Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

toyota napisał(a):
Na razie nie ma żadnego planu.

Może rzeczywiście na początek dobrze byłoby ją umieścić w jakiejś sprawdzonej klinice, żeby poskładali jej łapkę.
Ktoś wspominał mi na PW o profesorze Silmanowiczu z Lublina, który zooperował Szansę ze świetnym rezultatem, a miała ona na oko gorszą nóżkę. Tylko to jest 450 km.

Może znajdziemy coś bliżej.

To trzeba się sprężać z tym szukaniem, bo czas leci, a ja deklarowaną kasę wydam. Zatem numer konta i dane do przelewu na PW poproszę!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Nikt nie lubi zbierać cudzych pieniędzy, bo to odpowiedzialność, ale w tym przypadku, aby coś zdziałać ktoś musi! Bez kasy nie ma co zaczynać ratowania suni!

masz racje
ale moze zalozycilka watku
by zabrala deklaracje i umiescila ja w Dt

Posted

no po prostu musiałam wejść, bo jak zobaczyłam tytuł, to nie wytrzymałam.
My mieliśmy Miszeńkę z paskudna rana łapy, ale miał zmiażdżone ścięgna i w ogóle tragedia. Niestety łapeczka została amuptowana. Miszeńka ma jednak cudowny domek i świetnie sobie radiz jako trójłapek.
Podsyłam Wam jednak wątek Bena - psinka, który miał zdeformowana łapeńkę. Jest obecnie w hoteliku i zobaczcie jak świetnie sobie radzi i jak przede wszystkim wygląda jego łapka.
Ja wzięłabym sunię chętnie na bezpłatne DT bo mi serce pęka, ale u mnie na razie warunki no sa jakie są.
http://www.dogomania.pl/threads/217440-Ben-mix-collie-ze-zdeformowan%C4%85-%C5%82apk%C4%85

Może Hotelik Kmairon by ją przyjął. Oni mają doświadczneie juz z takim psiakiem. Kurcze przemyślcie

Posted

giselle4 napisał(a):
masz racje
ale moze zalozycilka watku
by zabrala deklaracje i umiescila ja w Dt

Narazie deklaracji stałych mamy 60 zł... i jednorazowych 200 zł, ja zrobie bazarki jak tylko fanty do mnie dotra..

Posted

toyota napisał(a):
W zbieraniu deklaracji jestem cienka. Może znajdzie się jakiś lepszy manager ?

Z tego co pytałam to jest to jakieś stare złamanie, nie wiem czy takie rzeczy jeszcze są do naprawienia ? Jeśli wreszcie zajmą się sunią w schronie, to jedynie amputują łapkę.

Skoro jej ona nie przeszkadza i nie powoduje bólu, to po co amputować? Przydałby się bardziej miłosierny dom.

Guest Elżbieta481
Posted

Dziękujemy za wiadomość o tym wątku..Co my możemy?Najwyżej podnieść wątek.Sytuacja finansowa-b.b słaba,ale zajrzeć możemy-no to zaglądamy..Żeby ten nasz Gucio był inny albo nie był chory albo żeby pieniądze człowiek miał..A tak?Do góry temat..
Sorry-ulało mi się..
I wielka prośba:głosujcie na krakvecie,bo marnie będzie z psami Klembowa..One głodują,a wygrać może 32 koty Hospicjum z Torunia..Dogomanio pomóż psom Klembowa!Jeśli wiecie co to jest głód-a my to czym jest głód poznaliśmy- to nie przejdziecie dogomaniacy obojętnie przed tragedią Klembowa!!!..
Elżbieta

Posted

iwonamaj napisał(a):
Może ktoś jej wydarzenie na FB zrobi... :(

A ja myślę, ze nie zaszkodzi zrobić. Tylko trzeba znaleźć organizację, która udostępni konto.
Teraz to najlepszy okres na zbieranie funduszy - czas wypłat.

Posted

[quote name='tayga']A ja myślę, ze nie zaszkodzi zrobić. Tylko trzeba znaleźć organizację, która udostępni konto.
Teraz to najlepszy okres na zbieranie funduszy - czas wypłat.

Wydarzenie jest http://www.facebook.com/events/356860970990601/ ale nie zbieramy tam deklaracji, moge napisac go paru ogranizacji z prosba o udostepnienie konta , ale wiem ze niektore dziewczyny zbieraja na swoje konta nawet z fb ??

Posted

Ja myśle że trzeba szukac wszystkiego :) Nawet hoteliku. jełsi taki znajdziemy to będziemy zbierać stałe deklaracje a na leczenie zawsze ktoś dorzuci :) Tak myślę. Macie juz jakieś propozycje ?

Basia 1068 a w jakiej cenie ten hotelik ?

Posted

toyota napisał(a):
Kkasiarrr, poproś proszę moda, żeby Ci udostępnił drugi post na rozliczenia finansów. Myślę, że tak będzie najlepiej.

2 post juz nalezy do mnie :) i post juz uzupełniony wczoraj :)