sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='*Monia*']Ja bym chodzila na wał, ale Hexa nie chce :evil_lol:. Teraz dochodzimy do polowy lasku i ani kroku dalej. I jak tu psiora wybiegać między drzewami.. :shake:[/quote] "aport"-"przynieś":diabloti: slalom biegiem:evil_lol:... a tak poważnie to faktycznie kanał:shake:. Egzorcystę do lasu:evil_lol: Quote
jmw Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ej no ja chcem historię, po której będę się bała iść do wc w nocy! :diabloti: :mad: bo ja na szczęście nie mam żadnej :evil_lol: idę zagrać w hotel 626, będę się bała, tylko poczekam gdzieś tak na 22.... :diabloti: Quote
*Monia* Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='sunshine']"aport"-"przynieś" slalom biegiem... a tak poważnie to faktycznie kanał. Egzorcystę do lasu[/QUOTE] Na Hexolinę nic nie dziala jak się przestraszy. Nawet pierś z kurczaka wpychana do paszczy nie skutkuje :cool1:. Nie egzorcystę tylko pogromcę dzików trzeba :evil_lol:. Hotel 626 nie jest straszny. Ale jakieś historie bym sobie poczytała, mimo że jakoś mnie wcale nie przerażają ;). Nawet jak horrory z kolegami oglądałam to żadnemu z nich nie udało się mnie przestraszyć, mimo że usilnie próbowali ;). Quote
jmw Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 dla mnie hotel 626 jest straszny :diabloti: boję się potem spać w nocy :evil_lol: ja mam zwykle cykora... ten wątek źle działa na ludzi! siedzę sama w domu i łuuuup w drugim pokoju :crazyeye: Quote
*Monia* Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Miałam kiedyś fajną grę, podobno straszną, ale za nic nie pamiętam nazwy :roll:. A tak się przyjemnie w nią grało... U mnie jak stuknięcia słychać to znaczy, że któraś z suczy rozrabia albo Hexa kradnie jedzenie :mad: (sytuacja sprzed 10 minut). Jak obydwie śpią to znaczy, że nic się strasznego nie dzieje ;). Quote
sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='*Monia*']Miałam kiedyś fajną grę, podobno straszną, ale za nic nie pamiętam nazwy :roll:. A tak się przyjemnie w nią grało... U mnie jak stuknięcia słychać to znaczy, że któraś z suczy rozrabia albo Hexa kradnie jedzenie :mad: (sytuacja sprzed 10 minut). Jak obydwie śpią to znaczy, że nic się strasznego nie dzieje ;).[/quote] Duszki:evil_lol: Quote
Doda_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ja tez kiedys gralam w takiej grze.. straszna jak nie wiem co... tylko nazwe nie moge sobie przypomniec... :oops: w grze byla dziewczyna ta z klątwy. :loveu: Quote
requiem. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Jestem nawiedzana i jestem medium! :eviltong: PoważniE!. Sytuejszon z dzisiaj - siedze na przystanku i mowie "do cholerki nich ktos przyjedzie po mnie" aż tu przejeżdża pracownik mojego taty. :evil_lol: To nie medium to fuks . Albo w moim lesie jest zakopany zołnież poisze zabili mnie tu rok i inicjały, odkrylismy to zkolezanka w rocznice smierci jana pawła drugiego a na bluzce miałam taką dziewczyne w moro i ten sam rok co na drzewie. A na takiej wysokiej gałęzi na tym drzewie co było? zaostrzony szpikulec z krwią. Potem zaczeło się to robić z deka dziwne. wIĘC PATRZYLIŚMY W LESIE. znalezlismy kosci jakiegos zwierzęcia. wszędzie litera k czyli klatwa. I nasze inicjały na drzewach. Dziwnym trafem gdy weszliśmy na stronę lasu w którym pisało K z 6 dziewczynami które były w to zamieszane zaczeło padac i padał śnieg i śnieżyca była taka że musiałyśmny wyjść. Złapałyśmy się za ręce, zamknęłyśmy oczy i powiedzialiśmy "nie boimy się"! Kilka dni potem kij z przeklętego drzewa spadł. Wzieliśmy szczątki, w środku było "coś bordowego" Kij spalony. teraz jakiś koleś napisał mojej koleżancre coś po ruski i tam było jej imie i pisało że poginiecie coś takiego po rusku moja koleżanka ma tą kartkę. I goniły ją owczarki z czerwonymi oczami, i "twarze". Nie raz coś mnie budzi w nocy. Wtedy mówie "Nie strasz mnie, i tak nie żyjesz, co to zmieni" I przestaje. Nigdy nie widziałam duchów a dleczego, przez klątwe którą mam. Pozatym mój pokój jest nawiedzony. Mój wójek złamał tu nogi (obydwie) a drugi dostał duszności. Nie boje się duchów. Tyle co mnie przytrafiło mnie wystarczy na całe życie. Ten liścik zmarłego żołnieża z treścią "poginiecie" mnie nie dotyczy. Ps. ktoś jest za mną bo czuje niekontrolowane ciarki i uszczypnięcia :cool1: Quote
