sunshine Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 z tego co wiem to w sumie też do końca nie wiem :diabloti:. Dawno o tym wyczytywałam... ale z tego co pamiętam jak z kumplem tak do jaj sobie gadalismy że zrobimy oob to że się spotkamy więc chyba cię widać :diabloti: Quote
polciuaa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 aaa,to ja już sama nie wiem. Jutro (w sumie już dzisiaj.:razz: ) poczytam sobie troche o tym..moze znajde czy sie widac czy nie.:evil_lol: Quote
sunshine Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 dzięki że u mnie nie byłaś dzisiaj w nocy :diabloti:... ale cykora zasypiac miałam :evil_lol: Quote
wilczanda Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Fajnie, że wątek ruszył!:multi: [B]Dogomanka, [/B]A spróbuj [I][B]mnie[/B][/I] odwiedzić!:mad::nono: Quote
Doda_ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 dogomanko! odwiedz mnie! chętnie Cię poznam osobiscie :evil_lol: Quote
polciuaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Doda,z chęcia..tyle,że nie umiem.:evil_lol: Jak się naucze to na pewno o Tobie nie zapomne.:evil_lol: Quote
sunshine Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Doda przyjdę na pogrzeb z Shirą :diabloti: Quote
Doda_ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 sunshine a myślisz ze jeszcze nigdy nie widziałam?? :lol::lol: jęsli tak, to sie grubo mylisz :lol::lol::lol: Tyle ze to zawsze zmarli :mad: a żywi sa lepsi, nie? :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No w sumie tak :diabloti:. ja niby tez i za każdym razem mi to życie skraca :roll::diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ale rozmowy....aż się boję :scared: Quote
Doda_ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 sunshina - no to jak widac, ty pierwsza padniesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zartuję, oczywiście :cool3: weroniko, warto czytac takie rozmowy przed snem, nie? :diabloti: ja uwielbiam czytac takie rzeczy wieczorami, najlepiej w nocy :evil_lol: Quote
Greven Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Oba moje pitbulle miały w ostatnich tygodniach "Spotkanie z duchami". Najpierw Łapa, w nocy biegnąc przez podwórko, wryła się nagle w ziemię i zaczęła cofać, głucho przy tym poszczekując, co już samo w sobie jest dziwne, bo ona bardzo rzadko szczeka. Cała była zjeżona i spięta. W mroku majaczył jakiś ciemny kształt... Mnie się gorąco zrobiło, bo niby strachliwa nie jestem, ale jakoś od razu przypomniałam sobie, że w budynku, przed którym mój pies właśnie robił scenę, powiesił się człowiek i wisiał tak długo, że jak go znaleziono, to głowa już mu odpadła. Pies warczy głucho, przypłaszczony do ziemi, a to ciemne COŚ nadal tam jest. Na szczęście klepki w mózgu mi zaskoczyły i przypomniałam sobie, że tego samego dnia, tylko jak jeszcze było jasno, przestawialiśmy śmietnik. I to właśnie śmietnika po ciemku przestraszyła się Łapa, ja też go rozpoznałam dopiero, jak sobie skojarzyłam fakty :evil_lol: Drugim razem szłam z Tangą do samochodu zaparkowanego za bramą, koło ruin budynku gospodarczego, rozrzuconych między drzewami ruin starej gorzelni, obok zagajnika. Ciemno, cicho... a pies nagle rzuca się w kierunku zagajnika, głucho warcząc i poszczekując. Mnie się aż nogi ugięły, bo to także nie jest pies, który zwykł szczekać, pilnować, stróżować, czy wykazywać jakąkolwiek czujność, chyba że poczuje się skrajnie zagrożony. Krzyknęłam, żeby ją odwołać i co jeszcze bardziej mnie wystraszyło... wróciła bardzo chętnie. Jak otworzyłam drzwi auta, to momentalnie znalazła się w środku, cała zjeżona, oczy czarne, wzrok nieprzytomny. Gdy coś zaszurało w krzakach, to ja też ewakuowałam się do auta - bo wszystko wskazuje na to, że Tanga widziała nie ducha z Dworu, który stał w tym właśnie miejscu, ale go zburzono, lecz dzika... ewentualnie wścibskiego sąsiada :diabloti: Quote
sunshine Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dobrze że psiak zareagował strachem a nie pognał się za dzikiem :shake:. I przy okazji Tobie uchronił tyłek :diabloti::evil_lol: Quote
Greven Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 "Psiak" nie jest najtrafniejszym określeniem dla Tangi ;) O ile nawiedzenie przez kosz na śmieci wyjaśniło się i ani do opętań, ani do cudów nie będziemy go zaliczać, o tyle COŚ w zagajniku nadal pozostaje CZYMŚ w zagajniku... i chyba wolałabym nieszkodliwego ducha, niż dzika, który z łąki dla koni zrobi mi kretowisko. Quote
sunshine Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 no tak Tanga to pit bull:diabloti:. Ale i tak na pewno przekochany :loveu:. Ale dzik to faktycznie niewesoła sprawa Quote
requiem. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jakaś fobia czy co ? bez komenarza. Pasuje? ;] Fajne historie mam nadzieje że będzie takich więcej tym czasem ja się zamknę (również pasuje ;] ? ) Quote
polciuaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ty Cocker..myślisz,że jak edytujesz posta to będziesz fajna? Quote
Greven Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nie zaśmiecajcie wątku. "Zły" post raportuje się bezpośrednio do moderatora. Quote
sunshine Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Pokojowe rozwiązania przynoszą ukojenie dla duszy i spokój ciału ... :diabloti: Jest 3:10 i nic mnie nie zjadło :multi:Tylko Shirze się coś śni bo "biega we śnie" :evil_lol: Quote
Doda_ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 sunshine taa pewnie klik klik na dogo i ucieklas pod koldre :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Doda_']sunshine taa pewnie klik klik na dogo i ucieklas pod koldre :evil_lol:[/QUOTE] Wlaśnie jakoś tak miałam spokój ducha:evil_lol: pomimo cięzkich tematów przed powrotem do domu :diabloti: Quote
sunshine Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Hejka hejka cos nam temat usypia...aż o nim zapomniałam;p To ja Wam polecę film którego samego zwiastunu się boje :D [video=youtube;F_UxLEqd074]http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074[/video] Quote
karola&gacek Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/members/85646-sunshine"] [/URL][B]sunshin[B]e[/B][/B][B]fajny [/B][URL="http://www.dogomania.pl/members/85646-sunshine"][/URL]ten zwiastun :cool3: Przestraszyłam się tylko dwa razy i raz przeraziłam (jak coś właziło pod kołdre), ale sama go nie zdołam obejrzeć :lol: [URL="http://www.dogomania.pl/members/85646-sunshine"] [/URL] Quote
Recommended Posts