Jump to content
Dogomania

Na cito DT/DS dla Suzi, po sterylizacji. Potrzebne $ na wet.

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

póki co siedzi u mnie, sterylka potrzebna, ale nie ma za co i nie ma gdzie jej przetrzymać :( W lecznicy cały czas przepełnienie i nie ma miejsca na Suzi. Może mógłby ktoś wziąć ja choćby na te 10 dni, aby wydobrzała po zabiegu. Ucho już lepiej. Domu póki co nie widać. Wiem, że ma wydarzenie na FC, które zrobiła "znajoma znajomej" ( z poza dogo) jak będę miała link wrzucę i poproszę o udostępnianie. Ja nie bardzo umiem się tam poruszać. Trzeba ją też zacząć ogłaszać. Za dużo tego, czasu znów zaczyna brakować.

Posted

[quote name='Aldrumka']a napiszesz tekst do ogłoszeń ? to wykupie jej pakieciek na jakims bazarku[/QUOTE]

ja napisałam taki:

Śliczna Suzi zostawiona na drodze
Suzi została znaleziona w okolicy warszawskich Ząbek. Biegała zdezorientowana po pustych polach, po ruchliwej ulicy, szukając swego pana. Niestety sezon ferii dla zwierząt często nie jest okresem wypoczynku, relaksu, ale walki o życie, przetrwanie. Prawdopodobnie została wyrzucona z auta. Zgarnięta z ulicy przyjechała do przytuliska. Wygląda bardzo ładnie, "grubiutka jest" myślałyśmy. Wiek oszacowaliśmy na ok 7-8 miesięcy. Niestety okazało się, że sunia raczej jest troszkę starsza i ma pierwszą cieczkę za sobą. Suzi pilnie szuka prawdziwego domu, takiego domu, w którym będzie kochanym i chcianym członkiem rodziny. Suzi szuka domu na zawsze. Przed wydaniem do adopcji sunia zostanie wysterylizowana.

Posted

Annaa4 napisał(a):
Przelałam na znajdkowe konto 200zł jak obiecałam z dopiskiem na Suzi.

Anno bardzo dziękujemy za każdą pomoc, jesteś z nami na każdym wątku i pomagasz już tylu zwierzakom. Jesteś wielka. :loveu:

Posted

paula82 napisał(a):
Anno bardzo dziękujemy za każdą pomoc, jesteś z nami na każdym wątku i pomagasz już tylu zwierzakom. Jesteś wielka. :loveu:

Ojj tam, po za tym My świniolubne musimy trzymać sztamę :)