mineralna_ Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='cocker']Jestem nawiedzana i jestem medium! :eviltong: PoważniE!. Sytuejszon z dzisiaj - siedze na przystanku i mowie "do cholerki nich ktos przyjedzie po mnie" aż tu przejeżdża pracownik mojego taty. :evil_lol: To nie medium to fuks . Albo w moim lesie jest zakopany zołnież poisze zabili mnie tu rok i inicjały, odkrylismy to zkolezanka w rocznice smierci jana pawła drugiego a na bluzce miałam taką dziewczyne w moro i ten sam rok co na drzewie. A na takiej wysokiej gałęzi na tym drzewie co było? zaostrzony szpikulec z krwią. Potem zaczeło się to robić z deka dziwne. wIĘC PATRZYLIŚMY W LESIE. znalezlismy kosci jakiegos zwierzęcia. wszędzie litera k czyli klatwa. I nasze inicjały na drzewach. Dziwnym trafem gdy weszliśmy na stronę lasu w którym pisało K z 6 dziewczynami które były w to zamieszane zaczeło padac i padał śnieg i śnieżyca była taka że musiałyśmny wyjść. Złapałyśmy się za ręce, zamknęłyśmy oczy i powiedzialiśmy "nie boimy się"! Kilka dni potem kij z przeklętego drzewa spadł. Wzieliśmy szczątki, w środku było "coś bordowego" Kij spalony. teraz jakiś koleś napisał mojej koleżancre coś po ruski i tam było jej imie i pisało że poginiecie coś takiego po rusku moja koleżanka ma tą kartkę. I goniły ją owczarki z czerwonymi oczami, i "twarze". Nie raz coś mnie budzi w nocy. Wtedy mówie "Nie strasz mnie, i tak nie żyjesz, co to zmieni" I przestaje. Nigdy nie widziałam duchów a dleczego, przez klątwe którą mam. Pozatym mój pokój jest nawiedzony. Mój wójek złamał tu nogi (obydwie) a drugi dostał duszności. Nie boje się duchów. Tyle co mnie przytrafiło mnie wystarczy na całe życie. Ten liścik zmarłego żołnieża z treścią "poginiecie" mnie nie dotyczy. Ps. ktoś jest za mną bo czuje niekontrolowane ciarki i uszczypnięcia :cool1:[/quote] ta a ja mam 1245 lat i straszę w nocy na cmentarzach, własnie jakiś duch układa mi fryzurę i mój pokój sam się sprząta coś nie bardzo w to wierzę :diabloti: Quote
olekg89 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 cocker jassssssssssssssssssssssssssne:cool3: Quote
sunshine Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Wow wyobraźnie Ci pracuje;), ale ja wciąż wolała bym się bać:lol: Quote
polciuaa Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cocer-uwielbiam Cie.:grin: Oo..kogo ja tu widze,Olek we własnej osobie.:razz: może Ty nam coś opowiesz?:eviltong: Quote
wilczanda Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ale cocker ma mocne nerwy!:crazyeye::evil_lol: Tylko ciekawe czy ta historia jest prawdziwa.:cool3: No ludzie, powiedzcie coś! Jakąś ciekawą historię!:razz: Nikt? Buuu...:sadCyber: A ja nawet swojego "pokojowego" COSIA nie spotykam ostatnio.:-( Nie ma go.:placz: A tak go polubiłam...:evil_lol: Tak spokojnie bez niego. Quote
jmw Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 maaaaj gaaaad, ludzie, zesram się w pory ! STRASZNEEEEEEEEE :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a tak na serio, to nie kańć :diabloti: w to akurat już nie uwierzę :razz: Quote
Dariette. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='Doda_']ja tez kiedys gralam w takiej grze.. straszna jak nie wiem co... tylko nazwe nie moge sobie przypomniec... :oops: w grze byla dziewczyna ta z klątwy. :loveu:[/quote] Też grałam! Na mojegry. Szukam jej teraz tu [url=http://www.mojegry.pl/gry-online,10,100,200.html]Gry online w serwisie MojeGry.pl - Twoje ulubione gry online[/url] może to ta Shutter The Dark Room I ? Boję się sprawdzić, niech ktoś odważniejszy zagra :evil_lol:. Quote
