Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gameta napisał(a):
jestem i ja, ale nie mam ani kasy ani pomysłu - wydaje mi się, że tu tylko bezpłatny DT wchodzi w rachubę plus diagnostyka i ewentualne leczenie... Tylko skąd wziąć BDT? Bo jak widzę dobry początek na diagnostykę dają Ukryty Smok i agusiazet - a Maja602, Evita i Drzachoda zapoczątkowały utrzymanie :)

Tak też myślę. Samo leczenie to pewnie niemałe koszty i będzie wymagało czasu.

Posted

maja602 napisał(a):
Proszę dajcie jej ładne imię, bo chyba jeszcze nie ma.

no własnie, nawet imienia nie ma..........
Cudko kochane, wierzę, ze będzie dobrze.

Posted (edited)

Toyota napewno nie chcesz wydarzenie na fb? Napisałoby sie sie ze potrzeba DT zeby wyciagnac sunie zadnych szczegolow..moze akurat znajdzie sie DT ja przeszukalam chyba cala dogomanie ale nikt nie nawet skrawka miejsca w BDT.:( Ja tam znalazlam 3 domy dla psów, wiec moze akurat?

Edit : od fochu taki banerek :

Edited by kkasiiiar
Posted

toyota napisał(a):
W tej lecznicy, z którą mają podpisaną umowę nie ma rtg. Sunia tak na oko waży ze 12 kg, wielkość jak spaniel.

Schron najbliższy, ale nie chcę afery robić, oni robią co mogą, a warunki są jakie są. Głodu tam nie ma.

malagos napisał(a):
A jakiej wielkości ta sunia, ole moze ważyć?

Wiec tak na oko pewnie z 12 kg, kontaktowalam sie z mikropsami ale niestety ze wzgledu na wielkosc odpada :(

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy coś postanowione w sprawie suni?

Szukamy cały czas DT.
Bardzo dziękuję za wsparcie finansowe dla niej, nie możemy tego zaprzepaścić.
Ja jej nie wezmę, bo mam 8 psów i mieszkam w dwóch pokojach. Z tego jeden ON-ek mieszka w kojcu. Nie mam swojego podwórka.

Posted

[quote name='Anja2201']pewnie , na taki bazarek sporo osób wchodzi , ciocia zrobisz ??

Ja nie bardzo :( ale moze inna ciocia się za to zabierze pliiissss Kto zrobi bazarek imionkowy ??

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy coś postanowione w sprawie suni?

toyota napisał(a):
Szukamy cały czas DT.
Bardzo dziękuję za wsparcie finansowe dla niej, nie możemy tego zaprzepaścić.
Ja jej nie wezmę, bo mam 8 psów i mieszkam w dwóch pokojach. Z tego jeden ON-ek mieszka w kojcu. Nie mam swojego podwórka.

agusiazet napisał(a):
Toyta, czy udało Wam się podjąć jakąś decyzję w sprawie leczenia suni? Pytam, bo mogłabym wpłacić już moją deklarację na ew. leczenie suni!

Nie mamy DT :(.

Posted (edited)

Anja2201 napisał(a):
Ja bazarek mogę zrobić , ale musi być konto skarbnika , bo ja już na swoim przestaje wpłaty ogarniać .

Ja jestem skarbnikiem :)

Ja tez zrobie bazarek jak tylko fanty do mnie dotra juz leca wlasnie poczta i kurierem.

Edited by kkasiiiar