Ingrid44 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 O rany , jak sie ciesze .:multi::multi::multi::multi: Quote
antiocha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 też nas to strasznie cieszy :) Lepiej dla psiaka, jak znajdzie już tego swojego człowieka, niż jak "błąka się" po najlepszych tymczasach :) Quote
Nadziejka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 :cool2::cool2::cool2::sweetCyb::sweetCyb::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:o rajuniuu jak cudniee, mocno mocno slemy milionik pozdrowien dla caluniej rodzinki nowej Fartusiowej , maja teraz skarbenka:multi::multi::multi: Quote
yolanovi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nikt nie zagląda do malucha, aa ja mam cudne wieści z nowego domku. Dostałam rano sms-a od Klaudii, że dojechali wczoraj szczęśliwie do domu na godzinę 20.00. Farcik, teraz nazywa się Rocky, dostał cała torbę zabawek i szalał do godziny 23.00, a potem usnął. Nie płakał, dał Państwu pospać, a nad ranem zrobił siusiu i kupke, pobawił się troszkę i spał dalej. Jak diana79 pojawi się na wątku to wklei fotkę, którą jej wczoraj na maila wysłałam. Quote
diana79 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 (edited) już jestem, zaraz wstawię fotkę, wczoraj miałam wyjazd na cały dzień i dopiero dziś mogłam wejść na dogo :) bardzo się cieszę że mały w nowym domku :multi::multi::multi: bardzo dziękujemy :loveu::multi::Cool!::Cool!::Cool!::laola::Rose::Rose::Rose: Edited February 15, 2012 by diana79 Quote
juli88 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Świetne wieści :) Życzę powodzenia z Farcikiem/Rockym Quote
martasekret Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 jaki uśmiechnięty pychol! :lol: cieszę się - w końcu jest tam, gdzie być powinien :multi: zmieńcie tytuł wątku, niech już nie straszy...:razz: Quote
Martika&Aischa Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ależ cudne zakończenie :) Powodzenia śliczny psiaku :* Quote
yolanovi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy tu zaglądali, pomagali jak kto mógł, a szczególne podziękowania dla mojej Mamy, która opiekowała się maluchem, chociaż przychodziły chwile zwątpienia i trudności:loveu: Quote
Becia Lublin Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Farciku kochanie wszystkiego dobrego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iwonamaj Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Bądź szczęśliwy maluszku, pozdrowienia dla nowej rodzinki... Cudny pycholek, taki uśmiechnięty :). Czekamy na wieści z nowego domu. Quote
karolkamadry Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Cudowne zakończenie - teraz będziemy czekać na newsy:) Quote
klaudiam Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Witamy wszystkich! Obiecana fotorelacja wieczorkiem, chociaż zrobieniezdjęcia Rockiemu to wyczyn, chyba trzeba będzie kupić lepszy aparat, może zanim nadąży:).[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Jak pisała Yolanovi, dotarliśmy do domku koło 20.00, Rocky prawie całą grogęprzespał. No więc, że się wyspał, nałądował baterię dwoma miskami jedzonka, towariował do 23.00. Rezczywiście mały odkurzacz, miskę wciąga w minutę.Wysypaliśmy mu torbę zabawek i biedaczek nie wiedział, czym się bawić najpierw.W końcu padł w tych zabawkach. O 3.00 wstałam zobaczyć, czy wszystko z nim ok isie obudził. Zrobił siusiu, kupkę, wyszedł na mały spacerek. Wrócił, pobawiłsię troszkę i poszedł spać. Obudził się rano z nami. Wczoraj odwiedził go juzdziadek, troszkę się wystraszył i uciekał nam na kolana, musi się przyzwyczaić.Teraz w odwiedziny jedzie babcia, najpierw do sklepu po zabawki, bo przecież zpustymi malucha nie powita. Ogólnie nasz Rocky to mały wariat, wczorajwieczorem we dwoje zakładaliśmy mu szelki 5 min, żeby wyjść na specer. Takwariował. [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiamy wszystkich, do wieczora!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
klaudiam Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ale błędów narobiłam, przepraszam, musiałam pisać szybko, jestem w pracy! Quote
iwonamaj Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Maluszek będzie miał jak w raju, to widać :)... Quote
yolanovi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 diana popraw tytuł wątku na "w swoim domku" a nie w "sowim" bo rodzinka malucha to nie są sowy;) Quote
diana79 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 yolanovi napisał(a):diana popraw tytuł wątku na "w swoim domku" a nie w "sowim" bo rodzinka malucha to nie są sowy;) o kurcze :evil_lol: przepraszam:oops: też na szybko w pracy zmieniałam ;) wspaniale wieści o maluszku :multi::multi::multi: Quote
Nadziejka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 :thumbs::thumbs::iloveyou::modla::modla:cudowne wiesci , panciowie Farcikowi nasi- kochajcie jego ile sil:multi::multi::multi::multi::multi:Mamie yolinowejcudne stokroc dziekujemy za wszystko Quote
antiocha Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Rocki szczęśliwy :D Wesoły psiak... Powodzenia w wychowywaniu :) Quote
Ingrid44 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Swietnie ze rodzinka Rockiego bedzie z nami na watku. Zycze duzo radosci z wesolym maluchem :) :) :) Quote
klaudiam Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Słuchajcie, nie wiem jak się zdjęcia wstawia!!! Pomożecie?? Quote
ludka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Musisz najpierw wrzucic na jaką strone i potem wstawic tu linki, np. http://tinypic.com/ lub http://www.fotosik.pl/dodaj_zdjecia.php Klikasz Przegladaj, znajdujesz fote na swoim kompie, wgrywasz na dany serwer i potem linka tutaj. Quote
klaudiam Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6b3a6cf38b2d9127.html Quote
Recommended Posts