Czarnulka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ja moge zagrac tylko link przeslij ;p Quote
sunshine Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Czarnulka jak zagrasz to powiedz jak było to może też zagram:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Nie da się w nią grać.. Włącza się jakies ostrzezenie i pisze Uruchom gre i Nie wchodze dalej.. Daje Uruchom gre a tu dupa.. Quote
Dariette. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 tu działa [url=http://www.funportal.eu/pl/play_online_games/adventure_games/3591/gra_online_shutter_escape_the_darkroom]Gry online za darmo - Gra Shutter-escape the darkroom, gra online za darmo[/url] ale jest jakaś dziwna, nie rozumiem jej i to nie ta fajna co w nią kiedyś grałam, bo w tamtej to na 100% była dziewczynka z długimi czarnymi włosami, straszna była. :O Quote
Czarnulka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='sunshine']I jak?:cool3:[/quote] Nie jest straszna ;) Quote
Dariette. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Kurcze, nie ma bata, szukam tej strasznej, o ile się orientuje, to akcja chyba tam była w jakimś szpitalu czy jak... Quote
requiem. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 szczerze to ja też w to nie wiezre co powiedziałam :evil_lol: Moje koleżanki srają po portkach że ich ktoś zamorduje i boją sie chodzić do lasu. Ja chodzę i się nie boję, bo pies gdzieś musi się wykupciać :eviltong: Boje sie tylko tych kundli na wolności rzucających się do gardła. :evil_lol: Misia097 to jest ta koleżanka która ze mną była, ma konto na dogomanii . Nie wiezrycie pytać się jej [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :eviltong: Ona jedyna nie sra po portkach. :razz: Chodźby mnie mieli rozstrzelać nie pójde pod to głupie drzewo przeklęte. Boje sie :p. Napis był taki "Zabili mnie tu (jakiś rok i jakaś data) MK" szczałka w dół drzewa :p . Zaraz chwilaja nie powiedziałam czy ja w to wierze :p . Tak szczerzę to juz nie wiem czy w to wierzyc. To troche dziwne że takie coś było no ale prosze was nigdy zadna "czarna twarz" mnie nie zaatakowała :eviltong: Wiecie że jak sie jest nawiedzonym to mówi się "Kaaaramba" :diabloti: dopiero sie o tym dowiedzialam. A te moje koleżanki które dostały list od zmarłego rosjanina napisanego żelkiem (sorki według nich krwią trupa) Chodzą po szkole i co chwile mówią karamba :evil_lol: wyczytały gdzieś że trupy boją sie miesą i każda ma w mundurku kawałek kiełbasy wiejskiej :evil_lol: Chcecie sie pobać ? oglądnijcie sobie na jutjubie "nawiedzona" O takiej babie co ją nawiedził lucyfer, judasz i jeszcze pare szatanów. ja sie bałam tego :cool3: A hotel626 ? nawet tego nie włączyłam bo ta twarz mnie przeraziła :D Jakbym nie miałą tyle zajęć chodziłabym po zgłobickim lesie z kamerą i wydala fil "klątwa żolnieża rosjanina :P Z tym medium i dreszzcami to był żart :P Ps. To juz nie będzie śmieszne. Przed śmiercią Soni(*) ktoś zaświecał światło na piętrze mojej babci a ona to gasiła. ciocia nie bo kąpała dzieci. A nikt inny tam nie mieszka. To dziadek :( Ja czuje że on jest zawsze przy mnie. Choćbym nawet nie wierzyła w duchy. I to też nie śmiesszne. Koło starej szkoły zakneblowanej nazywanej dworek w zgłobicach [IMG]http://www.tgn.diecezja.tarnow.pl/archiwum/!2008/0420/chunkiPRLu.jpg[/IMG] Jest pochopwa wierzba. Pociągnie sie za nią = zdarza się coś pechowego. Ostatnio takie moje idiotki przyjaciółki pociągnęły i przejechało na naszych oczach psa naszego kolegi. ;/ następny raz. dziwnym trafem nie mogły dojechać do szkoły bo przebyły im sie koła w rowerach na gwoździach położonych na ulicy. 3 razem jej mama miała wypadek. Quote
Recommended Posts