agusiazet Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 toyota napisał(a):Na razie nie ma żadnego planu. Może rzeczywiście na początek dobrze byłoby ją umieścić w jakiejś sprawdzonej klinice, żeby poskładali jej łapkę. Ktoś wspominał mi na PW o profesorze Silmanowiczu z Lublina, który zooperował Szansę ze świetnym rezultatem, a miała ona na oko gorszą nóżkę. Tylko to jest 450 km. Może znajdziemy coś bliżej. To trzeba się sprężać z tym szukaniem, bo czas leci, a ja deklarowaną kasę wydam. Zatem numer konta i dane do przelewu na PW poproszę! Quote
giselle4 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 agusiazet napisał(a):Nikt nie lubi zbierać cudzych pieniędzy, bo to odpowiedzialność, ale w tym przypadku, aby coś zdziałać ktoś musi! Bez kasy nie ma co zaczynać ratowania suni! masz racje ale moze zalozycilka watku by zabrala deklaracje i umiescila ja w Dt Quote
giselle4 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dt musi miec blisko do weta sorry ze tak pisze ale zawsze to lepiej w razie komplikacji Quote
Tymonka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Czyli klinika czy hotel ? Ja postaram się pomóc bazarkami jak by mała poszła do hotelu . Quote
Basia1968 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 no po prostu musiałam wejść, bo jak zobaczyłam tytuł, to nie wytrzymałam. My mieliśmy Miszeńkę z paskudna rana łapy, ale miał zmiażdżone ścięgna i w ogóle tragedia. Niestety łapeczka została amuptowana. Miszeńka ma jednak cudowny domek i świetnie sobie radiz jako trójłapek. Podsyłam Wam jednak wątek Bena - psinka, który miał zdeformowana łapeńkę. Jest obecnie w hoteliku i zobaczcie jak świetnie sobie radzi i jak przede wszystkim wygląda jego łapka. Ja wzięłabym sunię chętnie na bezpłatne DT bo mi serce pęka, ale u mnie na razie warunki no sa jakie są. http://www.dogomania.pl/threads/217440-Ben-mix-collie-ze-zdeformowan%C4%85-%C5%82apk%C4%85 Może Hotelik Kmairon by ją przyjął. Oni mają doświadczneie juz z takim psiakiem. Kurcze przemyślcie Quote
agusiazet Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 A, gdzie macie najbliższą klinikę, taką dobrą:)? Quote
kkasiiiar Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 giselle4 napisał(a):masz racje ale moze zalozycilka watku by zabrala deklaracje i umiescila ja w Dt Narazie deklaracji stałych mamy 60 zł... i jednorazowych 200 zł, ja zrobie bazarki jak tylko fanty do mnie dotra.. Quote
agusiazet Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Jednorazowych na leczenie macie 500 zł! Quote
kkasiiiar Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 agusiazet napisał(a):Jednorazowych na leczenie macie 500 zł! Pisalam o pieniadzach ktore juz mam na koncie :) Quote
maja602 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) Ja dzisiaj wpłaciłam na poczcie więc będą za kilka dni. Trzeba suni nadać imię. Edited January 26, 2012 by maja602 Quote
margoth137 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ale biedny malutek:( porozsyłam gdzie sie da:( Quote
Gosiapk Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 toyota napisał(a):W zbieraniu deklaracji jestem cienka. Może znajdzie się jakiś lepszy manager ? Z tego co pytałam to jest to jakieś stare złamanie, nie wiem czy takie rzeczy jeszcze są do naprawienia ? Jeśli wreszcie zajmą się sunią w schronie, to jedynie amputują łapkę. Skoro jej ona nie przeszkadza i nie powoduje bólu, to po co amputować? Przydałby się bardziej miłosierny dom. Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dziękujemy za wiadomość o tym wątku..Co my możemy?Najwyżej podnieść wątek.Sytuacja finansowa-b.b słaba,ale zajrzeć możemy-no to zaglądamy..Żeby ten nasz Gucio był inny albo nie był chory albo żeby pieniądze człowiek miał..A tak?Do góry temat.. Sorry-ulało mi się.. I wielka prośba:głosujcie na krakvecie,bo marnie będzie z psami Klembowa..One głodują,a wygrać może 32 koty Hospicjum z Torunia..Dogomanio pomóż psom Klembowa!Jeśli wiecie co to jest głód-a my to czym jest głód poznaliśmy- to nie przejdziecie dogomaniacy obojętnie przed tragedią Klembowa!!!.. Elżbieta Quote
giselle4 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 kochane proscie o zrobienie bazarkow na psiaczka ja zawsze prosze i ciotki robią coz z tego utrzymuje 5 psow w dt Quote
kkasiiiar Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='maja602']Ja dzisiaj wpłaciłam na poczcie więc będą za kilka dni. Trzeba suni nadać imię. Trwa bazarek imienny dla sunki wiec imie bedzie tam wybrane. http://www.dogomania.pl/threads/221734-CHRZCINY-!!Zosta%C5%84-matk%C4%85-chrzestn%C4%85-i-uratuj-kalek%C4%85-suni%C4%99-!!!!Do-30.01-. Quote
tayga Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 iwonamaj napisał(a):Może ktoś jej wydarzenie na FB zrobi... :( A ja myślę, ze nie zaszkodzi zrobić. Tylko trzeba znaleźć organizację, która udostępni konto. Teraz to najlepszy okres na zbieranie funduszy - czas wypłat. Quote
arabiansaneta Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Tu był podobny przypadek i taka łapkę operowano z powodzeniem: http://www.dogomania.pl/threads/204073-Morgan(Pysio)-w-PDT-ju%C5%BC-po-operacji-Nowy-Rok-sp%C4%99dzi-w-swoim-nowym-DS!!/page49 Quote
kkasiiiar Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='tayga']A ja myślę, ze nie zaszkodzi zrobić. Tylko trzeba znaleźć organizację, która udostępni konto. Teraz to najlepszy okres na zbieranie funduszy - czas wypłat. Wydarzenie jest http://www.facebook.com/events/356860970990601/ ale nie zbieramy tam deklaracji, moge napisac go paru ogranizacji z prosba o udostepnienie konta , ale wiem ze niektore dziewczyny zbieraja na swoje konta nawet z fb ?? Quote
Owieczka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ja myśle że trzeba szukac wszystkiego :) Nawet hoteliku. jełsi taki znajdziemy to będziemy zbierać stałe deklaracje a na leczenie zawsze ktoś dorzuci :) Tak myślę. Macie juz jakieś propozycje ? Basia 1068 a w jakiej cenie ten hotelik ? Quote
toyota Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Kkasiarrr, poproś proszę moda, żeby Ci udostępnił drugi post na rozliczenia finansów. Myślę, że tak będzie najlepiej. Quote
kkasiiiar Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 toyota napisał(a):Kkasiarrr, poproś proszę moda, żeby Ci udostępnił drugi post na rozliczenia finansów. Myślę, że tak będzie najlepiej. 2 post juz nalezy do mnie :) i post juz uzupełniony wczoraj :) Quote
Owieczka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 kkasiiiar napisał(a):2 post juz nalezy do mnie :) i post juz uzupełniony wczoraj :) No jaka szybka dziewczynka :) Dlatego lubie robić z Toba bazarki :loveu: Quote
kkasiiiar Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Owieczka napisał(a):No jaka szybka dziewczynka :) Dlatego lubie robić z Toba bazarki :loveu: Ja tez lubie z Toba robic bazarki ;) Quote
Recommended Posts