Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia19 napisał(a):
Przepraszam bardzo ale chciałam poinformować wszystkich, że to nie ode mnie zależy kiedy szok zostanie wykąpany!

A skąd takie oburzenie u Ciebie? :crazyeye: Przecież wiemy wszyscy jak jest ....
kasia19 napisał(a):
Miał byc kąpany u <Bożeny> ale ona dostała pod opiekę (nikt nie wie na jak długo?) Sznaucera Dredzika!

Drobne sprostowanie - nie <Bożena> dostała, tylko <Bożena> chciała psiaka wziąść i tylko dlatego psiak do St-c przywędrował!

kasia19 napisał(a):
A tera nie ma po prostu gdzie go umyć !:shake: :shake: Nikt się nie zgłasza a ja nie mam warunków w domu u siebie do kąpieliu bo mam kabine a nie wannę:roll: jak niektórzy :mad: :mad: ( nikt nie chce pomóc)! Poza tym mam 2 psy i 3 koty w dwóch pokojach ;a psy to nie małe pikusie tylko 7 miesięczny kaukaz i 6 letni bokser! KAMA(kaukaz) jest ostra do innych psów u siebie w domu!!!:diabloti: Gdyby to wszystko zależało ode mnie SZOK juz był by WYKĄPANY!!

Gdzie to jest, gorzej z czasem, ale wiesz, że u mnie wanna jest do dyspozycji!

Posted

Oburzenie bo nie lubię jak ktoś coś mi zarzuca!! Nie ważne już nie będę tego roztrząsać . Szok jeszcze nie wykapany i czekam na możliwość a wtedy biorę się do pracy:cool3:

Posted

kasia19 napisał(a):
Oburzenie bo nie lubię jak ktoś coś mi zarzuca!! :cool3:

Ale to ty, tak to odebralaś! Ale chyba sprawa juz wyjaśniona :razz: