Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a mnie te historie tam nie ruszaja kompletnie. moze chodzi o jezyk jakim sa napisane?
Nie mam zielonego pojecia, ale nawet ciarek na plecach nie miałam.

Posted

Mi teraz też się z tych historii śmiać chce :lol: szczególnie ta o króliczku jest denna :lol: taka nudna, zainteresowało mnie tylko to z cmentarzem i krwawiącym obrazem, a tak to nic już xD

Posted

[quote name='vege*']Mi teraz też się z tych historii śmiać chce :lol: szczególnie ta o króliczku jest denna :lol: taka nudna, zainteresowało mnie tylko to z cmentarzem i krwawiącym obrazem, a tak to nic już xD[/quote]

Z obrazem najlepsza! Przeczytam se jeszcze raz!:evil_lol:

Posted

znam te historie :eviltong: ale i tak zawsze najstraszniejsza będzie historia "ONI", o wydłubywaniu oczów widelcem i rozwalaniu głów o kant stołka :-o
nie polecam na noc :diabloti:

Posted

[quote name='jmw']znam te historie :eviltong: ale i tak zawsze najstraszniejsza będzie historia "ONI", o wydłubywaniu oczów widelcem i rozwalaniu głów o kant stołka :-o
nie polecam na noc :diabloti:[/quote]
a ja przed chwilą skończyłam czytać i mnie nie russza to jakoś xD

Posted

No nareszcie się wątek ruszył:multi:. Przeczytałam wszystkie posty i brakuje mi opowiadań tu :lol:

Najciekawsze z tego wszystkiego były ciekawostki :eviltong: Mnie bardziej interesują opowieści prawdziwe,takie przeżyte na serio. Takie wymyślanki lubię opwiadać żeby postraszyć młodszych członków rodziny :evil_lol:

Może zna ktoś jeszcze jakieś fajne strony z tych klimatów :diabloti:?

Posted

[quote name='sunshine']No nareszcie się wątek ruszył:multi:. Przeczytałam wszystkie posty i brakuje mi opowiadań tu :lol:

Najciekawsze z tego wszystkiego były ciekawostki :eviltong: Mnie bardziej interesują opowieści prawdziwe,takie przeżyte na serio. Takie wymyślanki lubię opwiadać żeby postraszyć młodszych członków rodziny :evil_lol:

Może zna ktoś jeszcze jakieś fajne strony z tych klimatów :diabloti:?[/quote]

Więcej nie znam. Ale wpisz se w internecie "historie o duchach" albo coś podobnego jak Ci się będzie chciało. Potem daj tu link!

Posted

[url=http://strachy-na-lachy.blog.onet.pl/]† STRASZNE HISTORIE † KOSZMARNE NOCE † - Onet.pl Blog[/url]
takie znalazłam, wyskakuje komunikat 'czy ukończyłeś 18 lat' ale spoko tam tylko historie o duchach są ;)

Posted

[url=http://przewodnik.onet.pl/38,1660,1570292,artykul.html]Polska z dreszczykiem: Skarb zatopiony na cmentarzu - Polska - Onet.pl Przewodnik[/url]
kolejny fajny artykuł :evil_lol: :diabloti:;)

Posted

[quote name='jmw'][URL="http://przewodnik.onet.pl/38,1660,1570292,artykul.html"]Polska z dreszczykiem: Skarb zatopiony na cmentarzu - Polska - Onet.pl Przewodnik[/URL]
kolejny fajny artykuł :evil_lol: :diabloti:;)[/quote]

I nie wyciągnęli Bursztynowej Komnaty!:-( Szkoda.:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

karolajna, czekamy na szczegóły !
ja dla kogoś, kto nie boi się strachu polecam grę hotel 626 :diabloti:
graliśmy wczoraj z bratem i kuzynem i całą noc spędziliśmy pod jedną kołdrą, tak się baliśmy :diabloti: :evil_lol: naprawdę straszna, szczególnie z tym dzieckiem.
[url=http://hotel626.com/]Hotel 626 - A SNACK STRONG PRODUCTION[/url]
tutaj możecie zagrać
można zagrać tylko w nocy, więc albo zagrajcie w nocy (właśnie wtedy granie ma sens, niepotrzebnie Grzesiek, brat włączył w dzień) albo przestawcie godziny na nocne i zagrajcie. na serio, mnie to straszy :diabloti:

Posted

[quote name='Karolajna']U mnie psy już nie chcą spać :lol:
Ostatnio dużo się u mnie dzieje.[/quote]

Opowiadaj czekam niecierpliwie:diabloti:

A co do hotelu 626 poczekam do wieczora:evil_lol:

Posted

polecam założyć słuchawki (jeśli macie) i wyłączyć wszelkie światło.
wtedy jest klimat, i będzie strasznie, czyli jak powinno być :diabloti: