zmora0 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 a mnie te historie tam nie ruszaja kompletnie. moze chodzi o jezyk jakim sa napisane? Nie mam zielonego pojecia, ale nawet ciarek na plecach nie miałam. Quote
Martens Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Na mnie też jakoś wrażenia nie zrobiły - może dlatego, że taki ogólnikowe, no i nie trafiły w żadne moje ukryte strachy :evil_lol: Quote
Koreksonowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Na mnie także nijak, może dlatego że już je widze n-ty raz i wszystkie są takie mało.. mało autentyczne. No i kończą sie tak samo:) Quote
wilczanda Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Zebrałam się w sobie i obejrzałam!:multi: Teraz to się wydaje takie sobie!:lol: Quote
Koreksonowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 To o białym króliku wywołało u mnie atak śmiechu :D Kto oglądał Monty Pythona i Św Graala wie dalczego. Buhahahhaaha! Quote
vege* Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mi teraz też się z tych historii śmiać chce :lol: szczególnie ta o króliczku jest denna :lol: taka nudna, zainteresowało mnie tylko to z cmentarzem i krwawiącym obrazem, a tak to nic już xD Quote
wilczanda Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='vege*']Mi teraz też się z tych historii śmiać chce :lol: szczególnie ta o króliczku jest denna :lol: taka nudna, zainteresowało mnie tylko to z cmentarzem i krwawiącym obrazem, a tak to nic już xD[/quote] Z obrazem najlepsza! Przeczytam se jeszcze raz!:evil_lol: Quote
jmw Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 znam te historie :eviltong: ale i tak zawsze najstraszniejsza będzie historia "ONI", o wydłubywaniu oczów widelcem i rozwalaniu głów o kant stołka :-o nie polecam na noc :diabloti: Quote
vege* Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='jmw']znam te historie :eviltong: ale i tak zawsze najstraszniejsza będzie historia "ONI", o wydłubywaniu oczów widelcem i rozwalaniu głów o kant stołka :-o nie polecam na noc :diabloti:[/quote] a ja przed chwilą skończyłam czytać i mnie nie russza to jakoś xD Quote
jmw Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 a mnie brzydzi i straszy :diabloti: :evil_lol: Quote
Koreksonowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A dla mnie lepsze te "z życia wzięte". Na całe szczęście mój pies jest bardziej zainteresowany doczesnością:) Quote
sunshine Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No nareszcie się wątek ruszył:multi:. Przeczytałam wszystkie posty i brakuje mi opowiadań tu :lol: Najciekawsze z tego wszystkiego były ciekawostki :eviltong: Mnie bardziej interesują opowieści prawdziwe,takie przeżyte na serio. Takie wymyślanki lubię opwiadać żeby postraszyć młodszych członków rodziny :evil_lol: Może zna ktoś jeszcze jakieś fajne strony z tych klimatów :diabloti:? Quote
wilczanda Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='sunshine']No nareszcie się wątek ruszył:multi:. Przeczytałam wszystkie posty i brakuje mi opowiadań tu :lol: Najciekawsze z tego wszystkiego były ciekawostki :eviltong: Mnie bardziej interesują opowieści prawdziwe,takie przeżyte na serio. Takie wymyślanki lubię opwiadać żeby postraszyć młodszych członków rodziny :evil_lol: Może zna ktoś jeszcze jakieś fajne strony z tych klimatów :diabloti:?[/quote] Więcej nie znam. Ale wpisz se w internecie "historie o duchach" albo coś podobnego jak Ci się będzie chciało. Potem daj tu link! Quote
vege* Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [url=http://strachy-na-lachy.blog.onet.pl/]† STRASZNE HISTORIE † KOSZMARNE NOCE † - Onet.pl Blog[/url] takie znalazłam, wyskakuje komunikat 'czy ukończyłeś 18 lat' ale spoko tam tylko historie o duchach są ;) Quote
jmw Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [url=http://przewodnik.onet.pl/38,1660,1570292,artykul.html]Polska z dreszczykiem: Skarb zatopiony na cmentarzu - Polska - Onet.pl Przewodnik[/url] kolejny fajny artykuł :evil_lol: :diabloti:;) Quote
wilczanda Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='jmw'][URL="http://przewodnik.onet.pl/38,1660,1570292,artykul.html"]Polska z dreszczykiem: Skarb zatopiony na cmentarzu - Polska - Onet.pl Przewodnik[/URL] kolejny fajny artykuł :evil_lol: :diabloti:;)[/quote] I nie wyciągnęli Bursztynowej Komnaty!:-( Szkoda.:evil_lol: Quote
sunshine Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Bardzo ciekawy artykuł :shiny:. Nasza Polska ma też wiele tajemnic jak widać :cool3: Quote
Karolajna Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 U mnie psy już nie chcą spać :lol: Ostatnio dużo się u mnie dzieje. Quote
jmw Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 karolajna, czekamy na szczegóły ! ja dla kogoś, kto nie boi się strachu polecam grę hotel 626 :diabloti: graliśmy wczoraj z bratem i kuzynem i całą noc spędziliśmy pod jedną kołdrą, tak się baliśmy :diabloti: :evil_lol: naprawdę straszna, szczególnie z tym dzieckiem. [url=http://hotel626.com/]Hotel 626 - A SNACK STRONG PRODUCTION[/url] tutaj możecie zagrać można zagrać tylko w nocy, więc albo zagrajcie w nocy (właśnie wtedy granie ma sens, niepotrzebnie Grzesiek, brat włączył w dzień) albo przestawcie godziny na nocne i zagrajcie. na serio, mnie to straszy :diabloti: Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Karolajna']U mnie psy już nie chcą spać :lol: Ostatnio dużo się u mnie dzieje.[/quote] Opowiadaj czekam niecierpliwie:diabloti: A co do hotelu 626 poczekam do wieczora:evil_lol: Quote
polciuaa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 A ja bym zagrała w tą gre,ale za bardzo bym sie sama bała.:evil_lol: Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 dogomanka nie bój sięja tez nie będę spać w nocy:evil_lol:. I psa z pokoju nie wypuszcze:eviltong: Quote
polciuaa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Znając mnie to i tak nie wytrzymam i w nią zagram.:razz: Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ciekawość to pierwszy stopień do piekła:mad:... przyganiał kocioł garnkowi:eviltong: Quote
jmw Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 polecam założyć słuchawki (jeśli macie) i wyłączyć wszelkie światło. wtedy jest klimat, i będzie strasznie, czyli jak powinno być :diabloti: Quote
Recommended Posts