aldrumka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 a kiedy sterylka i czy po niej w prztulisku może być Quote
paula82 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Ona jest w kojcu zewnętrznym i z drugim psem. Sterylizacja i pobyt w lecznicy jest konieczny i będzie w lecznicy w Radzyminie. Poproszę może Olę, albo kogoś kto będzie w niedługim czasie u p. joli, aby zrobił jej ładne zdjęcia i niech dziewczyna po sterylce prosto do DS idzie. Jest mi trochę głupio, że musiałam ją wcisnąć do p. Joli, ale nie mogłam jej dłużej trzymać. Pilnuje podwórka, a głos ma donośny, za bardzo jak na moje sąsiedztwo, no i z Therionem nie chciała się dogadać, a może on z nią ;) ? Jeśli ktoś mógłby ją jeszcze jakoś wspomóc, poogłaszać, zrobić bazar. Będziemy bardzo wdzięczni. Ona fajna suka jest, bardzo żywiołowa, trochę nieokrzesana, ale na podwórko w sam raz czujny pies z niej, może jako towarzysz do innego psa na plac? Quote
Annaa4 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja jej wykupię ogłoszenia tylko niech ktoś skleci kilka zdań w tym to ja nie jestem dobra :-/ Quote
bric-a-brac Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Aniu, ja robiłam jej z takim textem: http://tablica.pl/oferta/suzi-super-radosna-mloda-dziewucha-IDIHaJ.html Paula z takim: http://tablica.pl/oferta/sliczna-suzi-zostawiona-na-drodze-IDIUBX.html Quote
beka Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Dziewczyny, nie ma lepszych zdjęć? to pierwszwe co sie wyświetla , pyszczka jest takie sobie.. Może jakiś portrecik dałoby rade zrobić? Quote
paula82 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Jak byłam u "Znajdek" zapomniałam, pamiętałam w domu, nawet aparat miałam i nie zrobiłam. :oops: Kto teraz będzie u p. Joli? Dobrze by było gdyby Ola zrobiła, ona takie ładne foty robi, a może filmik? Quote
Igam Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Byłam w niedzielę, ale wieczorem :( Biedna Suzinka... Quote
Annaa4 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Igam']Byłam w niedzielę, ale wieczorem :( Biedna Suzinka...[/QUOTE] Biedna ??? Quote
Recommended Posts