MKD Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Pies jets śliczny, naprawde! Gdybym tylko mogła napewno bym go przygarneła bez żadnego ale! Ale .. nie moge, mam już jedno pieska, którego bardzo kocham .. nie wiem jakby to było z dwoma psami w domu. Ale zrobie wszystko co moge dla tego psa!! Quote
KamaG Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 MKD wielu z nas dogmaniaków ma dwa lub więcej psiaków w domu. Psiaki zwykle się dogadują ze sobą i nie ma problemu. Dwa psy podwójne szczęście!!! Jeśli to jedyny powód dla którego nie możesz wziąźć Szoka to może przemyśl sprawę? A może mogłabyś go wziąźć przynajmniej na domek tymczasowy na jakiś czas? Mogłabyś poobserwować psiaki razem a nóż doszlibyście do wniosku że już nie możecie żyć bez siebie... Ewentualnie pomieszkał by u Ciebie do czasu znalezienia mu domku.. Ja też mam dwa psiaki, jeden jest przybłąkany, i one teraz nie mogą bez siebie wytrzymać nawet pięć minut! Naprawdę przemyśl proszę chociaż domek tymcz. jeśli masz możliwość, Szok będzie bardzo wdzięczny... Quote
yewcia1 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Może trafi tu ktoś, kto ładny tekscik napisze i może przez Allegro poszukamy domku? Może ktoś zwiększy szanse psiaka poprzez Allegro? Prosimy Quote
Edi100 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 MKD napisał(a):Pies jets śliczny, naprawde! Gdybym tylko mogła napewno bym go przygarneła bez żadnego ale! Ale .. nie moge, mam już jedno pieska, którego bardzo kocham .. nie wiem jakby to było z dwoma psami w domu. Ale zrobie wszystko co moge dla tego psa!! Ja też miałam jednego, a uratowana dziewczyna miała byc u mnie tylko tydzień. Mija rok:) Miłoś razy dwa, buziaki też tak i wszystko podwójnie, nawet głaskanko na dwie ręce:) Życie nas zaskakuje... Quote
Majaa Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Edi100 napisał(a): Życie nas zaskakuje... I życzę wszystkim żeby zaskakiwało aż tak pozytywnie ! Psy kochają i są wierne i nieważne czy przygarnięte, czy odchowane "od szczeniaka" - mają uczucia i nie ma nic piękniejszego, jak obserwacja psa zmieniającego się z zastrachanego wyrzutka do wspaniałego przyjaciela rodziny! Dzisiaj Szok został zaszczepiony p/ wszystkiemu, co się dało ! Biedulek porusza sie po ścianach ! Kilka zdjęć zrobiłam, ale on jest ciągle tak wystraszony :placz: ..... Mam nadzieję, że vanorton_pl za trochę wstawi dzisiejsze zdjęcia psiaka! Quote
yewcia1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dziękujemy za fotki:loveu: Dlaczego Szok ma taki biały nosek? Czy to resztki jedzenia? czy tak fotka wyszła? Quote
klusek04 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Szok jest piękny. Kto mu da szanse na normalne życie? Psy podobno szybko dostosowują się do niepełnosprawności. Może ktoś podejmie się tego wyzwania? Quote
Majaa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 yewcia1 napisał(a):Dlaczego Szok ma taki biały nosek? Czy to resztki jedzenia? czy tak fotka wyszła? Szok niestety kopie doły ! :placz: Stąd ten brudny nosek Quote
KamaG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No to komu ogrodnika, do przesadzania jak znalazł:evil_lol: Quote
Majaa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 OJ Czeka, czeka ! I teraz czeka na kąpiel i strzyżenie kołtunów! Quote
weszka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Szok hopnął na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=160710593 Quote
yewcia1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 weszka napisał(a):Szok hopnął na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=160710593 Weszka Szok dziękuje:Dog_run: i my też:loveu: Quote
Majaa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Weszka super :loveu: Wieeeeeeeeelkie dzięki !!!!!!!!!! Mizianko od Szoka !!!! Może dodaj jeszcze kontakt telefoniczny 0660440525, żeby to przez Ciebie nie przechodziło wszystko! Quote
weszka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Majaa napisał(a):Weszka super :loveu: Wieeeeeeeeelkie dzięki !!!!!!!!!! Mizianko od Szoka !!!! Może dodaj jeszcze kontakt telefoniczny 0660440525, żeby to przez Ciebie nie przechodziło wszystko! Zaraz dodaję. Majaa pewnie wiesz jak bardzo bym chciała "żeby to wszystko przeze mnie przechodziło" - zeby było tyle pytań i chętnych że by można wybierać i przebierać... Wierzmy że tak będzie! Quote
Majaa Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 weszka napisał(a): Majaa pewnie wiesz jak bardzo bym chciała "żeby to wszystko przeze mnie przechodziło" - zeby było tyle pytań i chętnych że by można wybierać i przebierać... Wierzmy że tak będzie! Oj Nie wiem, czy wiesz .... ja po ostatnich aukcjach walijczyka, który jest u mnie, mam tak szczerze dosyć telefonów od chodoffcooff, że mam czasami ochotę strzelać do ludzi! :angryy: Ehhh a i o co ładniejsze kundelki telefony są tragiczne czasami! Quote
yewcia1 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ale raz kiedyś trafia sie taki telefon, że chce się aby wszystkie były takie:lol: Quote
KasiaM Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 SZOK prosi o nowy , wspaniały domek!!!!!!!!!!!:lol: Quote
Majaa Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Szok wymaga kapieli i strzyżonka ! Na razie go obserwują opiekunowie ! I co dziwne - z relacji wynika, ze czasami mają wrażenie, że pies widzi Quote
yewcia1 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Majaa napisał(a):Szok wymaga kapieli i strzyżonka ! Na razie go obserwują opiekunowie ! I co dziwne - z relacji wynika, ze czasami mają wrażenie, że pies widzi A może on widzi tylko słabo? Quote
KasiaM Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Mam nadzieję , że on widzi!!!!!!!!! Taka cicha nadzieja... Quote
klusek04 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 A może jego utrata wzroku była spowodowana szokiem? Albo ma kurzą ślepotę i nie widzi przy słabym świetle? Z niedoboru witamin czasem tak może się zdarzyć. Może będzie lepiej. Taka mała nadzieja ... Quote
Majaa Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 klusek04 napisał(a):A może jego utrata wzroku była spowodowana szokiem? Albo ma kurzą ślepotę i nie widzi przy słabym świetle? Z niedoboru witamin czasem tak może się zdarzyć. Może będzie lepiej. Taka mała nadzieja ... Taka mała nadzieja to jest! Przebadamy psiaka tylko doprowadźmy go trochę do ładu ! Quote
Recommended Posts