joteska Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 jestem u dziewczynek, będę się starała wspomóc choć grosikiem pod koniec miesiąca anett, dziekujemy, ze je wyratowałaś:loveu: Quote
Isiak Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Zaglądam i podnoszę. Skąd Wy dziewczyny tyle tych cudnych onków wyciągacie... Quote
ewa36 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Pełno jest niestety biednych Onków. Libra z Twojego podpisu jest tego przykładem. A u nas podobno nie jest najgorzej jeśli chodzi o opiekę nad zwierzętami ...... Quote
Kajka_72 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Dziewczynki , ciocia Kajka melduje, ze czyta, pamieta i wysyla dobre mysli . Cudenka nasze :loveu: Anett dziekuje i wobec tego ...."daje glos" :eviltong: Quote
DONnka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Dziewczyny w górę :loveu: :loveu: :loveu: Coraz więcej cioteczek do Was zagląda :multi: :multi: ;multi: Będzie dobrze :):):) Anett, podjełas decyzje w/s imion ??? Niech nie będą dłużej bezimienne :) Quote
DONnka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kiara :loveu: i Kama :loveu: Anett zdecydowała, że dziewczyny takie otrzymają imiona :):):) Podobają mi się :):):) Czekamy na wieści :):):) Quote
ewa36 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Piękne imiona dla pięknych dziewczynek :) Quote
hulan Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 i tu tez strasznie cicho sie zrobilo,,,czemu? Quote
Kajka_72 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No to mamy chrzciny :-) sliczne dziewczynki i sliczne imiona ...teraz tylko szczescia potrzeba by znalezc dobry nowy dom :-) Quote
joteska Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 też podniosę, niech zdrowieją dziewczynki :) Quote
DONnka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='Kajka_72']No to mamy chrzciny :-) sliczne dziewczynki i sliczne imiona ...teraz tylko szczescia potrzeba by znalezc dobry nowy dom :-) No to jak chrzciny, to ja przychodzę do dziewczynek z prezentem :):):) Dostaną część dochodu z bazarku w moim podpisie, która miała być dla Roxy (już w cudownym domku :)) Jeśli Wy tez chcecie zrobić suniom prezent na chrzciny to macie doskonałą okazję :evil_lol: Zapraszam wszystkich odwiedzających Kiarę i Kamę na bazarek w moim podpisie :cool3: Quote
ewa36 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ale to chyba nie siostrzyczki ? Jedna jest starsza chyba ? A może mam z córcią ? Quote
unixena Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Tez zagladam do panienek pieknych :loveu::loveu:. Quote
Kajka_72 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Do gory dziewczynki :loveu: , strasznie cichutko u Was :roll: Quote
anett Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='DONnka']No to jak chrzciny, to ja przychodzę do dziewczynek z prezentem :):):) ... Dostaną część dochodu z bazarku w moim podpisie, .... Dziękuję!!!!:loveu::loveu: ONeczki są do poniedziałku na antybiotykach, w poniedziałek kontrola u weta i dalsze zalecenia. Kama po ok. tygodniu musi mieć kontrolne wszystkie badania: krwi, moczu i USG ze szczególnym uwzględnieniem pęcherza; Dziewczyny są podobno bardzo fajne, grzeczne, kontaktowe. We dwójkę są niebezpieczne dla innych psów; Quote
ewa36 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 No nic dziwnego ze są we dwójkę niebezpieczna dla inncyh bo toc to już wilcze stado :) Kama to ta starsza ? Ma coś z pęcherzem ? Jakieś podejrzenia ? Quote
anett Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Tak, Kama to ta starsza z krwiomoczem; na usg wetowi pęcherz się nie podobał, nie mam opisu więc dokładnie nie wiem ale wyszły jakieś zmiany; po zakończeniu leczenia trzeba sprawdzić czy wynikały ze stanu zapalnego czy faktycznie coś jest nie w porządku i to stan zapalny jest rezultatem. Quote
hulan Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) a czemu sa niebezpieczne ? robia cos nie tak?czy to tylko ogolnikowe stwierdzenie Edited January 28, 2012 by hulan Quote
anett Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 jeżeli jedna zaatakuje druga się przyłączy, jak to w stadzie; młodsza już się rzuciła na psiaka missieek, dobrze, że są odwoływalne; Kiara nie nadaje się do domu z innymi zwierzakami Kama byłaby chyba w stanie zamieszkać z innym psiakiem Młodsza Kiara jest energiczna, lubi się bawić, pobiegać, poszaleć:lol: Mieszkały na pewno na zewnątrz. Quote
DONnka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Założyłam dziewczynkom wątek na owczarku http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=19857&PID=1050738 W wolnej zrobię im tez wydarzenie na fb Trzymajcie się dziewczyny :loveu: Czekamy na wyniki kontroli u weta Quote
unixena Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Tez jestem ciekawa ,co powie wet .Piekne panienki powinny szybko komus wpasc w oko . Quote
Recommended Posts