Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies jets śliczny, naprawde! Gdybym tylko mogła napewno bym go przygarneła bez żadnego ale! Ale .. nie moge, mam już jedno pieska, którego bardzo kocham .. nie wiem jakby to było z dwoma psami w domu. Ale zrobie wszystko co moge dla tego psa!!

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MKD wielu z nas dogmaniaków ma dwa lub więcej psiaków w domu. Psiaki zwykle się dogadują ze sobą i nie ma problemu. Dwa psy podwójne szczęście!!! Jeśli to jedyny powód dla którego nie możesz wziąźć Szoka to może przemyśl sprawę? A może mogłabyś go wziąźć przynajmniej na domek tymczasowy na jakiś czas? Mogłabyś poobserwować psiaki razem a nóż doszlibyście do wniosku że już nie możecie żyć bez siebie...
Ewentualnie pomieszkał by u Ciebie do czasu znalezienia mu domku..
Ja też mam dwa psiaki, jeden jest przybłąkany, i one teraz nie mogą bez siebie wytrzymać nawet pięć minut! Naprawdę przemyśl proszę chociaż domek tymcz. jeśli masz możliwość, Szok będzie bardzo wdzięczny...

Posted

MKD napisał(a):
Pies jets śliczny, naprawde! Gdybym tylko mogła napewno bym go przygarneła bez żadnego ale! Ale .. nie moge, mam już jedno pieska, którego bardzo kocham .. nie wiem jakby to było z dwoma psami w domu. Ale zrobie wszystko co moge dla tego psa!!

Ja też miałam jednego, a uratowana dziewczyna miała byc u mnie tylko tydzień. Mija rok:) Miłoś razy dwa, buziaki też tak i wszystko podwójnie, nawet głaskanko na dwie ręce:)
Życie nas zaskakuje...

Posted

Edi100 napisał(a):

Życie nas zaskakuje...

I życzę wszystkim żeby zaskakiwało aż tak pozytywnie ! Psy kochają i są wierne i nieważne czy przygarnięte, czy odchowane "od szczeniaka" - mają uczucia i nie ma nic piękniejszego, jak obserwacja psa zmieniającego się z zastrachanego wyrzutka do wspaniałego przyjaciela rodziny!

Dzisiaj Szok został zaszczepiony p/ wszystkiemu, co się dało !
Biedulek porusza sie po ścianach ! Kilka zdjęć zrobiłam, ale on jest ciągle tak wystraszony :placz: .....
Mam nadzieję, że vanorton_pl za trochę wstawi dzisiejsze zdjęcia psiaka!

Posted

yewcia1 napisał(a):
Dlaczego Szok ma taki biały nosek? Czy to resztki jedzenia? czy tak fotka wyszła?

Szok niestety kopie doły ! :placz: Stąd ten brudny nosek

Posted

Weszka super :loveu: Wieeeeeeeeelkie dzięki !!!!!!!!!! Mizianko od Szoka !!!!
Może dodaj jeszcze kontakt telefoniczny 0660440525, żeby to przez Ciebie nie przechodziło wszystko!

Posted

Majaa napisał(a):
Weszka super :loveu: Wieeeeeeeeelkie dzięki !!!!!!!!!! Mizianko od Szoka !!!!
Może dodaj jeszcze kontakt telefoniczny 0660440525, żeby to przez Ciebie nie przechodziło wszystko!

Zaraz dodaję. Majaa pewnie wiesz jak bardzo bym chciała "żeby to wszystko przeze mnie przechodziło" - zeby było tyle pytań i chętnych że by można wybierać i przebierać... Wierzmy że tak będzie!

Posted

weszka napisał(a):
Majaa pewnie wiesz jak bardzo bym chciała "żeby to wszystko przeze mnie przechodziło" - zeby było tyle pytań i chętnych że by można wybierać i przebierać... Wierzmy że tak będzie!

Oj Nie wiem, czy wiesz .... ja po ostatnich aukcjach walijczyka, który jest u mnie, mam tak szczerze dosyć telefonów od chodoffcooff, że mam czasami ochotę strzelać do ludzi! :angryy:
Ehhh a i o co ładniejsze kundelki telefony są tragiczne czasami!

Posted

Szok wymaga kapieli i strzyżonka ! Na razie go obserwują opiekunowie ! I co dziwne - z relacji wynika, ze czasami mają wrażenie, że pies widzi

Posted

Majaa napisał(a):
Szok wymaga kapieli i strzyżonka ! Na razie go obserwują opiekunowie ! I co dziwne - z relacji wynika, ze czasami mają wrażenie, że pies widzi

A może on widzi tylko słabo?

Posted

A może jego utrata wzroku była spowodowana szokiem? Albo ma kurzą ślepotę i nie widzi przy słabym świetle? Z niedoboru witamin czasem tak może się zdarzyć. Może będzie lepiej. Taka mała nadzieja ...

Posted

klusek04 napisał(a):
A może jego utrata wzroku była spowodowana szokiem? Albo ma kurzą ślepotę i nie widzi przy słabym świetle? Z niedoboru witamin czasem tak może się zdarzyć. Może będzie lepiej. Taka mała nadzieja ...

Taka mała nadzieja to jest!
Przebadamy psiaka tylko doprowadźmy go trochę do ładu !