paros Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Suzi pilnie szuka tymczasu :modla::modla::modla::modla: Quote
bric-a-brac Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Podrzucę. Potrzebny jest tymczas... Kto ją przygarnie? :( Quote
paula82 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 póki co siedzi u mnie, sterylka potrzebna, ale nie ma za co i nie ma gdzie jej przetrzymać :( W lecznicy cały czas przepełnienie i nie ma miejsca na Suzi. Może mógłby ktoś wziąć ja choćby na te 10 dni, aby wydobrzała po zabiegu. Ucho już lepiej. Domu póki co nie widać. Wiem, że ma wydarzenie na FC, które zrobiła "znajoma znajomej" ( z poza dogo) jak będę miała link wrzucę i poproszę o udostępnianie. Ja nie bardzo umiem się tam poruszać. Trzeba ją też zacząć ogłaszać. Za dużo tego, czasu znów zaczyna brakować. Quote
Aldrumka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 a napiszesz tekst do ogłoszeń ? to wykupie jej pakieciek na jakims bazarku Quote
M&S Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Mona Lisa przy niej wysiada;) Slicznotka:):) Quote
paros Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Aldrumka']a napiszesz tekst do ogłoszeń ? to wykupie jej pakieciek na jakims bazarku[/QUOTE] ja napisałam taki: Śliczna Suzi zostawiona na drodze Suzi została znaleziona w okolicy warszawskich Ząbek. Biegała zdezorientowana po pustych polach, po ruchliwej ulicy, szukając swego pana. Niestety sezon ferii dla zwierząt często nie jest okresem wypoczynku, relaksu, ale walki o życie, przetrwanie. Prawdopodobnie została wyrzucona z auta. Zgarnięta z ulicy przyjechała do przytuliska. Wygląda bardzo ładnie, "grubiutka jest" myślałyśmy. Wiek oszacowaliśmy na ok 7-8 miesięcy. Niestety okazało się, że sunia raczej jest troszkę starsza i ma pierwszą cieczkę za sobą. Suzi pilnie szuka prawdziwego domu, takiego domu, w którym będzie kochanym i chcianym członkiem rodziny. Suzi szuka domu na zawsze. Przed wydaniem do adopcji sunia zostanie wysterylizowana. Quote
Annaa4 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 podajcie mi proszę numer konta, ma dniach powinnam już wpłacić pieniądze :) Quote
Aldrumka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 paros dzięki za tekst; paula czy kontakt do Ciebie ? napisz jak wejdziesz tu już biegnę szukać bazarku :) Quote
bric-a-brac Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Kontakt można na Paulę i p.Jolę : Paula 790 369 926 Jola 501 980 665 [email protected] Quote
Aldrumka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ok. już stanęłam w kolejce :) jutro podam tekst i zdjęcia Quote
Annaa4 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Przelałam na znajdkowe konto 200zł jak obiecałam z dopiskiem na Suzi. Quote
paula82 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 http://www.facebook.com/events/346449898712951/ wydarzenie suzi zrobione przez znajomą znajomej ;) prosze o udostępnianie, ja na FC kompletnie nie umiem sie poruszać, ewentualnie wprowadzenie zmian. na pewno trzeba zmienić, że sunia ma ponad rok. a nóż ją ktoś wypatrzy. Quote
paula82 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Annaa4 napisał(a):Przelałam na znajdkowe konto 200zł jak obiecałam z dopiskiem na Suzi. Anno bardzo dziękujemy za każdą pomoc, jesteś z nami na każdym wątku i pomagasz już tylu zwierzakom. Jesteś wielka. :loveu: Quote
Annaa4 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 paula82 napisał(a):Anno bardzo dziękujemy za każdą pomoc, jesteś z nami na każdym wątku i pomagasz już tylu zwierzakom. Jesteś wielka. :loveu: Ojj tam, po za tym My świniolubne musimy trzymać sztamę :) Quote
Aldrumka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 co słychać u Suzi i innych rudzielców ? Quote
Recommended Posts