KasiaM Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Super Kamila :):) Rozumiem Ciebie i wszystkich , którzy mają małe dzieci:razz: :razz: Na pewno z Szokiem coś się uda zrobić:loveu: :loveu: Quote
yewcia1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tymczasem Szok w oczekiwaniu na kąpiel - bryka na górę szukać nowego domku. Quote
klusek04 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Oj brykaj Szokuś. Wykąpany czy nie i tak jesteś piękny. Quote
yewcia1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 klusek04 napisał(a):Oj brykaj Szokuś. Wykąpany czy nie i tak jesteś piękny. Prawda i to puchate futerko:lol: Quote
KasiaM Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Prawda i tak jest pinkny..........:cool3: :cool3: Quote
KamaG Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='kasia19']Prawda i tak jest pinkny..........:cool3: :cool3: i ten jego brudny nosek...:loveu: Quote
KasiaM Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ten nosek to wogóle ewenement:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Majaa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 kasia19 napisał(a):Przepraszam bardzo ale chciałam poinformować wszystkich, że to nie ode mnie zależy kiedy szok zostanie wykąpany! A skąd takie oburzenie u Ciebie? :crazyeye: Przecież wiemy wszyscy jak jest .... kasia19 napisał(a):Miał byc kąpany u <Bożeny> ale ona dostała pod opiekę (nikt nie wie na jak długo?) Sznaucera Dredzika! Drobne sprostowanie - nie <Bożena> dostała, tylko <Bożena> chciała psiaka wziąść i tylko dlatego psiak do St-c przywędrował! kasia19 napisał(a):A tera nie ma po prostu gdzie go umyć !:shake: :shake: Nikt się nie zgłasza a ja nie mam warunków w domu u siebie do kąpieliu bo mam kabine a nie wannę:roll: jak niektórzy :mad: :mad: ( nikt nie chce pomóc)! Poza tym mam 2 psy i 3 koty w dwóch pokojach ;a psy to nie małe pikusie tylko 7 miesięczny kaukaz i 6 letni bokser! KAMA(kaukaz) jest ostra do innych psów u siebie w domu!!!:diabloti: Gdyby to wszystko zależało ode mnie SZOK juz był by WYKĄPANY!! Gdzie to jest, gorzej z czasem, ale wiesz, że u mnie wanna jest do dyspozycji! Quote
KasiaM Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Oburzenie bo nie lubię jak ktoś coś mi zarzuca!! Nie ważne już nie będę tego roztrząsać . Szok jeszcze nie wykapany i czekam na możliwość a wtedy biorę się do pracy:cool3: Quote
Majaa Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 kasia19 napisał(a):Oburzenie bo nie lubię jak ktoś coś mi zarzuca!! :cool3: Ale to ty, tak to odebralaś! Ale chyba sprawa juz wyjaśniona :razz: Quote
KasiaM Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wyjaśniona:lol: :lol: Spox dobro piesków górą!!! Quote
yewcia1 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Oj coś pusto tutaj, Szok na ostatnich stronach:shake: Jak tam się miewa mój ulubieniec? Quote
wobie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 SZok !!! hop :multi: czy znajdzie się ktoś kto pokacha takiego Miśka? Quote
KasiaM Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Prawdopodobnie trzeba będzie znaleźć nowy DT! matko ale się teraz sypie wszystko a co dopiero wiosną??!!:angryy: :angryy: Quote
yewcia1 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Strach myśleć wiosna juz prawie - sezon cieczkowy:shake: Szok szukaj domu szybciutko. Quote
Recommended Posts