Aga_Mazury Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 tak Nero niestety podupada na zdrowiu staruszek.....czy ktoś przedłuży mu życie dając ciepy dom zamiast schroniskowej klatki? :-( Quote
neverend Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Oj kiepsko z nim, kiepsko... na ostatnim spacerze stracił wszystkie siły...aż się buedaczek przewracał...:shake::shake: Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To straszne!!! :( Może napisz w tytule, że tymczas pilnie potrzebny!!! Trzeba staruszka szybko ratować!!! Quote
pidzej Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 straszne... a hotelik? nie macie tam jakiegoś taniego? Quote
mulinka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='neverend']Nero staruszku - pokazuj się... Dziś nasz dziadziunio był na spacerku.. pomalutku, pomalutku... no śliczny jest rzeczywiście :loveu: pilnie potrzebny dom tymczasowy !!! Quote
neverend Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Z hotelikiem tym trudniej, że potrzebowaliśmy stałych comiesięcznych kwot... Quote
pidzej Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 wiem, ale czy nei moglibyście sie rozejrzeć za jakimś tanim, tam u siebie? tylko zorientować sie w cenach. Quote
Aga_Mazury Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 niestety wielka bieda z hotelikami ....w Ostródzie np. nie ma żadnego :( Quote
daga_27 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 a wiecie jak on na dzieci, koty i inne psy reaguje? Quote
neverend Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 To staruszek... Ma bardzo łagodne usposobienie...test na kota można zrobić bez problemu, na psy się nie rzuca,ani na ludzi też...Myślę,że do dzieci będzie miał cierpliwość... Jest taki sam piesek u nas w schronisku młodszy,ale identyczny - Garry...To dopiero ostoja spokoju...choć Nero ma identyczne...Jak klony tylko różni wiekowo:cool3::cool3::loveu::loveu: Quote
neverend Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Właśnie choć na tymczas... przecież on tak podupada na zdrowiu..chce odrobinę ciepełka na ostatnie dni...:placz::placz: Nero trzymaj się!!!!!!!!!!! Quote
lidka_park Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nero bidulku, nie poddawaj się !!!! :-( Quote
daga_27 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ja wlasnie myslalam o tymczasie, dlatego zapytalam o powyzsze rzeczy. ale wrocilam niestety z moja dozyca od weta i sie okazalo, ze musiala miec pobrane wymazy z ranek i zeskrobine z łysiejacych miejsc. wet podejrzewa zakazenie bakteriologiczne. mozliwe, ze zarazila sie od jednej z dobermanek, ktore mialam na tymczasie. w tej sytuacji to raczej nie jest dobry pomysl, by brac psa na tymczas. Quote
pidzej Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 daga_27 współczuję i szkoda... kto weźmie Dziadka na tymczasik?:-( Quote
daga_27 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 najgorsze, ze my jeszcze nie wiem co jej jest. a jak przejdzie na dziadzia, to mnie wtedy zabijecie. a tez nie wiem czy on nie ma jakiejs choroby, ktora pogorszy stan mojej Adelci. co robic? doradzcie. Quote
neverend Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Nero jest zdrowy... Wprawdzie kiedyś przechodził operację,ale nie wiem dokładnie na co... Jest przez to osłabiony do tej pory.... Uważam,że jeśli chodzi o jakiś wirus to rzeczywiście lepiej nie ryzykować,jeśli nie wiem się co i jak do końca...Poczekajmy na wyniki i może się wszystko wyjaśni... Quote
neverend Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 NERO potrzebuje natychmiastowej pomocy!!!!!!!!!!! Już nie wstaje...leży w rogu klatki cały w kupach i sikach... nie ma siły się podnieść, nawet nie byłna spacerze... Błagam o pomoc, błagam...On musi żyć!!!:placz::placz::placz: Quote
Saksana Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam i przepraszam, że się wtrącam, ale w takiej sytuacji, może poprosić o pomoc Emir :p Quote
Recommended Posts